Şimdi Ara

Mazda 3 Alınırmı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nefes34 kullanıcısına yanıt
    Lütfen bu Mazdanın ikinci el iyi değil diyenlere takılmayın, hepsi vosvosçu, hepsi vosvos kölesi, hayatları passat, golf alıp satmak, sıra beklemek. Hangi aracı beğendiyseniz alın güle güle binin, temiz kullanın belki ben alırım Mazda 3 aşktır.
  • Dizelin otomatiği yok mu bu aracın? Benzinli olanı şehiriçinde 10Lt yakıyormuş şimdi baktım. Dizel olan 5.2 lt şehiriçinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihus

Dizelin otomatiği yok mu bu aracın? Benzinli olanı şehiriçinde 10Lt yakıyormuş şimdi baktım. Dizel olan 5.2 lt şehiriçinde.

Yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostcoast

şu muhabbetlere bak ya :) ulan bu mazdacıların muhabbeti de bi başka oluyor cidden :) nereye yazdıysam hele o vosvoscular yokmu ulane iki laf edilmiyor be :) bi ukalalık bi ukalalık :)

Nefes34 yardın beni güldürmekten :))) hahahah :D

yanlız arkadaşlar ben korkuyorum bazı şeylerden..kazık yemekten korkuyorum.

bilmiyorumki nasıldlır 2. el araba almanın yolu yordamı :)

alma sürecinde ne yapılır falan.

galericilerde temiz arabalar var ama korkuyorum galeriden alma diyorlar..ee sahibi denilen adamda 3 kağıtçıysa? ya bana pertli aracı kakalarsa?

ben karar verdim abi. ilk arabam mazda 3 olacak :) boşver ya acemisek acemiyiz. kaza yapacaksakta mazdayla yapayım :) havamız olur :))

hepinizden Allah razı olsun.

ben şimdi mazda 3 alırken nelere dikkat edeyim arkadaşlar.Bana aşama aşama yazarsanız vallah çok büyük iyilik etmiş olursunuz.

benki elinde 25 bin lirası olan gariban bir mazdacıyım :))) @m_a_s @Nefes34 @hektor20tr @dragon387

ikimizde mazda3 aldığımız vakit bu konu başlığı altına resimlerini paylaşıyoruz o halde hocam : )

• quote:

Orijinalden alıntı: Nefes34

quote:

şu muhabbetlere bak ya :) ulan bu mazdacıların muhabbeti de bi başka oluyor cidden :) nereye yazdıysam hele o vosvoscular yokmu ulane iki laf edilmiyor be :) bi ukalalık bi ukalalık :)

galericilerde temiz arabalar var ama korkuyorum galeriden alma diyorlar..ee sahibi denilen adamda 3 kağıtçıysa? ya bana pertli aracı kakalarsa?

ben karar verdim abi. ilk arabam mazda 3 olacak :) boşver ya acemisek acemiyiz. kaza yapacaksakta mazdayla yapayım :) havamız olur :))

ben şimdi mazda 3 alırken nelere dikkat edeyim arkadaşlar.Bana aşama aşama yazarsanız vallah çok büyük iyilik etmiş olursunuz.

benki elinde 25 bin lirası olan gariban bir mazdacıyım :))) @m_a_s @Nefes34 @hektor20tr @dragon387

ikimizde mazda3 aldığımız vakit bu konu başlığı altına resimlerini paylaşıyoruz o halde hocam : )

hehe :) inşallah hocam :=)

bişiler bulabildin mi hocam?

• LPG'de sorun yaşattığı ile ilgili bir çok döküman var eski Mazda3'lerin. Bir araştırmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

quote:

hehe :) inşallah hocam :=)

bişiler bulabildin mi hocam?

araştırıyorum walla acelem yok şuan kasım -aralık arasında alıcam o yüzden bakınıyorum ama pek seçenekde bulamıyorum İstanbul gibi bir yerde bile sitelerde pek seçenek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

LPG'de sorun yaşattığı ile ilgili bir çok döküman var eski Mazda3'lerin. Bir araştırmanızı tavsiye ederim.

