Şimdi Ara

Mazda 3,Seat Leon , Alfa 147 , Civic sedan, max. bütçe 32.000 lira.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • doğru seçim budur... hayırlı olsun kesinlikle ama kesinlikle pişman olmayacaksın...

her geçen gün arabana daha da baağlanacaksın...

mazda nın o ayrı havasını hissettiğinde artık sende mazda kervanına katılacaksın...
  • güle güle kazasız kullanman dileğiyle.Çok güzel bir tercih yaptın.Kullandıktan sonra izlenimlerini bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakonek

arkadaşlar bahsettiğim 2009 model 27.000 km yeni kasa mazda 3 için satıcı ile anlaştım. araç hafta başında elimde olur buyuk ihtimalle. yardımlarınız için teşekkür ederim. ilk izlenimlerimi mutlaka yazacağım

Doğru tercih;) Hayırlı olsun,Sorunsuzca alın,Allah kaza bela vermesin
  • dostlar arabama ancak kavuşabildim. araç gayet konforlu. içeriye neredeyse korna sesleri bile girmeyecek o kadar sessiz. motor performansı çok üst düzey değil ama benim gibi sakin kullanan insanlar için gayet tatmin edici. yol tutuşu sağlam.şu an için tek eleştirebileceğim yönü sert vites geçişleri.şimdiden bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ancak doğru tercihi yaptığımı düşünüyorum , herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakonek

dostlar arabama ancak kavuşabildim. araç gayet konforlu. içeriye neredeyse korna sesleri bile girmeyecek o kadar sessiz. motor performansı çok üst düzey değil ama benim gibi sakin kullanan insanlar için gayet tatmin edici. yol tutuşu sağlam.şu an için tek eleştirebileceğim yönü sert vites geçişleri.şimdiden bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ancak doğru tercihi yaptığımı düşünüyorum , herkese tavsiye ederim

nekadara aldınız acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.