Şimdi Ara

mazda 6 ikinci ele düştü hadi hayırlısı..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
4.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avensis42

bu forum ne kadar tuhaf yaw...
    arabanın ikinci eli yok...
    yaygın servis ağı yok...
    yaygın yedek parça durumu yok...
    sanayide özel servisi bir elin parmakları kadar...
    fiyatı pahalı...
    yılda sattığı 1000 tane bile değil...
    diğer markalardan sıyrılacak extra bir özelliği yok...

ülkemiz için çöp değilde nedir...

piyasası olmayan saab, Rover, mazda gibi markaları ne kadar çok övüyorsunuz...

şurada övgüler yapan, mazdayı yerlere göklere sığdıramayan genç arkadaşlar, bu arabayı almaya gelince işler nasıl da değişiveriyor değilmi, eminim hepiniz Toyota vw ford opelden başka marka düşünmezsiniz...

önünüzde klavye sallayında sallayın... size göre herşey tasarım...
    95.000 tl verdikten sonra kusura bakmayın kimse bu arabanın yüzüne bakmaz, gider passat alır BMW alır c serisi alır...

ben çöp deyince hiç birşeyden anlamaz oluveriyorum, troll oluyorum... bu araba ülkemiz için çöp değilde nedir...

herşey ikinci el değil diyorsunuz çünkü para sizden çıkmıyor aklınız bir karış havada ... yarın büyüyüp para kazanıp kendi arabanızı aldığınızda görürüm sizi ikinci ele önem veriyormusunuz vermiyormusunuz...

@umutsirvan
    @shadowgeist
    @cihanair
    @..neyzen..
    @stand alone
    @arifomer
    @akifsarı

Abi eline saglik almaya gelince kimse yanasmaz tavsiye etmeye gelince mazda al volvo al alfa al tavsiyeden gecilmez

Ya azicik mantik sahibi adam (parayi helal kazanmis ise ) 117.000 liraya mazda 6 almaz araca plaka taktigin anda 90.000 oluyor zaten 27.000 tl az parami ya

Ha mazda 3'de boyle olucak eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

yaygın servis ağı yok...
    fiyatı pahalı...

şurada övgüler yapan, mazdayı yerlere göklere sığdıramayan genç arkadaşlar, bu arabayı almaya gelince işler nasıl da değişiveriyor değilmi, eminim hepiniz Toyota vw ford opelden başka marka düşünmezsiniz...

95.000 tl verdikten sonra kusura bakmayın kimse bu arabanın yüzüne bakmaz, gider passat alır BMW alır c serisi alır...

ben çöp deyince hiç birşeyden anlamaz oluveriyorum, troll oluyorum... bu araba ülkemiz için çöp değilde nedir...

herşey ikinci el değil diyorsunuz çünkü para sizden çıkmıyor aklınız bir karış havada ... yarın büyüyüp para kazanıp kendi arabanızı aldığınızda görürüm sizi ikinci ele önem veriyormusunuz vermiyormusunuz...

@umutsirvan
    @shadowgeist
    @cihanair
    @..neyzen..
    @stand alone
    @arifomer
    @akifsarı

Abi eline saglik almaya gelince kimse yanasmaz tavsiye etmeye gelince mazda al volvo al alfa al tavsiyeden gecilmez

Ya azicik mantik sahibi adam (parayi helal kazanmis ise ) 117.000 liraya mazda 6 almaz araca plaka taktigin anda 90.000 oluyor zaten 27.000 tl az parami ya

bu tiplerin para cebinden çıkmadığı için sallarlarda sallarlar..
    mazda 3 de aynı olacak tabi, ne bekliyorlarki acaba, piyasayı silip süpürecekmi sanıyorlar acaba...
    akşama kadar anamız ağlıyor para kazanacaz diye, herhalde bir mala para bağlarken ikinci elini düşünecez...

• Çok güzel araba, ama bende ikinci eli olmayan bir otomobile bu kadar para bağlamaya cesaret edemezdim. Bu işler birazda maddiyatla ilgili, yarın bir gün çok zengin olursam, o zaman ikinci eli olmayan ve pahalı bir otomobile alıcı gözüyle bakabilirim. Bu yol şimdilik uzak, ama gelecek için bir şey söyleyemem. İkinci el için şimdilik konuşmak erken, ikinci eli olmayan otomobillerin ikinci ellerini uygun fiyata ve temiz bir şekilde satın alabiliyorsun, piyasasının altında aldığın için herhangi bir sorunda olmaz. Elbette, Mazda 6 için bunu söyleyemeyiz.

