Şimdi Ara

Vw golf 2016 için koltuk kılıfı önerisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende çok sinir oluyorum arabasının koltuklarına kılıf takanlara, babam mesala aldığı ilk gün kılıf taktı, ha koltuklar yıpranmış, ha dandık kılıfın ustunde oturmuşuz ne farkı var ? Bızden sonraki sahibi için mi koruyorsun arabayı dıye sordum. Kaç sefer tartıştım bu anlamsız davranışlarından dolayı.

Malının kölesi olmuş, sabah gün doğmadan arabanın üstünde çiy varken kalkıp bezle sılıyor 1, sonra arabayı brandayla örtüyor ve uyuyor. Kimse arabasını brandayla kapatmıyor, bir yere gidicez, güneşin altında sıcakta 1 saat brandayı sökmek ve katlamak ile uğraşıyoruz.

Denize gidiyoruz, arabayı brandayla örtüyor, herkes garip garıp bakıyor arabanın modeli 2010 lada niva. Sanki milyonluk arabası var. Kendısınede kıymıyor sürmüyor arabayı, 2010 da aldı 6 senede sadece 4.5 km yol gitmiş araba onunda 4 km sini ben sürdüm yazın.

Sürmeye kıymıyor ki yağı azalır tekerleri aşınır, yaşlı teyzem arabaya bınerken kapılara güç uygulama dıye bagırıyordu, o da utanıp kızıp küsüyor binmiyor gidip taksi çağırıyoruz.

Araaba ıcın tek basına garaj yaptı, çatısıyla duvarıyla ev gibi, ama 10 senedir bahceye tuvalet yapmıyor, kapısı ve duvarı yarım tuvaletın.

Daha böyle 100 tane olay var ama yeri degıl, konu sahıbı arkadaş kusura bakmasın sabah sabah içimi dökmek istedim. Bu konuyu gorunce aklıma bunlar geldı. Lütfen malınızın kölesi olmayın, o koltuklara kılıf takmasan yırtılmaz eskımez emın ol birşey olmaz senden sonraki sahibi için uğraşmış olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 17 Ağustos 2016; 9:58:05 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.