Bu kadar değersiz kıskanç bir fikir olamaz ya. Mümkünse bu konuya yazı yazma
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
JAPON=TAKLİT
arkadaşım senin japonun yok bildiğim kadarıyla,konu başlığını boşuna mı açmış arkadaş,milleti niye tahrik ettiğini sorabilirmiyim?belliki hiç biçine binip kullanmamışsın japon 1 araba,sen kendi doğrularını git kendin gibilere anlat,burada anlatma ama...
evet 5. japonuma biniyorum. bi durum mu var
quote:
JAPON=TAKLİT
JAPON=TEKNOLOJİ
quote:
Orjinalden alıntı: filarmoni
quote:
JAPON=TAKLİT
JAPON=TEKNOLOJİ
yürü beeeee
şu ana kadar ki tüm arabalarımız JAPON dur! 1983 model Nissan Datsun 180B (1.8 100hp 4 vites) NOT:boşuna aramayın TR de bulamazsınız! 1996 model Toyota Corolla 1.6 GLİ (4AE-FE motor 105 hp,performans canavarı,araba yerinde duramıyor ve de çok hafif(sadece 1035kg) olduğu için uçuyordu) şimdi ise 2004 model Toyota Avensis 1.6 Comfort var (bunun da rahatına,lüksüne ve de sessizliğine hayranım) muhtemelen bundan sonra ki arabalarımız da JAPON olacaktır. bi de Hondanın tadına bakalım,nasılmış?
Japon 1kere alındımı ömür boyu unutulmuo,istersen arabanı deiştir,hep aklın eski arabanda kalıo,sizin gbi bilinçli tüketicide ne yazıkki az! toyota AVENSİS çok ii bir seçim,ya ben hayranım japon arabalarına! tutamıyorum kendimi hepsine binesim geliyorkeşke çok zengin olabilsemde hepsini alabilsem! ii forumlar...
quote:
Orjinalden alıntı: mussa
şu ana kadar ki tüm arabalarımız JAPON dur! 1983 model Nissan Datsun 180B (1.8 100hp 4 vites) NOT:boşuna aramayın TR de bulamazsınız! 1996 model Toyota Corolla 1.6 GLİ (4AE-FE motor 105 hp,performans canavarı,araba yerinde duramıyor ve de çok hafif(sadece 1035kg) olduğu için uçuyordu) şimdi ise 2004 model Toyota Avensis 1.6 Comfort var (bunun da rahatına,lüksüne ve de sessizliğine hayranım) muhtemelen bundan sonra ki arabalarımız da JAPON olacaktır. bi de Hondanın tadına bakalım,nasılmış?
...coxyc ...arkadaşım sormuş havalandırmalar sağa sola dönüyor mu diye :)) ewet tabiki dönüyor arabamın her yeri nazar değmesin tıkır tıkır işliyor arkadaşlar...ben yaklaşık 6 yıldır lpg kullanıyorum...bu sebeple az da olsa yağ yakıyor...lpg tüketimi ise şöyle söyleyim şehir dışında sanırım 10 lt/ 100 km...bence çok iyi...
modifiye olarakta sadece film filan çektirecem kapı ve tamponlara krom çıta çekilecek farlara beyaz halojen takılacak içine cd palyer ve ii bir hoparlör sistemi konacak on panjur paslanmaz çelik yapılacak...
bu arabaya bu kadar yeter ..aslında koltukları da suni deri döşetmeyi düşünüyorum belki direksiyonu vitesi filan da kaplatıp bi de konsola mat metal boya attım mı bana yeter de artar bile :))
O otomatik dönen ızgaraları ben daha hiçbir arabada görmedim çok iyi bir özellik klima da varmı arabada?
bak bir tek o yok işte sırf onun için satıp klimali bi araç alacaktım ama sonra sordum kendime bu klima çok mu önemli dye cevabım tabi ki hayırdı...arabamı da öle kolay kolay satmam çok temiz çünkü üç kuruş paraya veremem arabamı :)
play bitmiştir !
kusura bakmayın yanlış oldu olay bitmiştir . japon varsa tartışma zati olamaz !!!!!!!
arkadaşlar bende ikinci el bi japon alayım diyorum niyetim 96-97 corolla. ama hala bayağı pahalı araçlar. ikinci el piyasası sağlam olduğundan kaynaklanıyor sanırım. corolla kullanan varsa hangi modelini almamı tavsiye eder (xei-gli vs..) bide bu aracı alırken dikkat etmem gereken bişey varmı onu soracam.
forumda bazı arkadaşlar zamanında mazda kelitesizdir ve satamazsın felan demişlerdi ama hiç de öyle değil gibi. Ben mazda 3 ve 6 nın tasarımına hayranım ve tabiki 2006 civic sedan. inşallah seneye babama aldıracam civic
bende mazda3 alıcam ama makyajlanır diye almıyorum sizce ne zaman makyajlanır