Forumda da sıkça görüyorum, son zamanlarda "Çöp" diye tek kelimelik yorumlar türedi. Özellikle de teknoloji ile ilgili haberde yer alıyor, son derece basit ve ucuz bir yorum türü olduğu görüşündeyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

yaygın servis ağı yok...
    fiyatı pahalı...

@umutsirvan
    @shadowgeist
    @cihanair
    @..neyzen..
    @stand alone
    @arifomer
    @akifsarı

bu tiplerin para cebinden çıkmadığı için sallarlarda sallarlar..
    mazda 3 de aynı olacak tabi, ne bekliyorlarki acaba, piyasayı silip süpürecekmi sanıyorlar acaba...
    akşama kadar anamız ağlıyor para kazanacaz diye, herhalde bir mala para bağlarken ikinci elini düşünecez...

3 yildir bunu soyluyorum abi

Ya simdi hayat insanin basina hersey gelebilir tutki aci para lazim evinimi satarsin arabanami ?

Niye goz gore gore zarar edelim ayni hatayi biz yaptik 102.500 tl'ye s60 aldik simdi satsak en fazla 80 eder

Bir daha tovbe

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

Araba iyi hoş ta el freninin inik hali bile çok çirkin yahu.

El freni hunharca çekebilmek için öyle yapılmış

Yine de el freni çekili olduğunda bile usturuplu duruyor.Tasarım açısından en haz etmediğim markalardan birisi olan Toyota yine hünerlerini sergilemiş bu konuda

Bir önceki kasa Auris;

Valla ne bilyim ilandaki fotoğrafta kapkara ve uzunca görünce direkt katır malafatını çağrıştırdı bana.

Bunu tek geçiyorum.

mazda 6 ikinci ele düştü hadi hayırlısı.....

• quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

o fiyata bmw, mercedes ve golf gibi rakipleri olmasa tutardı aslında

Golf mu bu aracin rakibi?

• Herşeyi anladım da gülle gibi araba, 2.0 motor, İstanbul'da 100 km'de 5.9 yakamaz arkadaşlar. Katalog değerleriyle gelip burada yazmayın. Haftaiçi çapadan Dragos'a 3 saatte geldim, o araba o trafikte temiz 10 litre yakar. Geçiniz bu işleri.

Araç önden gerçekten çok hoş ama, 1.6 dizel otomatik getirmediği sürece, yada 1.6 turbolu bir motor koymadığı sürece Türkiye'de
  • Servisi yokçular toplanmış Bunu söyleyenlerin hepsi de istanbulda yaşayanlar nedense...

Ben de özel servisin olmadığı, ilde bir tane yetkili servisin olduğu markayı seçtim, üstüne ben yetkili servise girmem.
    Bayramda kaza yaptım, parçalar istanbuldan çıkmacılardan filan 2günde temin edip 2günde de tamiratı sürdü. Sizin gibi koyun psikolojisine bürünüp tutan araba alan tipler gelip bu arabayı niye alırsın, başka araba mı yoktu? Yok la işte yok, olsa alırız di mi? Enayi de değilim gidip piyasa malı almam.

Bir yönden temiz düzgün böyle japonları uygun fiyata alıp binmek güzel oluyor.

Günümüz araçları artık birbirine benzemiyor mu? Servis arayışınız diyedir? Japon araçlara bakan herhangi bir ustaya malzemenizle gittiğinizde tüfekle mi kovalıyor sizin tabirinizle çöp araç aldığınız için.

• Otomobil Dunyasi Mazda 6 yi incelemisti. Performansi iyi ama bir turbolu arac sahibini tatmin etmez verdigi hisle diyordu. Aracin ici boyutune gore kucuk C sinifi gibiymis. Tuslari vs olmasi gerekene gore kotu ama adamlar surekli yuksek devir surdu otomaik vites ve 9.5 ortalamasini yakaladilar. Fabrika degerini yakalamas zor diyolardi ona ragmen cogu 1.6 atmosferiklerden az ortalama tutturmus 6000 devir giderek. 165 hp 210nm her sekilde tatmin eder adami bir de motorda bayilma olacagini sanmiyorum.
  • Araç çok güzel lafım yok, ama D sınıfı zaten oradan kafadan kayıpta, Mercedes, BMW haricinde D sınıfında ancak Passat olabilecek ki değerini bulsun. Mazda nın 2.eli, servis ve yedek parça problemlerinden sıkıntılı, marka Türkiye de düzgün bir distribütör seçememiş, vs vs. İlan sahibi kapıyı 90.000 TL den açıp, 85.000 TL ye fit olmalıydı. İlla da Mazda alacağım diyen yeni Mazda 3 ü beklemeli, hiç olmazsa C sınıfı,kasa benzer ve değer kaybı daha az olur. Parayı çok kolay kazananlar ve hayatında 3 krş kazanıp bir araya getirememiş ve bu kafayla da asla getiremeyecek olup ekmeğe papa ç...e sopa diyen, babasının cebine koyduğu harçlıkla ahkam kesen forum bebeleri bu aracı bu fiyatla birbirlerine tavsiye eder ve hayalen satın alabilirler. Başkaca bu tip arac tek şekilde satın alınır, markaya aşırı bağımlısınızdır ve 10 yıl kullanmayı hedefliyorsunuzdur. Ötesi tamamen macera ve sokağa para atmak olur.İşte bu arkadaş da bu niyetle almış ama bir terslik yaşamış ki kısa zamanda zarara uğramak pahasına satmaya çalışıyor. Yazık bu paralar kolay kazanılmıyor, Allah yardımcısı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

