Şimdi Ara

Mazda MX-5 Size Ne Ifade Ediyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
7.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BtmHakko

selam oldsalt, turbo takacaklarini belirtiyorlar..

ama kg basina beygir gucunden biraz daha karmasik olmasi gerekmez mi bu armoninin :)) -bu oranlarin altinda ya da uzerinde rakam veren bir suru marka model cikacaktir - kendi icinde ayni orani yakalamak da cok manidar olmaz kanisindayim zira motorun yerini biraz daha arkaya almaktan da bahsetmiyoruz adamlar guneslikleri bile gramajla yapiyorlar bu hesaplamalar yalnizca agirligi hafifletmek ya da civali hesaplamalar degil daha cok gaza ,merkez kaca vb alinan tepkinin karakterini ayni tutmak icin diye dusunuyorum
    sayg. not: master duzey googler olmanin yaninda bu zamani nasil yaratiyorsun, bir firmada yonetici pozisyonunda calistigini biliyorum

bir de mazda motorlarinin cogunun kisitlanmis motorlar oldugunu bilmekte yarar var, yani motor optimum performansa programli zaten, maks. degil.. aslinda muazzam derin konu makine muhendisi olup da otomotiv sektorunde calisan var midir :)) yardim ltf.. sayg.

• quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

quote:

AssistForte selam, şöyle söyleyeyim; öyle ki Mazda yetkilileri bu mekanik harika için her model yenilediklerinde '' bazı teknolojik yenilikler eklemek zorundaydık ama merak etmeyin özünden uzaklaşmamamak için elimizden geleni yaptık '' şeklinde açıklamalar yapma gereği duyuyorlar..

zoom-zoom burayı kaçırmışsınız sanırım.

Evet kaçırmışım,açıklama için teşekkürler

• http://www.go-lpg.co.uk/MX5.html

LPG işi için sorun yok gibi duruyor. Günlük kullanım için alınmasına bir sebep daha çıktı benim için. Şuan aklımı tek kurcalayan şu, tente. Forumdan bazı arkadaşlar üstü açılır araçların dururken su geçirebildiğini-ki burada 90 model araçtan bahsediyoruz, sürüş sırasında ise su geçirmediğini söylüyordu.

Gece için sorun yok, aracın üstünü her koşulda örterim, fakat haftanın 5 günü okula gidiyorum ve araç ortalama 5-6 saat açık havada duruyor.
  • asistforte selam, tente konusuna suanda birsey yazamiyorum ama herseyden once 90 model aracin parca temini ve potansiyel masraf konularini arastirmani oneririm, bu konular yakittan daha oncelikli bence paran olur yakit alirsin kullanirsin ama parca bulamazsan araba yatar ortusunun altinda.. sayg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

asistforte selam, tente konusuna suanda birsey yazamiyorum ama herseyden once 90 model aracin parca temini ve potansiyel masraf konularini arastirmani oneririm, bu konular yakittan daha oncelikli bence paran olur yakit alirsin kullanirsin ama parca bulamazsan araba yatar ortusunun altinda.. sayg.

Teşekkürler hocam. Diğer yandan bunu da araştıracağım. Şuan pek vaktim olmuyor, internetim de pek sağlıklı değil. Aracı alabilme ihtimalim çok düşük, zaten şuan bir aracım var ama bir ihtimal aracımı aileme bırakıp yeni bir araç alabilirim, bunun için de bütçe 14-17 arası olacak tahminen. Ama düşük bir ihtimal bu, görünene göre kendi aracımla yoluma devam edeceğim.

Ama yine de araştırıyorum, çünkü bu işten zevk alıyorum

• Eski modeli bana, küçük ve yavaş gelmiştir hep nedense. Ben her şeye rağmen S2K derim o paraya. Arar düzgün bir şey bulur artan parayıda kaput altında gömerim.
  • Benim için Miata demek özgürlük demektir..

