Şimdi Ara

MAZDA RX-7 TOURING CAR TÜRKIYE SAMPIYONASI SONA ERDI!!!! (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
3
Favori
75.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıcağı sıcağına yazayım..Çok acaip bir yarış oldu benim için..Başlangıcı bir ayrı garipti zaten..Sol üst köşeye göre sıralanacaktık ama orada da bir karışıklık oldu sanırım..3. ile önümde iki tane travego girecek kadar boşluk bıraktım ama kimse arayı doldurmadı ve 4. sırada başladım yarışa.Oysa ya 5 ya da 6 başlamalıydım gibi hatırlıyordum..Neyse başlamış bulunduk..Bu sıralama karmaşasını düşünürken ve haksız önde başladık tribine dalmışken düzlüğe çıktığımız virajda savrulup duvara yapıştım.Ardından kıl payı yanımdan birtileri geçti ve ilk hasarlı kazamı yapmış oldum ve pit yolunu geçmiştim malesef..Sonra 12. turda aynı virajda bir kaza daha ama bu kez şanlıydım ki piti geçmemiştim daha ve çarpmanın da etkisiyle direk pite girebilldim..Sonrasında temiz bir yarış çıkarmama rağmen bu hatalar sonucunda bu kadar oldu..Yarış içerisinde Eray'la çok mücadele ettik ve ufak tefek temaslar oluştu..Bu temaslarda kimse hasar almadı ama Eray'dan bir talep gelirse incelenmesini ve faul yapmışsam gereğinin yapılmasını isterim..Sonuç olarak çok daha iyi dereceler yapabileceğimiz bir pistti ama konsantrasyon eksikliği ve lastik aşınması olayında tecrübesizliğimiz sonucunda bu kadar oldu..Ama her türlü tersliğe rağmen keyifliydi..Herkese teşekkürler..

• Volkan abi ve Onur tebrikler çok güzel bir yarış çıkardınınz.

Yeni güncelleme ile gelen lastik aşınmaları değişik bir yarış sonucu ortaya çıkardı

Yarış benim açımdan iyi geçti diyebilirim. Hafta içi antremanlarda yarış orta ile 5 tur zor atarken bugün yarışta daha sakin lastikleri koruyarak 12 - 13 tur atabildim.
    ilk 2 piti yarış ortalarla geçirdim son pite girerken 7 tur kalmıştı Özgün de ben pite girerken beni geçmişti bende yarış yumuşak la şansımı deneyim dedim
    ve işe yaradı.Özgün son turun ortalarında araba ile cebelleşirken ben onu rahat bir şekilde geçtim

Bugün çok şanslıydım Finishe yaklaşırken Eray'ıda son 50 mtde ağır ağır giderken geçmiş oldum.
  • Volkan abi başta olmak üzere herkesi tebrik ederim, Fikret abi de sert lastiklerin kurbanı oldu - canını sıkma abi şampiyonluğa adım adım yaklaşıyoruz

Kaza yaptım bir yerde hasar aldım hasarlı gittim birkaç tur ardından bir de aracı savurdum spin attım, onun haricinde temiz gittim, fazladan pit yaptığım için gerilerde kaldım, son 5 tur diken üstünde geçti, Özkan kesin yumuşak takmıştır diye düşündüm - e bir yandan da benim lastikler bitik, nitekim son turda geldi geçti helal hoş olsun

Tekrardan herkesi tebrik ederim..

İyi geceler.
  • Teşekkürler Arkadaşlar

Uzun bir antreman süreci, üzerine yıllık izin, boş bir kafa herşey süperdi gerçekten bu hafta .... Onur başta herkesi tebrik ediyorum. Yarışın başlamasına 30 dakika kala herkes te aynı telaş vardı ulan ne taksak ta başlasak şu yarışa İnanın bende aynı durumdaydım hatta Fikret abi'ye aklım sıra ortalarla zorlayalım 2 piti diyorum ama yarış başlayınca herşey değişti.

