Şimdi Ara

Mazda 3 Bagajda Silikon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler ,ben 3 Aylık bi Mazda 3 sahibiyim, ayın 29 unda arabanın bagajında stepnenin olduğu yerin köşeden köşeye silikonlanmış olduğunu farkettim. Cok amatörce cekilmiş gözüküyor.Araba 3500 kilometrede ve ben daha yeni farkettim acaba bu fabrikasyonmu? Mazdanın sitesine mail attım bayramdan sonra ararlar diye düşünüyorum, fotoğraflarınıda çektim.

Mazda 3 Bagajda Silikon

Mazda 3 Bagajda Silikon

Mazda 3 Bagajda Silikon

Mazda 3 Bagajda Silikon

Mazda 3 Bagajda Silikon

Mazda 3 Bagajda Silikon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord16 -- 31 Ağustos 2011; 19:56:48 >

• Yokmu kimsenin bir bildiği bu konuda, forumdaki 2011 Mazda 3 Hb sahipleri acaba bakabilirlermi bagajlarına onlardada varmı yokmu ?
  • Fabrikasyon,endişelenecek bir durum yok
  • Doğru fabrikasyon ama çok şaşırtıcı br durum. Mazda gibi bir markaya yakışmamış. Bayiye gidip baktığımda gözlerime inanamadım o kadar berbat silikon çekilmişki; bunu herhangi bir araca sanayide usta yapsa adama kızarsın bu nasıl işcilik diye...
  • Bu araç aldığınız serviste işlem görmüş kesinlikle, aracı bayiye getirirken belki yolda birşey olmuş olabilir, ben hiçbir yeni araçta böyle birşey görmedim. Benim araçta veya başka arkadaşların araçlarında da böyle birşey yok.
  • ben gaziantepten bi dost 90 model mazda 626 2,0 motor aldım, yakıt durumunu öğrenmek istiyorum benzinde km lpg de km ne yaktığını öğrenmek istiyorum beni aydınlatırsanız şimdiden size teşekkürlerimi iletirim.
  • Pazar günü Mazda bayisine gittim. Araçlardaki o slikonlu yerlerin üzerine deri kesip yapıştırmışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.