Güzel inceleme olmuş ve sanırım 2012 kasayı ilk siz test ettiniz. Kapı konusunda haklısınız bende 1-2 kez forumda dile getirmiştim. Gram stratejisi denilen hikayeden dolayı yanlış bilmiyorsam her kapıdan 5 kg. atmışlardı keşke şu gram hikayesi olmasaymış. 2011 ve önceki kasalar yol sesi konusunda haklı olarak çok eleştri aldı ancak 2012 de bu sorun tümüylede olmasa halledilmiş gibi sizin anlattıklarınıza göre. Web sitesinde aracın altına yalıtım yapıldığından bahsediyorlardı demekki işe yaramış. Fiyat aldınızmı peki?
quote:
Orijinalden alıntı: vandalstick
Selamlar, bir Mazda yetkili bayi satıcısı bana Mazda 3 donanım listesinde yazan donanımların genel özelllikler olduğunu bazılarının aslında Türkiye'ye gelen araçlarda olmadığından bahsetti. Açıkcası çok saçma geldi, yani şiketin merkezi pazarlama departmanı o web sitesi ve broşürleri Türkiye pazarı için hazırlarken yanıltıcı özellikleri koyabilir mi , ama bunu söyleyen de yetkili bayii ? Satıcı örnek olarak 2011 model Mazda 3 impressive donanım listesinde yazan ESS'nin (ani frende 4 lüleri yakan sistem) aslında araçlarda olmadığını belirtti. Mazda 3 ü olan tanıdığım yok kontrol edemiyorum tabi ESS var mı yok mu... 2011 Mazda 3 impressive sahipleri listede yazılı olup da araçta olmayan donanım var mı yok mu cevaplarsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Ben 2011 impressive sahibiyim ama hiç şu özellik var bu yok diye kontrol etmedim, gözlemlediğim kadarıyla da bir eksiklik yok gibi, ESS'yi test edecek bir durumda yaşamadım şükür.
Ancak bir mazda bayisinin bu şekilde kendi arabası hakkında konuşması da hoşuma gitmedi. Size en tatmin edici yanıtı Mazda Türkiye verir, hatta mümkünse bayinin adını da verin eğer o haklıysa araçlarımızda olan bir eksiklik giderilmiş olur, eğer yanlış bilgi veriyorsa mazda üzerindeki bir yükten kurtulmuş olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Alkimake
Herkese merhabalar arkadaslar, cok uzun zaman ara vermis olmama ragmen Renault forumlarından bilenler bilir beni. Bundan boyle Mazda ile ilgili olarak da elimden geldigince yardımcı olmaya calısacagım sizlere. Yeni arac almayı dusunen, sorun yasayan, bilgiye ihtiyacı olanlar bana ozelden de buradan da yazabilir
Keyifli paylaşımlar,
Alkimake
Merhaba..2000 model mazda familia 1.5 motor..Bu arabalar sizce nasıl tavsiye edrmisiniz?
evet fiyat aldım dizel ve en dolu model için 57 000 son..
quote:
Orijinalden alıntı: cev_ned
quote:
Selamlar, bir Mazda yetkili bayi satıcısı bana Mazda 3 donanım listesinde yazan donanımların genel özelllikler olduğunu bazılarının aslında Türkiye'ye gelen araçlarda olmadığından bahsetti. Açıkcası çok saçma geldi, yani şiketin merkezi pazarlama departmanı o web sitesi ve broşürleri Türkiye pazarı için hazırlarken yanıltıcı özellikleri koyabilir mi , ama bunu söyleyen de yetkili bayii ? Satıcı örnek olarak 2011 model Mazda 3 impressive donanım listesinde yazan ESS'nin (ani frende 4 lüleri yakan sistem) aslında araçlarda olmadığını belirtti. Mazda 3 ü olan tanıdığım yok kontrol edemiyorum tabi ESS var mı yok mu... 2011 Mazda 3 impressive sahipleri listede yazılı olup da araçta olmayan donanım var mı yok mu cevaplarsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Ben 2011 impressive sahibiyim ama hiç şu özellik var bu yok diye kontrol etmedim, gözlemlediğim kadarıyla da bir eksiklik yok gibi, ESS'yi test edecek bir durumda yaşamadım şükür.
Ancak bir mazda bayisinin bu şekilde kendi arabası hakkında konuşması da hoşuma gitmedi. Size en tatmin edici yanıtı Mazda Türkiye verir, hatta mümkünse bayinin adını da verin eğer o haklıysa araçlarımızda olan bir eksiklik giderilmiş olur, eğer yanlış bilgi veriyorsa mazda üzerindeki bir yükten kurtulmuş olur.
Aşağıda yazdığım durumdan dolayı bayii söylemiş olabilir ??
Bende 2009 model impressive A/T var kardeşimde 2011 impressive A/T var ama donanım olarak 2009 daha dolu aklıma gelen artıları yazayım;
1-İki anhatar'da kumandalı 2-Uzaktan kumanda ile Camlar ve Sunroof açılıp kapanıyor 3-Cam ve kapama açma butonlarında ışık var 4-Ön camda gizli rezistans var
quote:
Orijinalden alıntı: stilock
quote:
quote:
Şimdiden teşekkürler.