o fiyata bmw, mercedes ve golf gibi rakipleri olmasa tutardı aslında

Golf mu bu aracin rakibi?

golf sadece fiyat bazında rakip
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

Araba iyi hoş ta el freninin inik hali bile çok çirkin yahu.

El freni hunharca çekebilmek için öyle yapılmış

Yine de el freni çekili olduğunda bile usturuplu duruyor.Tasarım açısından en haz etmediğim markalardan birisi olan Toyota yine hünerlerini sergilemiş bu konuda

Bir önceki kasa Auris;

Valla ne bilyim ilandaki fotoğrafta kapkara ve uzunca görünce direkt katır malafatını çağrıştırdı bana.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumenu -- 10 Kasım 2013; 17:17:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

94 bin verip 100km de 5.9 LT tüketen bir aracın benzinini karşılayamıyosanız zaten almayın, vergisini de ödeyemezsiniz.

Sız kanaat getırıyormusunuz benzınlı 2.0 motorun 6lt yakabılecegıne :) dunyanın en gelısmıs dızel motor teknolojısını yapan bmw,E90-F30 2.0d motorları bıle 6lt yakıyorken,atmosferık benzınlı 2.0 motor 6lt mı yakacak :)

• Ilandaki fotolarda gariplik sezen birtek ben miyim??

• Nereye dustugu onemli degilki,bu arac d segmenti ve premium degil ne kadar ustun olursa olsun 90 100bin etmez
    1.6 ve lpg garntisi koymayarak buyuk hata ettiler.

• avensis42 kullanıcısına yanıt
    Saab konusun da sıze bır kac bılgı vereyım,saab'ı bıleneler genelde marka tarıhcesını bıldıgı ıcın savunur ve overler cıdden de oyledır keza ucak motoru ureten bır fırmadır,cok saglam-dayanıklı ve mercedes tadın da surus zevkı vardır keza pdk sanzımanın fıkır babası da saab'dır,bu ve buna benzer etken faktorlerınden dolayı saab ayrıcalıklı bır markadır ama gel gelelım fırmanın yasadıgı mali krızler,tr gıbı bır ulke de reklam,servıs agı,yedek parca vb gıbı unsurlarının cok zayıf olması,mtv oranlarının da yuksek oldugu ulkede yuksek hacımlı motorlara sahıp olan bır marka oldugu ıcın tercıh edılmıyor yoksa saab ne bırıncılıklerle gecmısı olan alfa ıle ne de mazda ıle mukayese edılecek bır aracıtr.

• quote:

Orijinalden alıntı: [H.E.E]

Yıl 2013. Elektronik Park Freni sistemi çıkalı yıllar oluyor. 100 bin liraya araç satıyorsun. Ama 1950'li yıllardan kalma el freni tasarımın var. Mazda 6 tasarım anlamından harika olabilir. Müthiş bir araç olabilir. Ama kalkıpta 50 cm'lik el freninin aracın tam orta yerine konulup tasarımsal bütünlüğün bozulduğu bir araca 100 bin tl vermem. Aynı yorumum Mazda 3 için de geçerli

Ilk once mekanık el frenı ıle elektronık el frenı ayrıcalık ve farklılıklarını ogrenın,ne ıcın ve ne denlı lazım oldugunu çozun sonra bılmem ne kadarlık arac da halen roket atar gıbı el frenı var varı mesajlar yazın.Kısa yoldan sıze bır bılgı,mekanık el frenı her daım daha ıyı ve guvenlıdır ;)

• quote:

bloklanacak birileri varsa o da el frenini malum organa benzetenlerdir, asıl gereksiz yorumlar bunlardır...

@mumenu

benzemiyormu peki
  • Neden mph kadran var. Gemi mi bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.