Şimdi Ara

Mazda CX-9 3.7 Sport TR'de satar mı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Avensis cx-9a benziyor diyelimresimdeki cx-9 da makyajlı olanlar(veya amerika için özel).Mazda-tr dekiler makyajsız ve sade duruyorlar.
    Gelme bahanesi de çok ilginç,yukarı bir arkadaşın attığı linkden baktım.Rusya 2.000kdar cx-9 alımını durdurmuş da o yüzden artan araçları Türkiye'ye de dağıtmışlar.Tesadüf resmen
  • tasarımı güzel farklı bir araç ancak gerek türkiye de gerek ab pazarında başarılı olamaz

özellikle vergi satışın önünde en büyük duvar gerek alırken gerek kullanırken gerekse bakım onarım yakıt konusuna ayni..

satmaz ancak meraklısı alır
  • Fazla satamaz konusunda herkes ile aynı fikirdeyim ama performans olarak bence iyi normal yakıt olarak biraz fazla bu arabaya binen kişi zaten ona bakmaz pek tasarım olarak beğendiğim bir araç.
  • normal kullanıcıların alması zor
    3.7 litre yıllık vergi=8690 tl
    https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp
  • satar ama farklı bir motorla. Mazda 3.7 litrelik bir motorla türk pazarına girecek kadar salak değildir bence, yoksa bir elin parmaklarını geçmez.
  • 3.7 litre yıllık vergi=8690 tl aracın değerinin %5 inden fazla olduğu için bir düşük vergi diliminden öder yani 5.000 küsür falan.. Bu aracı infiniti FX ile kıyaslayınca FX in yarı fiyatı bence FX tarzı araçları alıp binenler bunuda tercih ederler tabi bu yılda 100 adeti geçmez..
  • Türkiye'de kim 3.5 lt motor kullanıyorda CX-9 kullansın ?
  • Infiniti FX TR'de resmi dağıtıcısı(1 aydır falan var) olamdığı halde bu kadar satabildiyse ve CX-9 116.000 Tl lik fiyatı ile FX den neredeyse %50 ucuz olduğunu da göz önüne alırsak en az FX kadar satması gerekir..
  • yav bu arac 4*4 mus pazar Cine5 de izledim,yazdigim yorumdan utandim neyse bilmemek deyil,ogrenmemek ayip.Tv de izledigim kadariyla on numara arac.
  • Umarım daha düşük motor hacmiyle ülkemize gelir.Zaten CX9 satması çok zor.Daha Mazda'nın binek araçları tutulsun sonra CX-9 satılır zaten.
  • Ya millet 5000cc 6000cc araçlara biniyor buna binse ne olur ne fark eder? İllaki alan olur ama tutmaz mazdanın tutturma olayları 90 larda kalmış
  • satamaz millet 2.2 dizel crv yi almıyor bunumu alacak
  • arkadaşlar geçen gün gördüm şişlide bundan arap plakalıydı sanırım gerçekten q7 gibi falan duruyor yani hiç fena değil...
  • Vergisi yüksek, çok yakar, son sahibi olursun.
    Ben artık bunu bir alias yaptım bir tuşa basınca bu cümleyi kuruyor.
  • 100 bine tiguan' a bineceğine ! 115 bine buna biner adam jipe bindiğini anlar neden olmasın.

Vergi dilimine göre fiyatı normal.

Keşke 2.0 litrelik bir motor opsiyonu da olsaydı çünkü gerçekten çok başarılı bir iş çıkarmış Mazda, çok iyi tasarım ...

Mazda CX-9 3.7 Sport TR'de satar mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 22 Kasım 2009; 16:15:55 >

• Bu tür yüksek hacimli benzinli SUV veya binek araçlar fazla satmadığı için distribütör elinden çıkarmak istediğinde yakın takip edilip çok cazip indirimler yakalamak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allforone -- 22 Kasım 2009; 16:54:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.