Eski derken hangi modeller acaba üstad ben 2009 ve üst modellerine bakınıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: L.J

LPG'de sorun yaşattığı ile ilgili bir çok döküman var eski Mazda3'lerin. Bir araştırmanızı tavsiye ederim.

Eski derken hangi modeller acaba üstad ben 2009 ve üst modellerine bakınıyorum

Yanılmıyorsam güncel kasadan bir öncekilerde var bu sorun.

http://www.mazdaclubtr.com/23268/mazda-3-lpg-uyumu-ortak-konu/

• selam arkadaşlar bende mazda3 arıyorum aracı kullanmadım ama edindiğim bilgiler ışıgında cok iyi araba zaten estetik açıdan da mukemmel kafayı takmamda arabanın görüntüsü çok etkili oldu hele hele tiyanyum gri, satmayı düşünen arkadaşlar burdan ulaşırsa sevinirim düzgün bişey bulamıyorum bide bilenlere soruyorum genelde ederinden fazla isteniyo piyasası yüksek bu aralar..ilgilenirseniz sevinirim her turlu tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Mazdaların tek sevmediğim tarafı bakımı 6 ay 15.000 km olması. 6 ayda bir bakım mı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangk

Mazdaların tek sevmediğim tarafı bakımı 6 ay 15.000 km olması. 6 ayda bir bakım mı olur

bi dakka nasıl yani 6 ayda bir bakıma götürme mecburiyetimizmi var ben 6 ayda 15 bin km yapamam imkansız yani 15 bin km yapmasak bile 6 aylık periyodda götürmek zorundamıyız ?
  • Garanti süresince evet,6 ayda bir zorunlu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Mazdaların tek sevmediğim tarafı bakımı 6 ay 15.000 km olması. 6 ayda bir bakım mı olur

bi dakka nasıl yani 6 ayda bir bakıma götürme mecburiyetimizmi var ben 6 ayda 15 bin km yapamam imkansız yani 15 bin km yapmasak bile 6 aylık periyodda götürmek zorundamıyız ?

Evet 6 ayda bir bakıma giriyor araba. 2012 model mazda 3 full dizel için kaparo veriyordum bir ay önce. Aklıma geldi sordum teşekkür ettim kapıdan çıktım.

• quote:

quote:

quote:

Evet 6 ayda bir bakıma giriyor araba. 2012 model mazda 3 full dizel için kaparo veriyordum bir ay önce. Aklıma geldi sordum teşekkür ettim kapıdan çıktım.

2010 modellerde bu geçerli değildir sanırım : )

• Mazda3 konusunda almanı tavsiye ederim ben memnunum. Fakat rica ediyorum ikinci eli kötü demeyin şu arabaya çünkü hayatında mazda al sat yapmamış veya bir kere mazda satmamış insanlar satmıyor diye yorum yapıyor çıldırıyorum. Mazda3 talep görüp satan bir modeldir.
  • quote:

bakalım şimdi.
    25 bin tl nakitimiz var.10 bin tl üstüne ekleyeceğiz.
    35 bin tl ye 2. el lpg li mazda 3 alacağız.
    2 3 bin de kredi faizi öderiz helalinden,38 bin tl ye lpg li mazda 3 alacağız.
    E bunun neresi mantıklı?
    Hiç bir yeri.
    Peki mantıklı olan ne?
    25 binimiz var mı var.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2010-model-ilksahibinden-hatasiz-cruze-brc-lpg-li-siyah-137280529/detay

Böyle çok araç var.Cruze da mazda 3 gibi C sınıfı bir araç.
    O da lpg li,o da gayet rahat konforlu.
    5 sene sonra değer kaybı diyorsun,mazdaya zaten alırken 10 bini basıcan fazladan.
    Yani 40 bin küsür verip 2. el mazda 3 almaya gerek var mı?
    yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 14 Eylül 2013; 12:36:49 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.