Şimdi Ara

Mazda 3 Alınırmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nefes34

quote:

Orijinalden alıntı: lostcoast

heytt bee..benim kafa dengi kankalar burda işte :)) konuşun be arkadaşlar konuşun :))

25 binde bende var kararsız kaldım..cillop gibi mazda 3 buldum ama alma diyen çok insan var.

neymiş efendim lpg de süboplar arızalanıyormuş muş..

bilenler lütfen yazsın..tartışalım şu aracı şurda..

teşekkürler herkese..

adam akıllı bir yere yaptırıldıktan sonra bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum çıkarsada kadı kızında bile kusur vardır derler hani bende de 25 bin var ama gidipte o paraya ne reno ne wv nede bir fiat almak istiyorum mazda ve Mitsubishi gözüm döndü

üstat benim ilk aracım olacak.

1 hafta oldu ehliyeti alalı :))

bana sen delisin oğlum mazda 3 alma ilk araç olarak diyorlar :))

ama yandaki apartmanın önünde her akşam park eilmiş o mavi mazda 3 yokmu :)) mest ediyor beni ya :)

görür gürmez aha dedim bu benim araç.

hocam mitsubishi ne düşünüyorsun?

arkadaşlar çok güzel yorumlar yapmışlar ya..

arkadaşlar sizlere iki sorum olacak ( kusura bakmayın d evamı gelebilir:)

2006 model 1.6 dynamic ile 2009 model arasında bir fark var mı?

birde ilk araç için sizce de mantıklımı? lpg de rampada performansı nasıl?

teşekkür ediyorum sizlere.undefinedundefinedundefined@iniyestaundefinedundefined@John Shepardundefinedundefinedundefined@John Shepard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostcoast -- 30 Ağustos 2013; 20:47:51 >

• Hocam, ben arabayı 2009 Ağustos da aldım.
    Lansman modeliydi, görür görmez aşık oldum.
    Zaten eski kasasını da çok beğeniyordum. Ama kendi arabama bayılmıştım.
    Tam 4 sene bindik, en ufak bir sorun yaşamadık. Hiç üzmedi bizi, çok da keyif aldık.

Mesele araçtan ne beklediğin, ben sportif araçları severim. Mazda 3 ün sürüş dinamikleri çok iyi.

Tek sıkıntın yakıt olabilir, otomatik alacaksan ve trafikte kalırsan şehir içi 10 litreyi görürsün. Aşırı trafikte kalmıyorsan o da çok sorun olmayacaktır.

Binmeyenler ve bazı markaları gözünde aşırı büyütenler bu arabayı hep kötüler, hiç kulak asma, bende yeni kasa Jetta TDI DSG de var, daha konforlu olması ve az yakması(çünkü dizel, mazda nın dizeli de az yakıyor ama otomatik yok henüz) hariç en ufak bir artısı yok, kalite gayet yüksek Mazda da, yalıtım neredeyse aynı kullanan bilir, sürüş dinamikleri çok daha iyi Mazda nın, donanımları şahane. Daha ne olsun?

Piyasası yok dediler, 2 günde sattım arabayı.

Ben öneririm Mazda yı ama sen kimsenin dediğine bakma, Araba hocam bu, yanlış tercih çok üzer insanı, pahalı mal neticede, atıp yenisini alamıyoruz.

Hayırlısını dilerim senin için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Hocam, ben arabayı 2009 Ağustos da aldım.
    Lansman modeliydi, görür görmez aşık oldum.
    Zaten eski kasasını da çok beğeniyordum. Ama kendi arabama bayılmıştım.
    Tam 4 sene bindik, en ufak bir sorun yaşamadık. Hiç üzmedi bizi, çok da keyif aldık.

Mesele araçtan ne beklediğin, ben sportif araçları severim. Mazda 3 ün sürüş dinamikleri çok iyi.

Tek sıkıntın yakıt olabilir, otomatik alacaksan ve trafikte kalırsan şehir içi 10 litreyi görürsün. Aşırı trafikte kalmıyorsan o da çok sorun olmayacaktır.

Binmeyenler ve bazı markaları gözünde aşırı büyütenler bu arabayı hep kötüler, hiç kulak asma, bende yeni kasa Jetta TDI DSG de var, daha konforlu olması ve az yakması(çünkü dizel, mazda nın dizeli de az yakıyor ama otomatik yok henüz) hariç en ufak bir artısı yok, kalite gayet yüksek Mazda da, yalıtım neredeyse aynı kullanan bilir, sürüş dinamikleri çok daha iyi Mazda nın, donanımları şahane. Daha ne olsun?