Onuru takip etmeye başladım ama nerdee uçuyor adam 8 inci turda sanırım pite girdi çıkışını göremedim ama duaların bini bir yerde trafiğe girsin diye içimden 11 inci turdu sanırım lastikler iyice hoşafa bağladı zor geldim pite ve direkt yumuşakları taktım sabit turlar atarsam 46 47 lerde Onur'u yakalarım biraz psikolojisini bozarım falan diye hesaplar yapmaya başladım

Sonra antremanların meyvesini toplamaya başladım araca yumuşak lastiklerle inanılmaz derecede yön verebilmeye başladım çok keyifliydi gerçekten her tur 1 er saniye yaklaştım ve aynı anda pite girdim 2. pitti sanırım Onur'la

Sonrasında bir atak ve nihayet geçebildim Onur'u sonra her düzlükte yakaladım birinin tünelini Mustafa abi'nin defansında unutmuş değilim bu arada takım arkadaşına kıyak geçti 3 saniye valla Sonrasıda bildiğiniz gibi durmadım öyle bitti yarış

Herkesi tekrar tebrik ediyorum bence çok keyifli bir hale geldi bu değişiklik sonrası GT5

Turnuva akibeti için gerekli bir kaç söz var aklımda... Ne olursa olsun artık kolay kolay hiçkimse sanırım yumuşak lastikten başkasını almayacak. Bana sorarsanız iyi bir setupla bu değişebilir ama düşüncem ortada genel olarak bu işi eski haline getirmek isteyenlerde olabilir aramızda eğer çoğunluk sağlanırsa bende uyarım gruba ..

Ulan tekerleme gibi oldu be

Oğuz' a hem çok üzüldüm hemde bir anlam veremedim adam antreman yapıyordu bizimle bir anda sınavı çıktı geldi ve gitti Oğuz şu hocanın telefonunu bana verde son 3 yarışta bişey falan olur aratiyim bari seni çağırsın para mara vericez artık bişeyler Gerçketen üzüldüm kardeşim şaka bir yana

Benden de bu kadar arkadaşlar oooooooooooppppppppsss Bekay hoşgeldin aramıza umarım doğru yazmışımdır hata varsa affola iletişim kuramadık seninle bu yarışta ama gösterdiğin yarış ahlakı ile benden + 1 puan aldın bile hocam umarım bir an önce ısınır ve sende keyif almaya başlarsın aramızda

Baştan söyleyeyim dostum sana burası kurtlar sofrası söylemedi deme sonra herkes aç birer kurt kim fırsatı yakalasa anında çıkar önüne ilk virajda

Huzurlu bir uyku yolda

MAZDA RX-7 TOURING CAR TÜRKIYE SAMPIYONASI SONA ERDI!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***GTO*** -- 27 Aralık 2011; 0:54:54 >

