Bildirim
Vw golf 2016 için koltuk kılıfı önerisi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
var, orijinal olanı kullan yerine bişi alma. -
Güzelim alcantara koltuklara kılıf mı takacaksınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kılıf cins duruyor, normal olarak kullan kumaş koruyucu ürünler al, onları kullan bence.
-
Profesyonel bir yere yaptır hocam, istediğiniz kumaşı, istediğiniz renk ve şekilde yapıyorlar. Orijinalinden bir farkı olmuyor.
Kılıf kullanıp sonraki müşterisine saklayacaksınız galiba. Çok mantıksız geliyor bana.
Sadece çocuklu bir aile iseniz yıkanabilir bir ürün düşünün derim.
quote:
Orijinalden alıntı: blacck4434
http://www.hepsiburada.com/modacar-on-arka-set-siyah-beyaz-koltuk-kilim-seti-761009-p-OTM761009 hayırlı olsun
Hocam be yaptınız
Konu sahibi arkadaş, bende koltukların renginde bi kumaş vardı koltuklara göre kesip ön taraflarına lastik diktirdim. Ön tarafını gerdirip arka tarafınıda koltuğa sıkıştırıyorum göze batmıyor. Yaslanma yeri zaten sıkıntı değil pislenmiyor pek. Gün içinde bin tane yere oturuyoruz otobüsü metrobüsü üstümüz başımız pis oluyor öyle gelip arabaya oturmakta içime sinmiyor. Pantolonum temiz ise daha önce giymediysem o zaman örtüyü çıkartıp biniyorum 2 dklık iş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
küfürbaz haydo detected. -
quote:
Orijinalden alıntı: silverusta
ne kılıfı aq ya
Detected and reported.
-
Ben olsam kılıf takmazdım, Golf'ün koltukları çok güzel ve kaliteli, görsel olarakta hoş duruyor, kılıf takınca o görsellik gidecek.
İlla kılıf diyorsanız buyrun;
http://www.dosemecioglu.com.tr/orjinal-model/volkswagen/volkswagen-golf-7-oto-koltuk-kilifi-dosemecioglu/ -
Araca olduğu gibi binin, kılıfa vereceğiniz paraya 1 yıl sonra koltukları temizletin.
Sağolun arkadaşlar. Daha arabayı doğuş otodan çıkartmadan leke vardı. Sanırım en son temizlik yaparken personel yanlışlıkla koltuklara dokundu. Koltuklar bej rengi ziebart ta koltuk koruma yaptirdim. 9 aylik kız bebeğim var. Birazda ondan istiyorum. Yorumlarınız için teşekkürler.
Teşekkürler arkadaşlar. Biraz daha dikkat etmek gerekihor bej renk olduğunda.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet3976
Kılıf kullanıp sonraki müşterisine saklayacaksınız galiba. Çok mantıksız geliyor bana.
Banada kılıf çok mantıksız geliyor. Mezaramı götüreceğim aracı.
Hem kılıf olmayınca eskimiyor. Benim octiyi sıfır aldım 200 küsür bin km kılıfsız kullandım, benim oğlan arkada bir top oynamadı kalmıştı. Ama koltuklarda en ufak eskime yoktu. En fazla arada bir detaylı temizlik yaptırırsınız. -
arabanın ön koltuklarında yan taraflarında airbag yazısı mevcut sanırım bende. koltukları kılıfla kaplayınca bunlara bir zararı olacaksa hava yastıklarının açılmasını engelleyecekse(bilen arkadaşlar açıklarsa çok yararlı olur) ve benzer bir sistem sizde de varsa ön taraflara önermem hocam. arka taraflar içinse diyecek bir şeyim yok tercih sizin. ben kılıftan pek hazzetmiyorum çocuk bi şeyler dökse de kussa da çaresine bakıcaz artık dünya malı sonuçta. -
Zenginleşmenin insana getirdiği en büyük tehlikedir. İnsan egosu yaşam boyu sahip olunanları, yanında götüremeyeceğini bile bile daha iyisine sahip olunamadığı sürece onlara sahip olmaya devam etme bağımlılığı yaratarak; sahip olunanların kişiye sahip olması fenomenini tetikler.
Böylece hareket yeteneğinizin büyük kısmını kaybeder, madde bağımlısı bir duruma düşersiniz. (burada madde derken somut şeylerden bahsedilmektedir illa uyuşturucu olması gerekmez )
Kolaylıkla değişikliğe gidemez, cesaretinizden ve hatta özgürlüğünüzden ödün verirsiniz.
Çünkü hayat kısadır ve sonunda bedenini dahi bu dünyada bırakıp gideceksindir. E bırak o zaman ruhun dünyada özgür yaşasın...
Sahip olduklarınız size sahip olmasın. -
Test edildi onaylandı, golf koltuklarına piyasadaki kılıflar hiç yakışmıyor, yanal destekleri yüzünden de doğru düzgün oturmuyor ve eğreti duruyorlar zaten. O yüzden orjinal koltuklarıyla kullanmaya devam edin.
Benzer içerikler
- golf 4 otomatik şanzıman
- araba kapısı kapanmıyor
- otomatik arabayı manuel kullanmak zararlımı
- toyota corolla alınır mı
- p0133 arıza kodu
- en çok tutulan suv araçlar
- range rover evoque 2024
- byd dolphin fiyat
- fiat 500e fiyat listesi
- 2025 egea
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X