Şimdi Ara

mazda 2 vs skoda fabia 1.4 vs colt 1.1 vs 1.3 invite (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: arimayaa

quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

quote:

ilandaki 1.3 nasıl sizce 1000 tl aşağı olursa almayı düşünüyorum

Ne yaptınız, araç için anlaşabildinizmi, ilan duruyor merak ettim.

yok hocam gidemedim pztei antalyadayım 1-2 günlük işim var sonra müsait olacam inş bakalım

bende hep yeni kasa düşünüyordum ama bütçe el vermeyince eski kasaya sarmaya başladım ilginç araba ve yakıtıda az ise cidden iş görür + mitsubishi şanzıman ve motor sağlamlığı çok iyi olduğu için seçeneklerim arasına aldım yani citroen c3, dacia sandero, mitsubishi colt ve hyundai getz şuanda sıralamam bütçe ise 17 maks taşı toprağı çatlat 18

• ben aslında lancer,city bakıyodum 2004-2007 ama bu son zamlarda fiyarları baya uçtu getzi az yakmadığı için eledim bende anı fiyatlara araç bakıyorum bulursanız fiesta da bakabilirsiniz dizel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arimayaa -- 19 Ekim 2013; 21:57:47 >
  • quote:

ben aslında lancer,city bakıyodum 2004-2007 ama bu son zamlarda fiyarları baya uçtu getzi az yakmadığı için eledim bende anı fiyatlara araç bakıyorum bulursanız fiesta da bakabilirsiniz dizel

fFiesta da 2007 kasa hoşuma gidiyor evrim geçirmeden önceki kasa ama 17 ye zor bulunur dizel

Edit: şimdi baktım bulunabiliyormuş, iyiymiş ya ford zaten tartışılmaz bakmak lazım bi araştırayım. Teşekkür ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESUT52_34 -- 19 Ekim 2013; 22:06:42 >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-firsat-araci-138108588/detay

Kardeş gezerken şu ilanı buldum ve adamı samimi gördüm bir bak istersen, ayrıca clio 1,2 ler güzel diyorlar yakıt çekiş vs iyi ve tabi reno yedek parça sıkıntısı yok ve piyasası var diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESUT52_34 -- 20 Ekim 2013; 0:16:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.