Şimdi Ara

Mazda 3,Seat Leon , Alfa 147 , Civic sedan, max. bütçe 32.000 lira..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu hafta içinde otomobil alacağım.tasarımı güzel spor bir araç düşünüyorum.vites önemli değil, normal ölcülerde yakıt sarfiyatı problem değil (1.6 motor standardında).maximum 32.000 lira verebiliyorum yani temiz bir 2.el olacak ve başlıkta belirttiğim gibi 4 alternatifim var. yeni kasa mazda 3 hepsi içinde favorim ancak son günlerde piyasada pek göremiyorum, görsemde çok yüksek fiyat çekiyorlar. civic sedan dream modeli olabilir ancak kasa takıntım var ve kasa değişimi dedikoduları rahatsız etti beni. seat leon için de geçerli bu. alfa 147 dıştan güzel ama içten hiç benimseyemedim, ama piyasada birçok temiz 147 mevcut. siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ,veya bunların dışında bana tavsiye edebileceğiniz bir araç varmı ? şimdiden teşekkürler...

• mazda 6 çok güzel ama 3'ü o kadar beğenemedim.
    yine de alfa 147 ve mazda 3 arasında bir tercih yapmanı öneririm.
    yakıt ve konfor için mazda, spor ve zevk için alfa 147.

seçim sana kalmış.
    civic'i tip olarak hiç beğenmiyorum, leon da afedersin ama apaçi arabası oldu. mahvettiler arabayı oynaya oynaya.
  • Aynen Alfa147 veya Mazda3
  • japon olmasının da avantajıyla Mazda 3 benimde tavsiyem
  • Seat LEON 1.4 TSI Stylance 32 bin liraya çok rahat alınabilir.
  • mazda 3
    civic sedan
  • Mazda 3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mazda3 derim donanımı ve yeni olması.Euroncapten 5 Yıldız.Çok da güzel tasarımı var.Yol tutuş-sorunsuzluk-leona göre daha fazla konfor-esp,tcs,6h.yastığı-otomatik klima v.s standart.
    2-)Civic,1-2 seneye yeni kasa gelir fakat mevcut kasa da gayet hoş.Almışken espli almak lazım çünkü yorumlara göre diğer 3 rakibi kadar iyi yol tutmuyor.İç meakn güzel geniş.Motor güzel.Euroncap 4 Yıldız.
    2-)Leon,1-2 seneye yeni kasası çıkar(makyaj değil),tasarımı (iç mekan hariç) güzel fakat çok sık görüyorum,tsi motor başarılı,yol tutuş onda da var,donanımı hakkında bilgim yok.Euroncapten 4 Yıldız.
    3-)Alfa 147,10 yıllık kasa,sadece makyaj yedi.Ve giulietta gelince hepten gidecek.Tasarımı diğer ikisi yanında eski kalıyor ve de dar içmekan.Yol tutuş v.s güzel.Donanım bilgim yok.20küsür deseydin belki alınabilir derdim fakat Euroncap 3 Yıldız.bir çarpışma testi görüntüleri bak durumu görürsün;)
    BENİM görüşlerim bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müteferric -- 5 Mayıs 2010; 19:02:07 >

• Seat Leon ama sebebi de şu: 1.4 TSI motoru olduğu için ne Civic ne de 147 yanında mantıklı kalır. 33bin civarında 2. el piyasası var sıkı bir pazarlıkla 32bine rahat temiz bir 1.4 tsi stylance Leon alabilirsiniz.
  • öncelikle değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. honda civic'i alternatifler arasından çıkardım sayılır. alfa 147' nin de 3 yıldız almış olduğunu bilmiyordum, güvenliğe çok önem verdiğim için 147'de geri planda şu an için. seat leon ve mazda 3 arasında bir tercih yapacağım galiba.Seat leon 1.4 TSI motoruyla tercihler arasında en performanslısı olabilir belki ama bugun mazda 3'ü yakından inceleme fırsatım oldu ve çok hoşuna gitti açıkçası. donanım,tasarım ve konfor açısından beni gayet tatmin etti. galiba bende oyların geneline uyacağım ve mazda 3 alacağım 2009 model 25.000 kmde yeni kasa mazda 3 için 32.000 lira son fiyat aldım ve yarın son kararımı vereceğim.araç gayet temiz . fiyat sizce nasıl almalımıyım ? bu konudada değerli görüşlerinizle beni aydınlatırsanız memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: hakonek