• Uzun zamandır böyle renkli bir yarış geçirmemiştim valla çok keyifliydi:) Tebrikler herkeze, Özellikle son turlar eraya yetişicem diye ön lastikleri sıfırladım o sırada erayda farkı kapatmıyım diye gazladı :) çok eylendim son turlarda özelikle son turda artık hiç ön lastik kalmadı ikimizdede aracı hiç bu kadar bitik lastikle kullanmamıştım valla baya sıkıntılıymış :) herşeyiyle keyifliydi renk kattı turnuvaya lastik mevzusu, ama bundan sonraki yarışlar büyük ihtimal yumuşak takar herkez..
  • Güzel yarış için herkese teşekkürler..
    Heralde ben bu organizasyonlarda bigün bir yarış kazanıcaksam o da bu pistte Grand Valley de olucaktı, belkide bu sefer iyi çalışmıştım buna yaklaşmıştım ama Volkan Kurdoğlu isimli kurt pilot varken bize ekmek yok anlaşılan Yumuşak lastiklerle resmen şov yaptı helal olsun sana Volkan abi
    Hafta içinden beri en iyi lastik koruyan, araca en kibar davranan bendim..Yarıştada böyle olduğunu sanıyorum yine lastikleri en iyi tutan bendim sanırım izlemedim tekrarları ama, bişeyi atladım ; lastikleri iyi tutmam güzeldi ama Volkan abiyle aynı sayıda pite girmemem gerekirdi...Madem lastikleri iyi tutuyorsun o zaman 1 pit az yapsana dimi güzel kardeşim
    Yarış yumuşaklarla başlayınca daha kalkışta 3. lükten en öne fırladım..Volkan abininde orta lastiği aldığını farkedince ilk turlarda zafer sarhoşu oldum tamam dedim hata yaptılar...Ama malesef sevinç Volkan abi pitten çıkınca kısa sürdü..Yumuşakları taktığını farkedince her tur 1-2 saniye fark kapanınca, içimden Volkan abinin diğer pitlerde tekrar ortaya dönmesini yada yarış yumuşakları bitirip yolda duramamasını diliyordum Sıfır hatayla 42 tur ve değişik stratejiler harikaydı çok keyif aldım..
    Takım arkadaşım Mustafa abiyide aldığı iyi derece için tebrik ederim..Hafta arası birlikte çalışmaların meyvesini topladık..Keşke Tarkan da bizimle hafta arası seanslarına katılsaydı takım olarak o zaman harika bir puan çıkarabilirdik..
    Pitten çıktıktan sonra hızlı olduğum için bana yol veren Eray Eren ve Mustafa abiye teşekkür ediyorum..Mustafa abi bana yol verip Volkan abiye defans yapınca yarışın ortasında çok güldüm Harikaydı abi tam bir takım oyuncususun
    Tabi gözlerimiz aramızda olmayan arkadaşlarımızı aradı...Oğuz,Hakan abi Arda Fatih gibi isimlerde keşke olsalardı...Özellikle Hakan abi sensiz bu pistlerde bişeyler eksik keşke çıkmasaydın en yakın zamanda tekrar aramızda olmanı diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

Güzel yarış için herkese teşekkürler..
    Heralde ben bu organizasyonlarda bigün bir yarış kazanıcaksam o da bu pistte Grand Valley de olucaktı, belkide bu sefer iyi çalışmıştım buna yaklaşmıştım ama Volkan Kurdoğlu isimli kurt pilot varken bize ekmek yok anlaşılan Yumuşak lastiklerle resmen şov yaptı helal olsun sana Volkan abi
    Hafta içinden beri en iyi lastik koruyan, araca en kibar davranan bendim..Yarıştada böyle olduğunu sanıyorum yine lastikleri en iyi tutan bendim sanırım izlemedim tekrarları ama, bişeyi atladım ; lastikleri iyi tutmam güzeldi ama Volkan abiyle aynı sayıda pite girmemem gerekirdi...Madem lastikleri iyi tutuyorsun o zaman 1 pit az yapsana dimi güzel kardeşim
    Yarış yumuşaklarla başlayınca daha kalkışta 3. lükten en öne fırladım..Volkan abininde orta lastiği aldığını farkedince ilk turlarda zafer sarhoşu oldum tamam dedim hata yaptılar...Ama malesef sevinç Volkan abi pitten çıkınca kısa sürdü..Yumuşakları taktığını farkedince her tur 1-2 saniye fark kapanınca, içimden Volkan abinin diğer pitlerde tekrar ortaya dönmesini yada yarış yumuşakları bitirip yolda duramamasını diliyordum Sıfır hatayla 42 tur ve değişik stratejiler harikaydı çok keyif aldım..
    Takım arkadaşım Mustafa abiyide aldığı iyi derece için tebrik ederim..Hafta arası birlikte çalışmaların meyvesini topladık..Keşke Tarkan da bizimle hafta arası seanslarına katılsaydı takım olarak o zaman harika bir puan çıkarabilirdik..
    Pitten çıktıktan sonra hızlı olduğum için bana yol veren Eray Eren ve Mustafa abiye teşekkür ediyorum..Mustafa abi bana yol verip Volkan abiye defans yapınca yarışın ortasında çok güldüm Harikaydı abi tam bir takım oyuncususun
    Tabi gözlerimiz aramızda olmayan arkadaşlarımızı aradı...Oğuz,Hakan abi Arda Fatih gibi isimlerde keşke olsalardı...Özellikle Hakan abi sensiz bu pistlerde bişeyler eksik keşke çıkmasaydın en yakın zamanda tekrar aramızda olmanı diliyorum

tebrikler herkeze,ne kadar iştirak etmesemde yakın takipteyim.Sonraki turnuvayı bekliyorum onur.