Bende 2009 model impressive A/T var kardeşimde 2011 impressive A/T var ama donanım olarak 2009 daha dolu aklıma gelen artıları yazayım;
1-İki anhatar'da kumandalı 2-Uzaktan kumanda ile Camlar ve Sunroof açılıp kapanıyor 3-Cam ve kapama açma butonlarında ışık var 4-Ön camda gizli rezistans var
Bir bayinin arabanın donanım listesinde olan özellikler aslında arabada yok demesi farklı bir şey "firma arabayı makyajladı ve eski kasada olan şu şu özellikler malesef yeni kasada yok" demesi farklı birşey. www.mazdaclubtr.com daki diğer kullanıcılarla da olayı paylaştım bu özelliğin çalışmasına şahit olan hatta deneyerek ESS'nin var olduğunu teyid eden pek çok kullanıcı var.
arkadaşlar 10 bin tlem var. mazda 323 1.6 94 model 160 binde tavsiye edermisiniz. aileye gider mi. 10 bin tl ye ne tavsiye edersiniz... ayrıca otomatik 323 düşünüyoruz 8-9 tl civarında var. ne dersiniz saygılar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: stilock
quote:
quote:
Şimdiden teşekkürler.
Bir bayinin arabanın donanım listesinde olan özellikler aslında arabada yok demesi farklı bir şey "firma arabayı makyajladı ve eski kasada olan şu şu özellikler malesef yeni kasada yok" demesi farklı birşey. www.mazdaclubtr.com daki diğer kullanıcılarla da olayı paylaştım bu özelliğin çalışmasına şahit olan hatta deneyerek ESS'nin var olduğunu teyid eden pek çok kullanıcı var.
Söylediklerine harfiyen katılıyorum firma daha açıklayıcı biligi verebilirdi diyeceğim ama kendileri biliyormu :)
Bence sorun bilmemezlik değil umursamamazlık. Satmaya çalıştığınız bir ürünün özelliklerini bilmemeniz mümknümü? Eğer onu satmak istemiyorsanız evet.... İşte bu yüzden Mazda yönetimden satışa yeniden bir yapılanmaya girdi. Müdür değişti bazı servis ve bayilerle yollarını ayırdı, yeni bayilerle anlaştı ve süreçte devam ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ali_candan
arkadaşlar 10 bin tlem var. mazda 323 1.6 94 model 160 binde tavsiye edermisiniz. aileye gider mi. 10 bin tl ye ne tavsiye edersiniz... ayrıca otomatik 323 düşünüyoruz 8-9 tl civarında var. ne dersiniz saygılar
Bence temiz 626 bak... O fiyatlara bulabilirsin, ben 9.000 Tl ye 626 93 model balon kasa denilenlerden buldum, beğenirsem yarın almayı düşünüyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: e-rose
quote:
Orijinalden alıntı: ali_candan
Bence temiz 626 bak... O fiyatlara bulabilirsin, ben 9.000 Tl ye 626 93 model balon kasa denilenlerden buldum, beğenirsem yarın almayı düşünüyorum...
626'ların vergisi çok oluyor. o kadar güçlü motora ihtiyacımız çok yok... 323 bakıyorum şu an...
quote:
Orijinalden alıntı: Alkimake
Herkese merhabalar arkadaslar, cok uzun zaman ara vermis olmama ragmen Renault forumlarından bilenler bilir beni. Bundan boyle Mazda ile ilgili olarak da elimden geldigince yardımcı olmaya calısacagım sizlere. Yeni arac almayı dusunen, sorun yasayan, bilgiye ihtiyacı olanlar bana ozelden de buradan da yazabilir
Keyifli paylaşımlar,
Alkimake
91 model 929 royal classic düşünüyorum parça buluna bilirliği nasıl yurt içi yurt dışı olarak...
mazda 626 2000 motor 93 modellerin vergisi nekadardır acaba bilen varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: unbreakabl
mazda 626 2000 motor 93 modellerin vergisi nekadardır acaba bilen varmı ?
Altı aylık vergisi
114.5 Tl
Bu konfora ve donanıma göre bir şey değil...
teşekkürler sözlerinizin altına imza atarım gercekten o konfora göre hic birşey aracımı satar satmaz alıcam bitane 626 HB
quote:
Orijinalden alıntı: unbreakabl
teşekkürler sözlerinizin altına imza atarım gercekten o konfora göre hic birşey aracımı satar satmaz alıcam bitane 626 HB
Bir de yakıtını yazayım da tam olsun...
50 tl lpg ile 150 km şehir içi 60 km şehirlerarası toplam 210 km yol yaptım...
Daha ne olsun...
evet onu az çok biliyorum bendede 1,8 mazda 626 91 model (eski kasa hb) var 21 kuruş yakıyor ayar falan yaptırmadım oda ayrı konu ama mazdaya devam bunu satıp bide balon kasaya bakcam çok memnunum maazdadan
merhaba bir sorunum var bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim mazda 626 1991 aracımın kontak setininde arıza vardı cay kaşıgıyla bile acılıyordu araba set hlinde aldım kendim değiştirdim konta kapılar bagaj falan araç çalısıyordu sonradan alarmı takmadıgımı farkettim actım kabloyu soydum ve bağlantıyı yaptım şuan araç açalışmıyor kabloyu sokttum eski halide getirdim gene calısmıyor kontakta tık yok elektrik gitti sanki
sorun nerden olabilir (arabayı yokuş aşagı vurdurdum gene çalışmadı)
sorun çözüldü elektrik kaçağı varmış :(
Arkadaslar Mazda 3 2004 otomatik alacagim. Istanbul Bakirkoyde oturuyorum. Araca nerede baktirayim, baktirirken nerelere dikkat edeyim. Araba cok temiz ama sanzimandan korkuyorum. Yetkili servise veya Birmot gibi bir yere mi gideyim?