Şimdi Ara

MAZDA RX-7 TOURING CAR TÜRKIYE SAMPIYONASI SONA ERDI!!!! (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
3
Favori
75.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eray ----- De La Sarthe

Özgün ----- Tokyo

Arda ----- Fuji

Onur ----- Suzuka

Oğuz---- Nürburgring Nordschleife

Özkan---- Nürburgring Gp
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImOguz_

En sevdiğiniz pist...

Eray ----- De La Sarthe

Özgün ----- Tokyo

Arda ----- Fuji

Onur ----- Suzuka

sen şampiyon olursan şampiyonlugunu elinden alacam. forumla bu kadar alakadar olmayan bir pilot olamaz yaw:D:D yazdıklarımı okumuyonmu la şampiyona yarışları içinde bir pist söyliyceksin. senin için poster resmi seçerken o yarıştan seçicem...
  • En sevdiğiniz pist...

Eray ----- De La Sarthe

Özgün ----- Tokyo

Arda ----- Fuji

Onur ----- Suzuka

Oğuz---- Monaco

Özkan---- Nürburgring Gp

Antremandan foruma vakit kalmıyor Ne bilem en sevdiğiniz pist yazısını gördüm bitek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImOguz_

En sevdiğiniz pist...

Eray ----- De La Sarthe

Özgün ----- Tokyo

Arda ----- Fuji

Onur ----- Suzuka

Black6167 : suzuka-istanbul
  • En sevdiğiniz pist...

Eray ----- De La Sarthe

Özgün ----- Tokyo

Arda ----- Fuji

Onur ----- Suzuka

Oğuz---- Monaco

Özkan---- Nürburgring Gp

Mustafa ---- Suzuka

bu listeyi ilerletin beyler ufak bir karışıklık oldu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt35

quote:

Orijinalden alıntı: zedat_1903

beyler 1. asıl yedeğiniz burda ama ben dlc almadım yani o Araba bende yok bi ayar çekilip katılabilirsem güzel olur ama zorlamak istemem sizleri

katılmak istiyorsan dlc alman lazım en başta valla turnuva başında vereceğin katılım bebelini dlc ye verirsin bir değişiklik olmaz. o açıdan sorun yok bence. dlc yi al ve gel

bekay hakan abinin yerine olabilir bencede. sarı takım birazcık daha güçlenebilir ama ne yapalım yapcek bişey yok, hayat şartları bizi burlara sürüklüyor

valla şu sıra zor ama yarın haber veririm ben burdan alıp alamayacağımı

• arkadaşlar sarı takımdan çıkan hakan abinin yerine, bazılarınız tanır oyunda gormuslugu vardır, bazılarınızda tanımaz, Bekay91 katıldı. yarışımız yarın. yarıştan sonra puan listesini degıstırırım. kırmızı takıma acil bir pilot gereksinimi yok zaten onu sonra hallederiz zedat_1903 arkadaşımızdan haber bekliyoruz. yarın haber vereceği için yarınki yarışada katılamaz sanırım. eger katılırsa son 3 yarışa katılmış olucak. o yüzden biraz acele etmiştim ama yapcak bişey yok. sarı takım üyelerinin hiç taktıgı yok bu konuyu anlamadım şahsen. ben gitmiyorum şampiyonluğa. 2 gündür sürdürdüğüm transfer çalışmalarını, ki transfer dönemindeyiz, su anda hiçbir süper lig takımı yapmıyor

hoşgeldin tekrar bekay. gerçekçi konusucam. işin zor valla. yeni dlc ile herşey zorlaştı. bakalım. fren mesafesini koru,kendine ve kimseye zarar vermeden ilk yarışı tamamla bakalım, sonrasında herşey gelişir kendiliğinden...

• quote:

En sevdiğiniz pist...

Eray ----- De La Sarthe

Özgün ----- Tokyo

Arda ----- Fuji

Onur ----- Suzuka

Oğuz---- Monaco

Özkan---- Nürburgring Gp

Mustafa ---- Suzuka

bu listeyi ilerletin beyler ufak bir karışıklık oldu ...
    En sevdiğiniz pist...