• Volkan - Onur ve Mustafaya tebrikler.

Söylenecek bişey yok resmen zıctım. Yarış sertlerle başladım 12. ve 24 . tur sonlarında tekrar yarış sert ve 35 . turdada yarış ortalara gectim.. Hafta içindede hiç yarış yumuşak kullanmadım. Yumuşak lastiklere o kadar önyargılı bakıyordumki hep sanki 5 tur yetecek gibi düşünüyordum.

10 tur kadar özkan - bilal- ve tarkanı takip ettim. Bilal pistten cıktı, Tarkan da yanılmıyorsam önümde spin attı ve Özkanı cok güzel bi atakla gectim. Hata yapmadım, kazada yapmadım, cezada almadım.

Son söz : Olmayan beynimin kıvrımlarını .........kiyim. Gece sinirimden uyku bile tutmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 27 Aralık 2011; 10:12:09 >
  • Keşke Hakan da olsaydı bi sağından bide solundan geçerdim beaaa...
  • Çok kötü bir yarış oldu sert lastiklerle 2 pit düşündüm ama beceremedim son dakika yaptığım lsd değişikliği yarışı zehir etti bana orta lastikle arka lastikler 13 14 tur giderken yarışta 10. turda sert lastikleri bitirdim. Spin spin üstüne olunca sonuç kaçınılmaz oldu.
  • Tactical operation by Umut Mutlu

http://youtu.be/oItgXlrDpyI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***GTO*** -- 27 Aralık 2011; 17:46:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black61

Keşke Hakan da olsaydı bi sağından bide solundan geçerdim beaaa...

üzülme mıstafa,sonraki turnuvada ben geri geri giderken geçersin üzülme..
  • herkese tebrikler özellikle özkana =) son 50 metrede beni geçerek bu hafta ne kadar ballı oldugunu gösterdi =)

hayatımdaki en boktan yarıştı, hatta en boktan zamanı geçirdim. son turda 3 kişiye geçildim. yarış içinde birsürü taktik degıstırdım ve finişe gelırken ıyı gıbıydı ama son tur hem on hem arka taraf 0 lastiklerle spin ata ata 3 kişiye geçildim. bu update le gamepad kullanan kişilerin bu oyunu oynuyamıycagını dusunuyorum ve direksiyon alana kadar oyunda zaman geçırmıycem artık. volkan abi benim açımdan rahat olabilirsin, yarış gunu giricem sadece oyuna ve 2 saat antrenman yapıcam. gt5'in hayatımın buyuk bir parçası oldugunu fark ettim ve bana resmen zarar verdiğini düşünüyorum. artık bırakıcam bu oyunu bıktırıdı herşeyiyle. baglantıylamı ugrasalım, antrenman içinmi yoksa yarış içindeki sorunlarlamı. herşey sorun arkadaş. kafayı yedim akşam akşam.

puan listesini yarın hazırlıycam arkadaşlar, zamanım yokda bu aralar. herkese iyi antremanlar...

• En sevdiğiniz pistler.....

Eray ----- De La Sarthe

Özgün ----- Tokyo

Arda ----- Fuji

Onur ----- Suzuka

Oğuz---- Monaco

Özkan---- Nürburgring Gp

Mustafa ---- Suzuka

Eren ----- De La Sarthe

Tarkan ---- Spa

Hakan ---- Monza

Volkan ---- Monaco

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt35 -- 27 Aralık 2011; 19:18:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memento-Mori35

Volkan - Onur ve Mustafaya tebrikler.

