Şimdi Ara

MAZDA HONDA TOYOTA SUBARU NISSAN MITSUBISHI SUZUKI DAIHATSU Sahipleri BURAYA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
39.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aligfb_07

bende mazda3 alıcam ama makyajlanır diye almıyorum sizce ne zaman makyajlanır

daha yeni makyajlandı diye biliyorum
  • Mazda 6 yeni makyajlandı.SAnırım sıra M3 de
  • teknik özellikleri işçilik kalitesi sürüş özellikleri fiyatı dayanıklılığı ve karizmatik görünüşü ile mazda 3 bence bu kompak sınıfın lideriii.mazda araba yapmayı diğerlerinden daha iyi biliyor.
  • 2003 çıktı eger makyajlamasalar rakiplerinden geri kalıcak bu gidişte özellik performans bakımından
  • BİR JAPON HAYRANI OLARAK BU DA BENİM HONDA CIVIC 1.6IES. BORCU BİTSİN MODİFİYE İŞİNE GİRCEM

JAPONLAR MANYAK ADAMLAR
  • aranızda bana yer warmıııı?????
  • kardeşim çok güzelmiş araban,allah kaza bela wermesin,hondanın modifiyeye en yatkın arabası walla,arka stopları full kırmızı yap,body kiti de koy,1de angel eyes süpper olur!
    quote:

Orjinalden alıntı: oaktas

BİR JAPON HAYRANI OLARAK BU DA BENİM HONDA CIVIC 1.6IES. BORCU BİTSİN MODİFİYE İŞİNE GİRCEM

JAPONLAR MANYAK ADAMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delicem -- 19 Aralık 2005, 15:23:16 >
  • sana değil tüm japonculara açık
  • gerçekten Japon araçlar, motor ve araçların görünümü konusunda devrim yaptılar.
    atak ve az yakıt harcayan araçları tüm diğer ülke arabalarına da örnek oldu.

Japon arabaları fiyatlarına göre gerçekten de çok iyiler.
  • quote:

kardeşim çok güzelmiş araban,allah kaza bela wermesin,hondanın modifiyeye en yatkın arabası walla,arka stopları full kırmızı yap,body kiti de koy,1de angel eyes süpper olur!

teşk.arkadasım hepimizi korusun Allah kaza beladan. modifiyeden pek anlamıyorum ama yapacağım zaman bekliyorum tavsiyelerinizi..
  • JAPONLARI NEKADAR MET EDERSEK EDELİM TÜRK PİYASASI ALMANLARDA HAKSIZMIYIM
  • Yerli üretime geçmekte geç kaldılar da ondan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

JAPONLARI NEKADAR MET EDERSEK EDELİM TÜRK PİYASASI ALMANLARDA HAKSIZMIYIM

ne almanı

burası Türkiye .

olayı sadece binek düşünmeyelim ticari de var
    pazar yerlilerindir.

ithallerin değil almanların hiç değil.

japonlar yine bişeyler yapıyorlar sağolsunlar ama almanlar çivi bile çakmıyor.

bir mercedes okadar, o da ticari
  • arkadaşlar 1 hafta oldu 1997 model mazda 323f lantis aldım ,ancak şu anda fren balatası , ön sağ aks lalesi ve 4 amortisör değiştirmem gerekiyor.amortisörün tanesi 160 ytl ye geliyor(orjinal parça ,yan sanayi değil).daha uygun fiyata bulabilirmiyim .?
    bir de bu aks lalesi önemli bir parçamı ,acaba başka sorunlarda olabilirmi araçta ne dersiniz. ?
  • Aks lalesi şanzımanın hemen çıkışına iki adet sağda ve solda olmak üzere bulunur.Yan sanayii ve rahatlıkla kullanabileceğin 323 aks lalesinin fiyatı 65 milyondur.Önemsememen halinde akslara ve aks kafalarına zarar vererek sorunu büyütürsün.Ancak aks lalesi genellikle ömürlük bir parçadır.Nasıl bozulduğunu merak ettim.Çok fazla ve sürekli seri kalkış ve sert vites kulllanılmış olabilir.Debriyajını da kontrol ettir.Hidrolik olduğundan ne zaman biteceğini tahmin edemezsin çünkü pedal seviyesi değişmez.Bu araca ait monroe marka amortisörler ise 80-100ytl civarında.Balatalar ise 25-65 milyon arasında değişiyor.Kaça aldın araç kaç km de?
    quote:

Orjinalden alıntı: nanelimon

arkadaşlar 1 hafta oldu 1997 model mazda 323f lantis aldım ,ancak şu anda fren balatası , ön sağ aks lalesi ve 4 amortisör değiştirmem gerekiyor.amortisörün tanesi 160 ytl ye geliyor(orjinal parça ,yan sanayi değil).daha uygun fiyata bulabilirmiyim .?
    bir de bu aks lalesi önemli bir parçamı ,acaba başka sorunlarda olabilirmi araçta ne dersiniz. ?

• 108.000 km de 14 milyar. güvendiğim bi arkadaşın iyi tanıdığı bi tamirciden aldım ve aracı satan tamirci kendisi amortisörlerin değiştirmek şart değil ancak iyi olur diyor ve km si orjinal dedi. aks lalesi buradaki fiyatı 80 ytl miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanelimon -- 21 Aralık 2005 10:42:22 >
  • Tamirci sadece tamirci mi yoksa japon tamircisi mi?Amortisörler konforu biraz olumsuz etkiler cebinden para çıkmışken onları halletsen iyi olur hem güvenlik için bunlar çok önemli.Parçaılar ile biraz pazarlık et ve tamircin kensinlikle japoncu olsun.Parçayı da bizzat gidip alman iyi olur.Bide nerdesin?
    quote:

Orjinalden alıntı: nanelimon

108.000 km de 14 milyar. güvendiğim bi arkadaşın iyi tanıdığı bi tamirciden aldım ve aracı satan tamirci kendisi amortisörlerin değiştirmek şart değil ancak iyi olur diyor ve km si orjinal dedi. aks lalesi buradaki fiyatı 80 ytl miş.
  • sayın arkadaşım ben zonguldaktayım .
    tamirci tofaş yetkili servisi .kendi tanıdığı parçacıdan ön ve arka amörtisörün tanesini 150 milyona alırız dedi.(yan sanayi 120 ytl miş) .dediğin gibi yaptırmayı düşünüyorum bende gönül rahatlığı ile kullanıyım diye , ayrıca arac yere çok yakın orjinal yüksekliğine getirmek istiyorum. malum yollarımız her yerde aynı değil .
  • bir de bu modelin yakıtı nedir bilen varmı arkadaşlar .
  • Ben yinede amortisörü araştır derim
    Bu araba 1,8 117 Hp.0-100 hızlanması 9,6 saniye ve yalnış hatırlamıyorsam son hızı da 190km/s.Tabii ibre hataları rampalar falan 200,220 rahat ulaşır.Yakıt 100km de 5 litre/Ortalama şehir içi dışı:9,4
    Demekki uzun yol da çok iyi ama şehir içinde gazlarsan affetmez.Gerçi ortalama 1,8 e göre yine mükemmel.Hayırlı olsun yorumlarını bekliyorum.Yaza bende alıcam nasipse.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.