< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MAZDA 323 Ü MÜ ALDIM... TEŞEKKÜRLER. (7. sayfa)
-
-
anladım hocam teşekkürler bilgiler için
umarım aradığım aracı bulabilirim :)
kazasız belasız sürüşler
-
Hayirlisi olsun hocam saolun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi aracı aldın ?
-
626 2.0 candır 323 de fena değil ama otomaik 626 güzeldir sadece ustasını ve parçacısını aracı almadan önce ayarlayın. Sonra sıkıntı yaşamayın.
İstanbul için ikitelli sanayi de var ama ismini hatırlamıyorum hatta özellikle sordurmuştum , 626 olan birine.
-
hiçbirini
maalesef
-
Haydaaa bende bi tane 323 hatchback kasa almissindir diye dusundum. Cok guzel araclar acilan kapanan farlar 1.6 16v motoruyla falan hayalim. Şuan 1986 broadway var. Hayallar paris hayat somali
Şuan hangi araç var ? Şu çok temizde fahiş fiyat istemiş etmez o kadar
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-cok-bakimli-titiz-kullanicidan-1084586226/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 13 Mart 2023; 14:55:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Artık bu paralar ucuz olmaya başladı gibi geliyor gözüme, japon da 1.8 den araç kullanmamak lazım hatta diğer tüm araçlar da daha zevkli :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.6 bu iyi değil mi ? 160 bin tl ucuz değil ki
1.6 ya binilir binilmez değil ama insan eski model alınca en konforlu ve güçlüsünü arıyor :)
Şu an enflasyondan ötürü 160 harbiden para değil o araçlara verilir verilmez orası ayrı ama piyasa bu 160 a 2005-2009 araç alabiliyor musun :) yada aldin ne kadar temiz serbest piyasa denilen şey o zamaninin 16000 i gibi düşün
Yüksel Oto, çıkma veya sıfır parçacısı da Veysel Oto. Eski servis çalışanları ve hem bilgileri hem tecrübeleri hem de parça tedarikleri çok iyidir. Fiyat tartışılır.
-
ikitelli de mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X