Kastettiğimi anlamak için evli ve çocıklu olmanız ve bindiğiniz arabanın, sürmek istemediğiniz araba olduğunu birçok gün hissetmeniz gerekir..

Kesinlikle ölmeden önce şistesinde kendine ilk 10 da yer bulur..

Özgürlük ve aşkın sentezidir Miata..
  • bugün yakaladım bi tane

Mazda MX-5 Size Ne Ifade Ediyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

bugün yakaladım bi tane

Çok gereksiz bir otomobil gözümde.Çöp.

• Çok güzel bir otomobil, benim gözümde altın gibi.
    Dünya üzerinde var olan asfalt jiplerinin hepsinden daha değerli.
    BMW X6 alan insanlar var şu dünyada, bir insanın özgüveni bu kadar mı düşük olur be
  • Dun arkadastaki eski modeline bindim, guzel yanliyor diyebilirim. Vitesi 3ten 1e cektiginde cikan ses cok fenaydi

• M3 nere MX-5 nere ılk once hangı araclarla hangı modeller kıyase edılır onu ogrenın'de sonrasına cevap verırız..

• quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Çok güzel bir otomobil, benim gözümde altın gibi.
    Dünya üzerinde var olan asfalt jiplerinin hepsinden daha değerli.
    BMW X6 alan insanlar var şu dünyada, bir insanın özgüveni bu kadar mı düşük olur be

Şimdi MX-5 ıle asfalt suv'ları ne alaka,X6 ne alaka?..Sacma sapan kıyaslar sacma sapan yorumlar,mıllet bu otomobıl bolumune ne ıcıp gelıyor anlamadım......

• ben mx-5 i sempatik bir araç olarak görüyorum ama bana hitap etmiyor

araç 120 ile giderken 200 le gidiyormuş gibi geliyor demiş bir arkadaş ta beni kandıran arabayı ben ne yapayım ben bastın mı 200 giden arabaları daha çok severim

ayrıca sürücü odaklı bir araba olmasına ramen otomatik vitesli olarak satılıyor ve bu da bir tezat

tipi de bana pek hitap etmiyor

kısacası rx-8 beni daha çok heyecanlandıran bir araç
  • Buyrun donanım haberde böyle yazılar da var tok kapı tartışmalarının arasında dikkat çekmiyor tabi ki.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=78753901&p=1#78753901

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

araç 120 ile giderken 200 le gidiyormuş gibi geliyor demiş bir arkadaş ta beni kandıran arabayı ben ne yapayım ben bastın mı 200 giden arabaları daha çok severim

seni kandırmıyor beyinin öyle algılıyor

uçaklada 700-800 km hızla gidiyorsun hissediyor musun ? HAYIR

o zaman oda seni kandırıyor, gitmiyor gibi hissediyorsun.
  • quote:

quote:

aynen öyle uçaklar da kandırıyor :D ama maalesef ki isteğimize göre uçaklarla uçamıyoruz :S bana sorsalar ben redbull air race uçaklarıyla seyahat etmeyi daha çok isterim :D

araç keyifli ona sözüm yok ama 150 hp araba istediği kadar keyifli olsun gitmiyorsa gitmiyordur :S

o klasmanda bir araba alacak olsam mx5 yerine s2000 tercih ederdim

• quote:

quote:

quote:

aynen öyle uçaklar da kandırıyor :D ama maalesef ki isteğimize göre uçaklarla uçamıyoruz :S bana sorsalar ben redbull air race uçaklarıyla seyahat etmeyi daha çok isterim :D

araç keyifli ona sözüm yok ama 150 hp araba istediği kadar keyifli olsun gitmiyorsa gitmiyordur :S

o klasmanda bir araba alacak olsam mx5 yerine s2000 tercih ederdim

satılsa baş üstünde ama s2000 üretimi kaldırıldı bildiğim kadarı ile.

• 89 dan beri yaklaşık 900 küsür bin satılmış.

Dünya çapında hürmet göstermeyen bir otorite görmedim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.