Söylenecek bişey yok resmen zıctım. Yarış sertlerle başladım 12. ve 24 . tur sonlarında tekrar yarış sert ve 35 . turdada yarış ortalara gectim.. Hafta içindede hiç yarış yumuşak kullanmadım. Yumuşak lastiklere o kadar önyargılı bakıyordumki hep sanki 5 tur yetecek gibi düşünüyordum.

10 tur kadar özkan - bilal- ve tarkanı takip ettim. Bilal pistten cıktı, Tarkan da yanılmıyorsam önümde spin attı ve Özkanı cok güzel bi atakla gectim. Hata yapmadım, kazada yapmadım, cezada almadım.

Son söz : Olmayan beynimin kıvrımlarını .........kiyim. Gece sinirimden uyku bile tutmadı.

Spin atan bendim ve beni geçişin aşağıdaki videoda Fikret abi

http://youtu.be/ScnavYm37b4

buda senin geçişinden sonraki benim ilk virajda yaptığım güzel bir atak

http://youtu.be/Sx-dG2zmYBk

• quote:

Orijinalden alıntı: gt35

herkese tebrikler özellikle özkana =) son 50 metrede beni geçerek bu hafta ne kadar ballı oldugunu gösterdi =)

hayatımdaki en boktan yarıştı, hatta en boktan zamanı geçirdim. son turda 3 kişiye geçildim. yarış içinde birsürü taktik degıstırdım ve finişe gelırken ıyı gıbıydı ama son tur hem on hem arka taraf 0 lastiklerle spin ata ata 3 kişiye geçildim. bu update le gamepad kullanan kişilerin bu oyunu oynuyamıycagını dusunuyorum ve direksiyon alana kadar oyunda zaman geçırmıycem artık. volkan abi benim açımdan rahat olabilirsin, yarış gunu giricem sadece oyuna ve 2 saat antrenman yapıcam. gt5'in hayatımın buyuk bir parçası oldugunu fark ettim ve bana resmen zarar verdiğini düşünüyorum. artık bırakıcam bu oyunu bıktırıdı herşeyiyle. baglantıylamı ugrasalım, antrenman içinmi yoksa yarış içindeki sorunlarlamı. herşey sorun arkadaş. kafayı yedim akşam akşam.

puan listesini yarın hazırlıycam arkadaşlar, zamanım yokda bu aralar. herkese iyi antremanlar...

Erayim ben her zaman rahatim o konuda dert yok asil dert derdi sevmemizde her sey cok kolay olsaydi ben zaten coktaaan birakmistim bu mereti degisiklik sonrasi bunlar cok normal bende erken uyanmasam onuru gecemezdim lastik hesabini duzgun yapmamissin ve sonuc bu olmus ayni benim benzinsiz kaldigim le sarthe gibi o yaris bitti coktan ps 3 u kapattigim an hatta grand valley de oyle tokyo bizi bekliyor bakalim acisiyla tatlisiyla

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozkan_Son

quote:

Volkan - Onur ve Mustafaya tebrikler.

Spin atan bendim ve beni geçişin aşağıdaki videoda Fikret abi

http://youtu.be/ScnavYm37b4

buda senin geçişinden sonraki benim ilk virajda yaptığım güzel bir atak

http://youtu.be/Sx-dG2zmYBk

Yok Özkancım bu verdiğin benim seni gectikten sonra senin düzlükte gectiğin pozisyon..Ben tünelden önceki S virajdan bahsetmiştim. Zaten sonrasındada videodaki gibi olmustu haklısın. Sert lastiklerle bu kadar napıyım:)

Akşama videosunu ceker koyarım viraj gecişini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 28 Aralık 2011; 10:47:33 >

• Pazartesi akşamı yarış varmı?
  • quote:

Pazartesi akşamı yarış varmı?

o ne demek abi anlamadım var tabiki, bir sorunmu var???
  • Güncel puan durumu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt35 -- 28 Aralık 2011; 13:47:23 >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.