Piyasası yok dediler, 2 günde sattım arabayı.

Ben öneririm Mazda yı ama sen kimsenin dediğine bakma, Araba hocam bu, yanlış tercih çok üzer insanı, pahalı mal neticede, atıp yenisini alamıyoruz.

Hayırlısını dilerim senin için.

Çok güzel yazmışsın.

Allah senden razı olsun.

hocam ben lpg li kullanmayı düşünüyorum.benzinli kaldıramam herhalde.durmam gezerim hep :)

lpg de nasıl hocam çok yakar mı? tasarruf sağlarmıyım?

param 2006 modeline yetiyor.2009 dan farkı var mı? 1.6 dynamic mi daha dolusu yoksa impresive mi?

çok sordum kusura bakma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostcoast -- 30 Ağustos 2013; 21:51:14 >

• Herkes artilarini yazmis, bende bana gore eksi yonunu yazayim:)
    Sadece ve sadece konforundan sikayetciyim hele bundan onceki toyo lastiklerle bobrek tasi dusurmeye birebir:)

Eger 2010 model 35bine mazda haricinde

-otomatik
    -sunroof
    -isitmali on koltuklar
    -kor nokta uyari sistemi
    - esp + asr
    - 8 hava yastigi
    - rezistansli on cam
    - elektrikli katlanir aynalar
    - otomatik kararan dikiz aynasi
    - dijital cift bolge klima
    - hiz sabitleme

bu ozellikleri olan bir araba varsa alternatifleri dusunun.
    Tabi donanim sizin icin onemliyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugo

Herkes artilarini yazmis, bende bana gore eksi yonunu yazayim:)
    Sadece ve sadece konforundan sikayetciyim hele bundan onceki toyo lastiklerle bobrek tasi dusurmeye birebir:)

-otomatik
    -sunroof
    -isitmali on koltuklar
    -kor nokta uyari sistemi
    - esp + asr
    - 8 hava yastigi
    - rezistansli on cam
    - hiz sabitleme

anlamadım hocam şimdi bunlar bir 1.6 dynamic modelinde yok mu diyorsun mazda da?

• quote:

Orijinalden alıntı: m_a_s

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kitty

Şehir içi 11-12 litre civarında..Sürekli dur kalk, trafik halinde.

lpg lisi şart öyleyse teşekkürler

bende 2007 mazda 3 var devirli ve agresif kullanıma rağmen şehir içi 9-9,5 lt yakıyor güncel kasayı bilemiyorum tabi, lpg taktıracaksanız eğer mazdacluptr de bu konuda detaylı bilgiler var.

Bu arada sırf yol tutuşu,frenleri ve sürüş zevki için bile olsa mazda 3 alınır tasarımdan bahsetmiyorum bile.

Bende de 2007 vardı. Biraz sert kullanmama rağmen 7.5-8 civarıydı

• quote:

quote:

-otomatik
    -sunroof
    -isitmali on koltuklar
    -kor nokta uyari sistemi
    - esp + asr
    - 8 hava yastigi
    - rezistansli on cam
    - hiz sabitleme

anlamadım hocam şimdi bunlar bir 1.6 dynamic modelinde yok mu diyorsun mazda da?

Bu saydigim ozellikler
    2010 mazda 3 impressive modelinde var.
    Dynamic eski kasa.

• John Shepard kullanıcısına yanıt
    Ne aldınız mazda 3 den sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Jeep Compass Limited.

• quote:

quote:

Jeep Compass Limited.

