Şimdi Ara

mazda 3 sedan 1.5 120beygir motion (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: farks

Kısa süre önce arkadaş aldı. Birlikte uzun uzun inceledik test sürüşü yaptık. Şahsen ben gerek motorun performansını gerekse otomatik şanzımanı çok beğendim. Donanimda tatminkarın üstünde gayet dolu. Yakıt tüketimi hakkında birşey diyemem kendine sormak lazım. Ama malzeme kalitesi olsun iç ferahlık olsun gayet başarılı. Dokunmatik ekranı çok başarı.

2.eli satarken sorun olabilir ama uzun yıllar binecekseniz dert etmeyin. Ankara bayi indirimde cimriydi. Bursa dan aldı.

Bu arada servise 10.000km de gideceğini söyledi 6 ay da gitmeyecekmiş. Umarım yanlış anlamamışımdır ama almadan önce kendisine bahsettiğim servise sorduğu bir konuydu.

hocam eğwr servis 6 ay değilde 10k km ise biz zaten 10bin kmyi 2 yılda bile yapamayız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneyy1905

Donanım felan desen, kabul etmek lazım güzel. Dış dizayn desen maaşallah, ateş ediyor, hele ki kırmızı rengi. Yakıt tüketimi desen atmosferik motora göre düşük, kabul edilebilir. Performans, beklenildiği gibi, sen ben gibi adamın ihtiyacını karşılar, yarışa gidiyor değiliz nihayetinde. Şanzımanı desen eyvallah, ortalamanın üstünde. Ama 6 ayda bir bakım nedir? Bakım fiyatlarını tam bilmiyorum ama zannetmiyorum ki muadillerinin yarısı olsun, 1 senede bakıma verilen para eşitlensin. Onu da geçtim, şurada birçoğumuzun meşgalesi var, zaman zaman kafamızı kaşımaya zor vakit bulurken bu arabayı senede 2 kim bakıma götürsün?

haklısınız hocam ama bir arkadaş yukarıda bakımın 6 ayda değil 10bin km de olduğunu söyledi eğer öyleyse düşünmeden alırım zaten biz 10bin kmyi 2.5-3 senede ancak yaparız

• quote:

Orijinalden alıntı: snmez13

quote:

Orijinalden alıntı: oneyy1905

Donanım felan desen, kabul etmek lazım güzel. Dış dizayn desen maaşallah, ateş ediyor, hele ki kırmızı rengi. Yakıt tüketimi desen atmosferik motora göre düşük, kabul edilebilir. Performans, beklenildiği gibi, sen ben gibi adamın ihtiyacını karşılar, yarışa gidiyor değiliz nihayetinde. Şanzımanı desen eyvallah, ortalamanın üstünde. Ama 6 ayda bir bakım nedir? Bakım fiyatlarını tam bilmiyorum ama zannetmiyorum ki muadillerinin yarısı olsun, 1 senede bakıma verilen para eşitlensin. Onu da geçtim, şurada birçoğumuzun meşgalesi var, zaman zaman kafamızı kaşımaya zor vakit bulurken bu arabayı senede 2 kim bakıma götürsün?

haklısınız hocam ama bir arkadaş yukarıda bakımın 6 ayda değil 10bin km de olduğunu söyledi eğer öyleyse düşünmeden alırım zaten biz 10bin kmyi 2.5-3 senede ancak yaparız

Bakımlar 6 ay ya da 10000 km hangisi önce dolarsa. Bu şekilde olması gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

seneye 1,5 dizeli gelecekmiş, ozaman almak lazım

90 binden aşağı satılmaz ama dizel

haklısınız, benzinlisi 80 se, dizeli 90 olur...
  • snmez13 kullanıcısına yanıt
    Ben aklımda kalanı yazdım. Şimdi arkadaşa sordum bakalım cevabını buraya yazarım.

Ama en güzeli 2-3 bayii yi arayıp sorun.

Evet bilgiyi aldım. 6 veya 10.000 miş. Bakım ne kadar dedim 275 tl dedi. Eğer araç içinize sindiyse bence yıllık bakim maliyeti çok değil. Şahsen ben çok beğendim aracı o yüzden heves ettim sebepsiz yere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farks -- 4 Mayıs 2015; 17:40:48 >
  • Eğer 6 ay olayı gerçekse, 6 ayda bir bakımı olması nasıl beğenilen bir aracın alınmaması için sebep gösteriliyor anlamıyorum.
    Ne güzel kafa rahat binilir. 70bin verdikten sonra 200-400 lira mı bizi batıracak.

Bu konuya takıntılı olanlar araçlarını hiç kullanmıyorlar galiba. Ben yılda ortalama 15-20 bin yapıyorum. Bana çok mantıklı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

Eğer 6 ay olayı gerçekse, 6 ayda bir bakımı olması nasıl beğenilen bir aracın alınmaması için sebep gösteriliyor anlamıyorum.
    Ne güzel kafa rahat binilir. 70bin verdikten sonra 200-400 lira mı bizi batıracak.

Bu konuya takıntılı olanlar araçlarını hiç kullanmıyorlar galiba. Ben yılda ortalama 15-20 bin yapıyorum. Bana çok mantıklı geliyor.

Diğer açıdandan da bakalım,

TÜRKİYE'ye her zaman bir ürün arıza yaptımı KULLANICI ARIZASI diye müşteriye fatura çıkartılır.

// Genel olarak bu ülkemizde böyle olduğu için yazıyorum.

Garantiden çıkar diye korkmuyorum zaten bu markanın ilk tercih sebeplerinden biri nedir ? SORUNSUZLUK

biz bu markada bile arızadan korkarsak gerisini boşverin.

// Bu benim fikrim 6 ay olayını takmam. Senede 1 giderim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.