Şimdi Ara

MAZDA 3 MEMNUNİYET (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
22
Favori
365.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mazda sever arkadaşlar yardımınız gerek bu ilandaki mazdayı nasıl bilirsiniz. piyasadan anlayan yorumlasın. yardımcı olursanız sevinirim 45 bin dediler benimde param o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: diabl0

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-model-mazda-1.6-d-comfort-hatasiz-kusursuz-323568581/detay
    mazda sever arkadaşlar yardımınız gerek bu ilandaki mazdayı nasıl bilirsiniz. piyasadan anlayan yorumlasın. yardımcı olursanız sevinirim 45 bin dediler benimde param o kadar

Hocam comfort paket donanım olarak biraz boş bir araç ama 2012 model olup hemde dizel 45 bin tl ye c segmenti araç kalmadı nerdeyse. Yani abidik gubidik araçlar o paraları hak ediyorsa ilandaki araç hayli hayli eder. Değişeni yoksa alınabilir, yakıt tüketimi ve performansı da çok iyidir, arıza yapmaz sorunsuz binebilirsiniz ama boyanan yerleri biraz fazla görünüyor o yüzden almadan önce ustanız varsa bir göstermekte fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-model-mazda-1.6-d-comfort-hatasiz-kusursuz-323568581/detay
    mazda sever arkadaşlar yardımınız gerek bu ilandaki mazdayı nasıl bilirsiniz. piyasadan anlayan yorumlasın. yardımcı olursanız sevinirim 45 bin dediler benimde param o kadar

Bu seri plakalar vaktinde filo olarak Mazda Türkiye tarafından, kiralama şirketine verildi. Yani; ilandaki araç kiralık olarak piyasada gezmiş bir araba, İbrahimmeltem'in dediklerine tamamen katılıyorum, ancak sırf dizel diye bomboş bir Mazda'ya sahip olmazdım şahsen. O fiyatlara; impressive donanım da bulunabilir ve lpg ile mutlu mesut binilir.

• e-rose kullanıcısına yanıt
    bilgi için çok teşekkürler. doluluk çok öenmli değil benim için. yada hep boş araç kullandığım için zevkini bilmiyorum. klima olsun az yaksın birde kasası sağlam güvenli yol tutuşu olan bir araç arıyorum. tüplü araçların yokuş çıkarken sergilediği performansın hiç hoşuma gitmiyor. birde alıisveriş merkezleri kapalı otaparka koyarken park sorun oluyor.
    aklımda mazda 3 ve ford fokus 2012 kasası var birde golf yada polo 46bin çıvarına hangisi olursa . ford ve mazdanın fiyatıda çok yakın. mazdanın kırmızısı çok güzel gözüküyor. fordun da tipini beyeniyorum. çok kararsızım. dizel ford biraz daha fazla kafama yattı.
  • Arkadaşlar merhaba. Ben 2. el donanımlı bir araç almayı düşünüyorum. İlk arabam olacak ve sorun çıkartmayacak bir araç almak istiyorum, uzun süre de (5-6 yıl) kullanmayı planlıyorum. Bütçem yaklaşık 42.000-43.0000 civarı ve manuel 2008 sonrası focus veya corolla bakıyordum. Son zamanlarda dikkatimi mazda 3 ler çekmeye başladı, tanıdığım kullanıcısı yok ama internette donanımı iyi ve arızası az olduğu belirtilmiş genel olarak. Fakat model/kasa/motor/şanzıman bilgim az olduğu için beni yönlendirmenizi/tavsiyelerinizi isteyecektim. Mazda 3'ün hangi kasasına bakmalıyım, dizel mi yoksa benzin-lpg mi almalıyım, otomatik veya manuel mi olmalı ? Şöyle de 2 ilan gördüm ama yorumlarsanız sevinirim.

Ekleme için düzenleme:
    bunun fiyatı pek uygun geldi hiç borca girmeden alabilirim sanırım bunu

bunun da modeli yüksek ama değişeni tramer kaydı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ako360 -- 10 Ağustos 2016; 12:59:31 >

• 319436007 nolu ilandaki kasanın touring modelini kullandım.. yol tutuş ve sürüş keyfi açısından oldukça tatmin edicidir.. Impressive modelinde ise ilave olarak, koltuk ısıtma, ön cam rezistansı, kör nokta uyarı sistemi ve CC vardır.. Yani oldukça donanımlıdır.. Yakıt sarfiyatı biraz yüksektir ancak iyi bir LPG ile bu sorunu rahat aşarsınız. LPG de sübap erimesi sorunu olduğu söyleniyor.. Mazdanın tek olumsuz yanı bağımlılık yapmasıdır.. başka arabadan tat almıyorsunuz :) Şu anda yeni kasa Mazda3 kullanıyorum..
    40 bin civarına hasarsız veya az hasarlı(hor kullanılmamaış, bakımlı) bir impressive kesinlikle tavsiye ederim..
  • Sa arkadaşlar. 2008 model mazda 3 otomatik vites.sunruff yok.sedan.
    99 binde sol kapı sol çamurlu boyali
    bagaj kapagi ve sağ arka Kapı degismis.ve suboplar erimis o takılacak. Sizce bu araba ne kadara kadar alınır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhetoric

Sa arkadaşlar. 2008 model mazda 3 otomatik vites.sunruff yok.sedan.
    99 binde sol kapı sol çamurlu boyali
    bagaj kapagi ve sağ arka Kapı degismis.ve suboplar erimis o takılacak. Sizce bu araba ne kadara kadar alınır?