öncelikle değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. honda civic'i alternatifler arasından çıkardım sayılır. alfa 147' nin de 3 yıldız almış olduğunu bilmiyordum, güvenliğe çok önem verdiğim için 147'de geri planda şu an için. seat leon ve mazda 3 arasında bir tercih yapacağım galiba.Seat leon 1.4 TSI motoruyla tercihler arasında en performanslısı olabilir belki ama bugun mazda 3'ü yakından inceleme fırsatım oldu ve çok hoşuna gitti açıkçası. donanım,tasarım ve konfor açısından beni gayet tatmin etti. galiba bende oyların geneline uyacağım ve mazda 3 alacağım 2009 model 25.000 kmde yeni kasa mazda 3 için 32.000 lira son fiyat aldım ve yarın son kararımı vereceğim.araç gayet temiz . fiyat sizce nasıl almalımıyım ? bu konudada değerli görüşlerinizle beni aydınlatırsanız memnun olurum

full donanım ise fiyat çok uygun bence...al..pişman olmazsın...

• quote:

öncelikle değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. honda civic'i alternatifler arasından çıkardım sayılır. alfa 147' nin de 3 yıldız almış olduğunu bilmiyordum, güvenliğe çok önem verdiğim için 147'de geri planda şu an için. seat leon ve mazda 3 arasında bir tercih yapacağım galiba.Seat leon 1.4 TSI motoruyla tercihler arasında en performanslısı olabilir belki ama bugun mazda 3'ü yakından inceleme fırsatım oldu ve çok hoşuna gitti açıkçası. donanım,tasarım ve konfor açısından beni gayet tatmin etti. galiba bende oyların geneline uyacağım ve mazda 3 alacağım 2009 model 25.000 kmde yeni kasa mazda 3 için 32.000 lira son fiyat aldım ve yarın son kararımı vereceğim.araç gayet temiz . fiyat sizce nasıl almalımıyım ? bu konudada değerli görüşlerinizle beni aydınlatırsanız memnun olurum

Leon'un icini gordunmu hic? Bence gormemissindir cunku gorseydin coktan mazda 3'u almistin :)

• yeni 3 çok hoş araba gerçekten alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyayman

quote:

Leon'un icini gordunmu hic? Bence gormemissindir cunku gorseydin coktan mazda 3'u almistin :)

bugüne kadar beni leon almaktan alıkoyan tek şey zaten iç tasarımıydı .burada okuduklarımdan sonra kasa takıntısıda başladı.yani leon almamda artık zor ihtimal. diğerlerini zaten eledim. mazda 3 alacağım büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: jans21

quote:

full donanım ise fiyat çok uygun bence...al..pişman olmazsın...

kusura bakmayın yazmayı unutmuşum, araç touring donanımlı..

• Eğer biraz daha iyi yürüsün diyorsan Leon' u seçmelisin,

1.4 TSI motor 1.6 atmosferik Mazda motorundan hem tüketim hem de performans konusunda epey önde.

Onun dışında Mazda 3 daha yeni ve daha alımlı çok şık bir model. Tercih senin

Test sürüşüne çıkmanı öneririm her ikisi ile de.
  • arkadaşlar bahsettiğim 2009 model 27.000 km yeni kasa mazda 3 için satıcı ile anlaştım. araç hafta başında elimde olur buyuk ihtimalle. yardımlarınız için teşekkür ederim. ilk izlenimlerimi mutlaka yazacağım
  • mazda 3
  • quote:

arkadaşlar bahsettiğim 2009 model 27.000 km yeni kasa mazda 3 için satıcı ile anlaştım. araç hafta başında elimde olur buyuk ihtimalle. yardımlarınız için teşekkür ederim. ilk izlenimlerimi mutlaka yazacağım

hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 7 Mayıs 2010; 8:25:07 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.