Bildirim
mazda 3 alttan gelen ses
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ayrıca amartisörede bakıldı..usta bana ya rot milidir yada dreksıyon kutusudur dıyor. bende deneme yanılma yoluyla bı ton parca degıstık dedım napıcamı bılmıyorum. bu ses benı sınır hastası etti. -
Arabayla kazaya karışıtınız mı?
Yada tüm bu parçalar değişmeden önce çok sert bir çukura girdiniz mi? -
kaza gecırılmıs benden once alt salıncak egrılmıstı janta yamulma vardı duzeltıdı sonra salıncak degıstı. -
quote:
Orijinalden alıntı: teknorenk
kaza gecırılmıs benden once alt salıncak egrılmıstı janta yamulma vardı duzeltıdı sonra salıncak degıstı.
Şase de bir sorun olmasın?Ona baktırmak lazım.
Çünkü bu gibi durumlarda düzen tutmayabiliyor. -
şasede sıkıntı yok. bu arada ses sol onden gelıyor.seyde dıkkatımı cektı arac dururken dıreksıyon sag sol yapınca tak tuk ses gelıyo buda desteklı olabılır ya tıkırtı burcu yada tot mılı dıye dusunuyorum ama bılemıyorum. cunku alt kısımda degısmedıgım sadece rot kolu kaldı -
quote:
şasede sıkıntı yok. bu arada ses sol onden gelıyor.seyde dıkkatımı cektı arac dururken dıreksıyon sag sol yapınca tak tuk ses gelıyo buda desteklı olabılır ya tıkırtı burcu yada tot mılı dıye dusunuyorum ama bılemıyorum. cunku alt kısımda degısmedıgım sadece rot kolu kaldı
Direksyon normal.
Benim arabamda da ve denediğim en az 4-5 arabada da yapıyor o sesi.
Çeviriken (sağ-sol, sol- sağ yapınca) hafif bir kütleme sesi ve hissi oluyor.
Çukura girip çıkarken geliyor galiba sizin ses.
Tavsiyem Evo servise götürün, on numara insanlar. -
evet o sesten bahsedıyorum:) o normalse sıkıntı yok. ama cukurlara gırınce gelen bı ses var tak diye. ama buda atıyorum 10 cukurun 6 sında yapıyo..tahmınıme gore tek ıkı yer kaldı ya tıkırtı burcu yada rot mili evoya gıtmek ısterım ama malum cok uzaklardayım.. vanda olunca zor serviste yok zati :) -
quote:
evet o sesten bahsedıyorum:) o normalse sıkıntı yok. ama cukurlara gırınce gelen bı ses var tak diye. ama buda atıyorum 10 cukurun 6 sında yapıyo..tahmınıme gore tek ıkı yer kaldı ya tıkırtı burcu yada rot mili evoya gıtmek ısterım ama malum cok uzaklardayım.. vanda olunca zor serviste yok zati :)
Van da mısın?
Offf çok zor o zaman Evo
Dediğim gibi direksyon normal, o ses geliyor zaten.
Ama çukurlarda takırtı yapıyorsa bir şey araştırmak lazım. -
Yaaa imkansızlıkların şehri eline 12-13 anahtar alan usta burda :):) -
Sorun hala cozulemedi bu ısten anlayan vakıf olan bırı var mı acaba? -
Internetten yabancı sitelerde okudugum bu sesin egzozdan kaynaklandığı yönünde. Hatta motoru elle sallayınca bile ses duyulabiliyormuş. -
Aracın sol altından geldiğine yemin edeceğim bir ses vardı. Düşük hızlarda oluşuyordu.
Meğersem kaputtan geliyormuş. Ayarlanınca gitti.
Ses şöyle bi şey
http://youtu.be/T4YPjo589ec
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardakutlu -- 17 Temmuz 2011; 23:26:55 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X