Hayırlı olsun
  • quote:

quote:

-otomatik
    -sunroof
    -isitmali on koltuklar
    -kor nokta uyari sistemi
    - esp + asr
    - 8 hava yastigi
    - rezistansli on cam
    - hiz sabitleme

ısıtmalı ön koltuklar,otomatik kararan dikiz aynası ,çift blgeleli klima ve hız sabitleyici , kör nokta uyarı sistemi ,elektrikli katlanır aynalar eski kasada yani 1. nesil üst donanım dinamik ile 2. nesil yani güncel kasa üst donanım impresivi karşılaştırısak eğer donanım olarak 2 .nesil tabiki daha dolu bir araç bagaj hacmi impresive daha büyük, ancak motorları aynı olmasına rğmen 1 .nesilin 0-100 hızlaanması 11 sn iken ,2. neslin 0-100 hızlanması 12.2 saniye tabi bunlar fabrika değerleri yine fabrika verilerine göre 1. nesil yakıt tüketim verileri daha iyi ,

Eğer iyi bir lpg markası ve işinin ehli bir usta bulursanız alın temiz bir mazda 3 dinamik gönlünüzce kullanın,

Arabanın eksi yönü yüksek hızlarda sesi içeri alıyor ve süspansiyonlar sert tabi bu kimisi için bir avantaj spor sürüş seviyorsanız benim gibi eğer buda eksi değil artı bir özellik oluyor.

Şimdi bir sorum var mazda 3 2003 yılı sonunda çıktı bakın bir o yıllara araçlardaki tasarımlara hatta bırakın o yılları bu güne bakalım mazda 3 ün ilk kasası gibi tasarımı olan başka bir araç var mı.

• quote:

quote:

quote:

Jeep Compass Limited.

Hayırlı olsun

Teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun.

• quote:

quote:

quote:

heytt bee..benim kafa dengi kankalar burda işte :)) konuşun be arkadaşlar konuşun :))

25 binde bende var kararsız kaldım..cillop gibi mazda 3 buldum ama alma diyen çok insan var.

neymiş efendim lpg de süboplar arızalanıyormuş muş..

bilenler lütfen yazsın..tartışalım şu aracı şurda..

teşekkürler herkese..

adam akıllı bir yere yaptırıldıktan sonra bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum çıkarsada kadı kızında bile kusur vardır derler hani bende de 25 bin var ama gidipte o paraya ne reno ne wv nede bir fiat almak istiyorum mazda ve Mitsubishi gözüm döndü

üstat benim ilk aracım olacak.

1 hafta oldu ehliyeti alalı :))

bana sen delisin oğlum mazda 3 alma ilk araç olarak diyorlar :))

ama yandaki apartmanın önünde her akşam park eilmiş o mavi mazda 3 yokmu :)) mest ediyor beni ya :)

görür gürmez aha dedim bu benim araç.

hocam mitsubishi ne düşünüyorsun?

arkadaşlar çok güzel yorumlar yapmışlar ya..

arkadaşlar sizlere iki sorum olacak ( kusura bakmayın d evamı gelebilir:)

2006 model 1.6 dynamic ile 2009 model arasında bir fark var mı?

birde ilk araç için sizce de mantıklımı? lpg de rampada performansı nasıl?

teşekkür ediyorum sizlere.undefinedundefinedundefined@iniyestaundefinedundefined@John Shepardundefinedundefinedundefined@John Shepard

Kardeş eğer araba tecrüben varsa mazda 3 al ama yok ise ehliyetide yeni almışsın bence ufaktan bişey al ben geçen sene clio 2001 model aldım benzinli acemiliğimi attım ve sattım aynı paraya sanada aynısını öneririm her ne kadar dikkatli olurum kaza yapmam dersende acemisin trafikte bişey olduğunda o an ne yapacağını bilemiyosun banada öyle oldu ve jettaya çarptım neyseki ne onda nede bende bişey yok ( işin komik tarafı arabayı satmaya götürürken yaptım kazayı : ) )

• Merhaba önceki aracım 2006 Model Mazda 3 Dynamic Manuel vitesdi .147.000 Km de almıştım. Temiz ve servis bakımlı idi. Çok çok memnundum. Aracı aldım sadece eksildikçe cam suyu ekledim o kadar. Herhangi bir sorun ve problemi yoktu. Triger zincirlidir. Konfor ve yol tutuş olarak çok memnundum :=) Yakıt olarakda şehir içinde 9,5 litre civarı idi yüksek devirde kullandığım zamanlar 10 LT Lpg yi geçmedi. LPG Kiti VENT Gas diye bir markaydı benden önceki sahibi taktırmıştı. Arabayı az kullanırım 5 ayda ancak 5K yol yapabildim. 3 K sı şehirler arası idi. 152.000 km de Otomatik vites almak için sattım. Mazda 3 İzmirde tam 3 saatde sattım :=) müşterisi çıktı. Alan arkadaş ta özellikle siyah Mazda 3 arıyormuş :)) Denk geldi işte :=))
    3-5 gün araba aradım sonunda yine gittim MAZDA aldım :) Şu anki aracım Otomatik 2.0 MAzda 6 . Servis bakımlı ve temiz bir araba. bundan da çok memnunum :) Mazdayı tavsiye ederim şahsen :=)

• Yeni ehliyet alan birisi yol tutuş, esp, hava yastıkları vs gibi güvenlik donanımları tam, dengeli bir araba almalı. Mazda3 çok iyi bir tercih olur.

