Şimdi Ara

mazda 6 & avensis (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şuan 2009 model dizel mondeoya sahip olmakla birlikte 3 yıl once 2006 otomatik benzinli mondeo sahibiydik. Otomatik vites hiçbir sorun çıkarmadı, araç bakım zamanı dışında servis yüzü görmedi ama dizelindede böyle olurmu bilemiyorum ama şuanki dizel hiç sorun çıkarmadı. Benim önerim mondeo olur ama kimse fanatiklik yaptığımı düşünmesin çünki benim ihtiyaçlarımı en iyi mondeo karşılarken sizinkini avensis, mazda 6 veya x bir model karşılayabilir buyüzden 3 aracıda inceleyip karar vermeniz en mantıklısı olacaktır. İnşallah en kısa zamanda karar verip aracınıza kavuşursunuz.
  • Mazda 6 diyorum.
  • Avensis 2.0 benzinlilere lpg takılamıyor diye biliyorum yanlız.
  •  mazda 6 & avensis

• avensis
  • mazda 6 diyorum
  • Çoğunluk her zamanki gibi mazda demiş ama etrafta mazda 6 nadir görülüyor.
    Genelde mazdaya aklı yatan bir müşteri diğer araçları listeleme gereği duymaz.Mazda 6, 500 SEL mercedesler gibi geçici bir heves olur.Kolay kolay kimse cesaret edemez. Mazda almaya aklının değil, kalbinin sesini dinleyerek karar veren biri olarak mazda 6 derim.
  • Aklınızı karıştırmak istemem ama accord da iyi bir seçenek olabilir. Avensisin tipi daha güzel, ancak mazda 6 ya hiç binmedim o yüzden ikisi arasında yorum yapamıyorum. Zor bir soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Çoğunluk her zamanki gibi mazda demiş ama etrafta mazda 6 nadir görülüyor.
    Genelde mazdaya aklı yatan bir müşteri diğer araçları listeleme gereği duymaz.Mazda 6, 500 SEL mercedesler gibi geçici bir heves olur.Kolay kolay kimse cesaret edemez. Mazda almaya aklının değil, kalbinin sesini dinleyerek karar veren biri olarak mazda 6 derim.

genç arkadaşlar fazla mazda 6 daha şık normal sonuç

2. el yaygın servis kolay parça geniş bagaj vs vs toyota daha cazip.

ama 2 araç arasında bence bariz farklarda yok.
    quote:

Orijinalden alıntı: will.i.am

Şuan 2009 model dizel mondeoya sahip olmakla birlikte 3 yıl once 2006 otomatik benzinli mondeo sahibiydik. Otomatik vites hiçbir sorun çıkarmadı, araç bakım zamanı dışında servis yüzü görmedi ama dizelindede böyle olurmu bilemiyorum ama şuanki dizel hiç sorun çıkarmadı. Benim önerim mondeo olur ama kimse fanatiklik yaptığımı düşünmesin çünki benim ihtiyaçlarımı en iyi mondeo karşılarken sizinkini avensis, mazda 6 veya x bir model karşılayabilir buyüzden 3 aracıda inceleyip karar vermeniz en mantıklısı olacaktır. İnşallah en kısa zamanda karar verip aracınıza kavuşursunuz.

klasik otomatikler zaten çok sorunsuz bu yeni çıkan yarı otomatikler sorunlu. hem vites geçişleri kötü hemde maliyetleri daha fazla 1 koltuğa 2 karpuz sığmıyo.çift kavramalar konfor olarak daha iyi ama onlarda saatli bomba gibi garanti bittimi rahat yatamazsınız. 10 yılı bi devirsin görücez bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 16 Ağustos 2011; 3:29:44 >

• toyota lpg konusunda sıkıntı yaratıyor o yüzden elendi:)
    Accord LPG olabilir ama genelde yol tutuşu ile ilgili mondeo ve mazdadan geri oldugu kanaati hakim bire yeni kasası diğerlerine göre çok baskın durumda..
    Mazda 6 LPG ve Mondeo Dizel Arasında kaldım
    Görüntü açısından Mazda 6 tartışılmaz bence, bu arada bu iki araba arasında ikinci el durumları ile pek ilgilenmiyorum. Zira bence ikinci el ikiside gider mazda biraz daha geç gider (belki..)
    Kriter aslında biraz yakıt, biraz donanim..
    1. Durum ; Mondeo'yu hep hakkı yenen bir araba olarak düşünmüşümdür, Passat & avensis & accord gibi markaların çok gerisinde olduğunu düşünmüyorum. Bu negatif algıdan kaynaklanan fiyat avantajını kullanabilirmiyim acaba...
    2. Durum ; Mazda'nın pahalı parça gerçeği & algısı her neyse türkiyedeki kısmen dar pazarının sağladığı ikinci el fiyat avantajını kullanabilir miyim.Bu arada bence Mazda bu durumu biraz kırdı gibi özellikle mazda 3ün pazardaki konumu neredeyse civic , corolla, golf parasına...Bence zaten kalitesi civic ve corolladan yukarda golfe yakın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykilinc -- 16 Ağustos 2011; 9:24:06 >

• Gönül Mazda 6 derken, akıl Avensis diyor :))
  • Mazda 6 gğzel araba ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.