Şimdi Ara

MAZDA 323 Ü MÜ ALDIM... TEŞEKKÜRLER. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
3
Favori
22.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Osmamcık Pirinç

daihatsu applause mu mazda 323 mü önerirsiniz?

Daihatsu applause modelini ilk kez görüyorum desem yalan olmaz araç güzel duruyor ama ama ben tercihimi daha tanınmış markadan yana kullanırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunguroglu06

Biz de 5 bin civarına hidrolikli araç arıyoruz ama bunca örneğin üzerine mazda ya kaymak üzere fikrim :) 323 mü 626 mı ? Ankara da parça bulabilir miyim,bulduğum parça pahalı olur mu ? Nedir görüşleriniz ? Alırken nelere dikkat etmeliyiz :)

O fiyat aralığında temiz 626 bulmaz zor 323 de bulma zor biraz daha bütçeyi zorlamanız gerek bence, bu yaşlardaki arabaların yapılmışı makbuldur bence.....:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iptas

quote:

Orijinalden alıntı: Osmamcık Pirinç

daihatsu applause mu mazda 323 mü önerirsiniz?

Daihatsu applause modelini ilk kez görüyorum desem yalan olmaz araç güzel duruyor ama ama ben tercihimi daha tanınmış markadan yana kullanırdım.

daihatsu toyotanın bünyesinde üretim yapıyor yani reno dacia gibi , ben bi çok yerde araştırdım daihatsu applause da düşünebilirsiniz mazda 323 e gelince bence güzel bir araç parçasıda ankarada bulunur zaten parçaya fazla ihtiyaç duymaz çünkü zor bozulur.
  • iptas kullanıcısına yanıt
    6-6,5 desek nasıl olur bulamaz mıyız 323 sizinki gibi olmasa da bi tık altında :) hidrolik ve az yakması temel iki isteğim. Yapılmışı derken ?
  • Hayirli olsun hocam gule gule binin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunguroglu06

6-6,5 desek nasıl olur bulamaz mıyız 323 sizinki gibi olmasa da bi tık altında :) hidrolik ve az yakması temel iki isteğim. Yapılmışı derken ?

Bulunabilinir ama arabasına bakmış birisi o fiyatlara vermez bence yapılmışla kastım benim gibileri kast ediyorum ben aracımı aldıktan sonra gözüm gibi baktım aracın neyi eksikse yaptırdım mesala ben komple deri koltuk , tavan döşemesi taban döşemesi ve ses izalasyonu yaptrırdım Tüpünü halıfleks ile kaplattım direksiyonu deri yaptım v.b.....:)
    Şöyle diyelim. Bakmış olmasın ama kalıcı hasarı olmayan yani çok para harcamadan düzgün seviyeye çıkacak araba bulamaz mıyız :) Sizin arabayı görürsem direk çalarım hocam söyleyim :) MaşAllah diyeyim
  • 2009 model jetta arabalar 38 binden gidiyo mazda 323 ün 2000 modeli 20 bin isteyen var şaka gibi
  • konu tekrar güncel hale geldiğinden bir iki şey daha belirteyim;

bu araçlar hertürlü hava koşulunda tek marşta çalışır daha birkere bile çalıştıramadığım olmadı...
    daha siz 2. km ye varmadan motor ısınır hararet göstergesi tam ortada çakılır ve daha hiç hararet yaptığınada şahit olmadım...
  • aracınızı hiçbirzaman satmayın. 2-3 aylık maaş parasına deymez. hatıra olsun. arada bi kullanırsınız.
  • Orijinalden alıntı: vitamini kabuğunda

Tekirdağın neresinden topraaam

Tekirdağ/Merkez
  • Herkese iyi akşamlar bu konun sahibi benim, hala mazda 323 e biniyorum daha doğrusu eşim biniyordu. Artık ayrılma zamanı geldi, eşime yeni bir araç aldım... koleksiyon olacak 323 ü, araç fazlası oldu için satıyorum. şu an km si 325000 km de hala çok güzel bence İnsan üzülüyor. Her şeyi özel bir araç. Şu an ki resimlerini yüklüyorum.
    [/simage]
     MAZDA 323 Ü MÜ ALDIM... TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iptas -- 25 Aralık 2019; 19:51:1 >

• Maşallah ustam güzel kullanmışsınız aracı 10 yıl önce paylaştığınız gibi duruyor. Güzel anılar biriktirmişsinizdir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 yillik tecrubelerinizi paylasir misiniz? memnun kaldiniz mi,masraf acti mi

Hayırlısı olsun. Özelden mesaj attım, sakıncası yoksa fiyat bilgisi paylaşmanız mümkün mü?
  • Evet arkadaşlar bakarsan bağ, bakmaz isen dağ olur hesabı insan eğer aracını sever ise ona gözü gibi bakıyor, beni hiç bir zaman yolda bırakmayan aracımın bakımlarını eksizsiz yaptırdım, bazen yorulan parçaları tamir yerine değiştirmeyi tercih ettim, mesala radyatör sızdırdı, tamir ettirmeyip değiştirdim, arka cam rezistansı bozulmuştu camı değiştirdim, motor aksamı daki plastik borular gevremişti hepsini yeniledim, buna benzer bakımları yılı geçirmeden bakımını yaptırdım hep aynı ustaya götürdüm. Hepsi aracı sevmekle alakalı...... masraf neye göre göreceli bir Kavram bana göre masrafı çok cüzzi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iptas -- 25 Aralık 2019; 22:24:10 >
  • Satıldı mı acaba?

• Az yakan az sorun çıkaran eski araçlar denince ilk akla gelenlerden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar aracımı iki ay önce sattım , meraklısı olan bir arkadaş aldı kazasız belasız binme nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iptas

Evet arkadaşlar aracımı iki ay önce sattım , meraklısı olan bir arkadaş aldı kazasız belasız binme nasip etsin.
    Hocam kaça sattınız

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.