Lpg yüzünden arıza çıksa bile masrafın 2bin olur ama o zamana kadar tasarrufun en az 10bin olur.

Aracının sertliğinden şikayetçi olanlara tavsiyem yumuşak lastik takmaları; tecrübeyle sabit çok değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hektor20tr -- 31 Ağustos 2013; 10:38:35 >
  • quote:

Arkadaşlar sene sonuna kadar muhtemelen kasımda araç alacağım bu aralar mazda 3 ler çok dikkatimi çekti araştırdıkça ve modellerin güzelliğini gördükçe içim gidiyor görüntüsüne sizce almalımıyım malum benzin fiyatıda 5 lira oldu temiz lpg lisini bulsam ne dersiniz düşünceleriniz nelerdir. Satmak istediğimde sorun yaşarsın derseniz rahat 5 yıl satmam ondan sonraki kaybım ne olur onu söylerseniz sevinirim

Bu arada son bir şey daha mazda alırsan eğer kesinilkle pişman olacaksın bugüne kadar niye almadım diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: hektor20tr

Yeni ehliyet alan birisi yol tutuş, esp, hava yastıkları vs gibi güvenlik donanımları tam, dengeli bir araba almalı. Mazda3 çok iyi bir tercih olur.

Lpg yüzünden arıza çıksa bile masrafın 2bin olur ama o zamana kadar tasarrufun en az 10bin olur.

Aracının sertliğinden şikayetçi olanlara tavsiyem yumuşak lastik takmaları; tecrübeyle sabit çok değişiyor.

Kesinlikle doğru

Yeni araba öğreniyorum diye güvenlik donanımları zayıf bir araba alıp paramdan olmayayım derken Allah korusun insan canından olur
  • şu muhabbetlere bak ya :) ulan bu mazdacıların muhabbeti de bi başka oluyor cidden :) nereye yazdıysam hele o vosvoscular yokmu ulane iki laf edilmiyor be :) bi ukalalık bi ukalalık :)

Nefes34 yardın beni güldürmekten :))) hahahah :D

yanlız arkadaşlar ben korkuyorum bazı şeylerden..kazık yemekten korkuyorum.

bilmiyorumki nasıldlır 2. el araba almanın yolu yordamı :)

alma sürecinde ne yapılır falan.

galericilerde temiz arabalar var ama korkuyorum galeriden alma diyorlar..ee sahibi denilen adamda 3 kağıtçıysa? ya bana pertli aracı kakalarsa?

ben karar verdim abi. ilk arabam mazda 3 olacak :) boşver ya acemisek acemiyiz. kaza yapacaksakta mazdayla yapayım :) havamız olur :))

hepinizden Allah razı olsun.

ben şimdi mazda 3 alırken nelere dikkat edeyim arkadaşlar.Bana aşama aşama yazarsanız vallah çok büyük iyilik etmiş olursunuz.

benki elinde 25 bin lirası olan gariban bir mazdacıyım :))) @m_a_s @Nefes34 @hektor20tr @dragon387

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostcoast -- 31 Ağustos 2013; 20:45:27 >

• İnşallah aradığın gönlüne göre bir araç bulursun :) İyi araştırmalar
  • lostcoast kullanıcısına yanıt
    Servisten ekspertiz raporu al. Kaza geçmişi varsa mutlaka fotoğraflarını gör. Kapora verme. Yanında bir tanıdığın olsun.

Bu linkte işine yarayacak önemli bilgiler olabilir.

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/198385.asp

Her meslek grubunda iyi-kötü niyetli insanlar olabilir ama özellikle memurdan araç alır, kandırıldığını düşünür ve çalıştığı kuruma şikayet edersen ceza alır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-gorulmeye-deger-mazda-full-135094703/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-kapali-garaj-55binkm-de-kazasiz-ankara-arabasi-124764937/detay

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.