Comfort donanım anladığım kadarıyla. Normal şartlarda bu donanım paketine 25 bin lira vermem, yazdığın olumsuzluklar sebebiyle de 20 bin vermem.
  • Neden o kadar düşük eder? Şuan piyasada 35_36 diyorlar.cok mu bu arabaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhetoric

Neden o kadar düşük eder? Şuan piyasada 35_36 diyorlar.cok mu bu arabaya

Bence;

İlk kasa Mazda 3'ün iki donanım çeşidi var, full (hız sabitleyici hariç) olanı Dynamic, boş olanı Comfort. Piyasaya bakarsan Dynamic için temizliğine göre 28-35 bin lira aralığında fiyatlandırması var.

Atıyorum; 32 bin liraya Dynamic (full) almak varken ben neden yine atıyorum 28 bin liraya Comfort modelini alayım?? İki donanım arasında 3-5 bin lira ile satın alınamayacak farklılıklar var. Bu farklılıklar neler dersen de; Mazda Garaj forumunda her modelin donanımı ayrı ayrı verilmiş inceleyebilirsin.
  • Merhaba arkadaşlar. 2009-2011 model otomatik mazda 3 impressive almaya karar kıldık.İstanbulda araç bulduk ama istanbulun yabancısıyız. Bu yüzden aracı alırken nereye gösterebiliriz. Anadolu ve avrupa yakasında mazdadan anlayan yardımcı olabilecek servis önerisinde bulunur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: leEco

Merhaba arkadaşlar. 2009-2011 model otomatik mazda 3 impressive almaya karar kıldık.İstanbulda araç bulduk ama istanbulun yabancısıyız. Bu yüzden aracı alırken nereye gösterebiliriz. Anadolu ve avrupa yakasında mazdadan anlayan yardımcı olabilecek servis önerisinde bulunur musunuz?

Y. Servis İstersen:

Anadolu Yakası: Merser/Acıbadem-Kadıköy
    Avrupa Yakası : Evo/Maslak

Özel Servise götürme hiç, İnternetten iyi ekpstertiz firmaları var randevu al git.

Bir arkadaşım arabasını satarken alıcı götürmüş, Ben bile şaşırdım diyor inceledikleri şeylere.

• Anadolu yakasında Mazda İkiler, Avrupa Yakasında Adem Usta (Ekinci Mazda)
  • arkadslar 100km uzeri aracin ne gibi arzalari cikabilir. dizel icin. mazda 3 kronik sorunu varmi 2012 model civarinin

• quote:

arkadslar 100km uzeri aracin ne gibi arzalari cikabilir. dizel icin. mazda 3 kronik sorunu varmi 2012 model civarinin

Benzilide Kronik Problem yaşayan görmedim çevremde.

Dizelde ise, Volan Problemi, Daha düşük km'de debriyaj tel kopması ve 1 veya 4.cü enjektör problemi yaşanıyor ve Kroniktir.

Ama son saydığım 2 problem genelde düşük km'de karşılaşılmış ve garantiden nerdeyse hepsinde çözülmüş.

Arkadaşın aracını bugün bakıma götürdük ^Y.servise. Balatalar ve Tüm yağ filtreler dahil 650 TL civarı tuttu ki servislerde halen bana göre diğer rakipleri ile aynı.

• Hocam ben 10 bin bakımına götürdüm aracı 450 tl tuttu. Normal rutin bakımdı herhangi bir ekstra ücrette olmadı ama fiyat bana biraz fazla gibi geldi. 350 civarı bekliyordum şahsen. 20 bin bakımı 10 binden daha mı fazla tutar acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

Hocam ben 10 bin bakımına götürdüm aracı 450 tl tuttu. Normal rutin bakımdı herhangi bir ekstra ücrette olmadı ama fiyat bana biraz fazla gibi geldi. 350 civarı bekliyordum şahsen. 20 bin bakımı 10 binden daha mı fazla tutar acaba?

Benim skyactiv C.tesi 2. 6 aylık Bakıma girdi . 380 TL tuttu.

Ama Polen filtresini değiştirtmedim. Hava, Yağ Filtresi, Birde Yağ değişti.

Nelerin değiştiğine bakmak lazım.

Arkadaşımın araç 2012 Dizel 3, Onda da Polen değişmedi, Hava,YağFiltre, Yağ, Ön 2 balata,Arka stop far ve işcilik.

• Merhabalar,
    Bende 2012 makyajlı kasa impressive otomatik bir mazda 3 bakıyorum. Şöyle 40bin km alti.

Temiz araçlara 54 55 bin yazan satıcılar var. Yakin zamanda alan yada pazarlık yapan varsa güncel fiyatlar ile alakalı bilgi verebilir mi acaba.

• fightthepower kullanıcısına yanıt
    Ocak ayında 45000'de Makyajlı kasa olanlar 45 civarıydı.

Şimdi fiyatlar ne yazıkki uçmuş. Adam biraz daha ekler( 8-9 bin) yeni kasa alır . 56,57'yi gözden çıkaran biraz daha temin eder.

Bende kızıp 2015 aldım, gerçi ben daha fazla ekledim ama millet sıfır araç sanıyor altındakini.

• arkadaşlar bir kaç sorum olucak. kör nokta uyarı sistemi kullanışlımı. hangi donanıma bakayım. makyajlı kasa hangi yılda başlıyor. birde 45-50bin 80bin km temiz 2012 model 1.6 D Impressive alınırmı. arac almak için biraz daha beklemeye gerek varmı.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.