Eray ----- De La Sarthe

Özgün ----- Tokyo

Arda ----- Fuji

Onur ----- Suzuka

Oğuz---- Monaco

Özkan---- Nürburgring Gp

Mustafa ---- Suzuka

Eren ----- De La Sarthe
  • Bekay' ın geldiği iyi oldu da bizim takıma gelecekti bize ne başka takımlardan Neyse başka sağlam arkadaşlara da mesaj attım Fatih' in yerine bizim takıma katılırlar belki (emre şişman ve enthusia), ben yine katılamayacağım yarışa haberiniz olsun sonraki yarışlar da süpheli, bu playstation yüzünden gözleri bozdum bir de fıtık çıktı şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Bekay' ın geldiği iyi oldu da bizim takıma gelecekti bize ne başka takımlardan Neyse başka sağlam arkadaşlara da mesaj attım Fatih' in yerine bizim takıma katılırlar belki (emre şişman ve enthusia), ben yine katılamayacağım yarışa haberiniz olsun sonraki yarışlar da süpheli, bu playstation yüzünden gözleri bozdum bir de fıtık çıktı şimdi

geçmiş olsun
  • beyler ben yokum haberiniz ola
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedat_1903

beyler ben yokum haberiniz ola

eyvallah. ilgine teşekkürler
  • Eray ----- De La Sarthe

Özgün ----- Tokyo

Arda ----- Fuji

Onur ----- Suzuka

Oğuz---- Monaco

Özkan---- Nürburgring Gp

Mustafa ---- Suzuka

Eren ----- De La Sarthe

Tarkan ---- Spa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 26 Aralık 2011; 13:11:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TarkanBassoy

Eray ----- De La Sarthe

Özgün ----- Tokyo

Arda ----- Fuji

Onur ----- Suzuka

Oğuz---- Monaco

Özkan---- Nürburgring Gp

Mustafa ---- Suzuka

Eren ----- De La Sarthe

Tarkan ---- Spa

HAKAN ........MONZA
  • Yarışa saatler kaldı kimsede heyecan yok sanırım.Çok değişik bir yarış bizleri bekliyor . Geçişlerin cok olacagını tahmin ediyorum. Umarım kaza bela olmaz.

Sabahtan beri kafamda 9 tilki dolaşıyor. Ulen kazu nerden çıkardın lastik işi ni şimdi.:)Hala pit stratejisi oluşturamadım.

Mustafaaaaaaaa tek pit yapıcam ben.. Sizin tüm takımda aynısını yapsın süper oluyor:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 26 Aralık 2011; 16:13:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memento-Mori35

Yarışa saatler kaldı kimsede heyecan yok sanırım.Çok değişik bir yarış bizleri bekliyor . Geçişlerin cok olacagını tahmin ediyorum. Umarım kaza bela olmaz.

Sabahtan beri kafamda 9 tilki dolaşıyor. Ulen kazu nerden çıkardın lastik işi ni şimdi.:)Hala pit stratejisi oluşturamadım.

Mustafaaaaaaaa tek pit yapıcam ben.. Sizin tüm takımda aynısını yapsın süper oluyor:)

Ben heycanlıyım valla antremanlar iyi gitti yarışta başımıza bişey gelmezse takım olarak iyi puan alırız diye düşünüyorum..
    Lastik işi çok karışık, antremanlarda lastikleri en iyi koruyanlardan biri olsamda yarış heycanı ve temposuyla lastikleri o kadar koruyabileceğimi sanmıyorum...İşler resmen matematik formülüne dönüştü aşağıda formülleri veriyorum

Yy= ts . h Bu formülü çözen yarışı kazanır
    --------
    %½x2

• ben de formülü veriyorum:

s*k/i
    -----------
    t+(t*2)-k

Formülde de belirttiğim gibi antremanlarda ya lastiklerin canına okudum ya da çok yavaş kaldım..Akşama hayırlısı diyelim.
  • valla formuller guzel :D:D:D , heyecan dorukta. kazu bakalım kime kıyak geçmıs gorucez bugun :D demın yaptıgım son antremanla gunu kapattım. sıcak bır dus alıcam sonrasında viskimi yudumluycam ve yarıs saatını beklıycem
  • quote:

valla formuller guzel :D:D:D , heyecan dorukta. kazu bakalım kime kıyak geçmıs gorucez bugun :D demın yaptıgım son antremanla gunu kapattım. sıcak bır dus alıcam sonrasında viskimi yudumluycam ve yarıs saatını beklıycem

Ohhhh keyfe bak.. Biz de hala tırmalayalım burda..Lastiklerin jantların içinde,arabaların altında..Eve 8:00 da atabilirsem kendimi;önümden kaçıracaklarmış temposuyla bir yemek yiyip ardından şişkin mideyle direksiyon başına geçicem..Duş,yarış sonrasına kalır çok büyük ihtimal..

• quote:

Orijinalden alıntı: Memento-Mori35

Yarışa saatler kaldı kimsede heyecan yok sanırım.Çok değişik bir yarış bizleri bekliyor . Geçişlerin cok olacagını tahmin ediyorum. Umarım kaza bela olmaz.

Gördük abi süperi sana kim yarış sert ile oyna dedi
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.