Şimdi Ara

MAZDA RX-7 TOURING CAR TÜRKIYE SAMPIYONASI SONA ERDI!!!! (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
3
Favori
75.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

internetin azizliğine uğradım ilk önce lobiden attı oyun kitlendi bende ethernet kablosunu söküp takıp yeniden PSN'e girmeye çalıştım tekrar odaya gelip en azından yarışı izleyeyim diye ama olmadı.
    meğersem internet komple gitmiş modemin adsl ve internet ışığı yanmasına rağmen bir türlü net gelmedi.

Yarıştada fazla iyi turlar çıkaramıyordum bende yarış ortalarla 2 pit yapıp son bölüme az tur bırakarak yumuşak takmayı düşünmüştüm ama kısmet olmadı en azından 1 yada 2 puan alabilirdim sağlık olsun ne diyeyim artık...

Eray'ın odaya girerken dediği gbi bende internet servis sağlayıcıma "böyle internetin....."

• Onur tebrikler,

Burada yazmak istemediğim bir nedenden dolayı turnuvadan üzülerek çekiliyorum, bir süre foruma da ara veriyorum, sonraki etkinliklere de büyük ihtimal katılmam, başka yarışlarda ve oyunlarda görüşürüz
  • SON İKİ YARIŞ ZAMANLAR GELSİNNN 1.35.789

Mustafa abi sanırım 1,04 dönmüştü dün yanlış yazmadım 1,04 şaşırmayın Kendi söyledi vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***GTO***

SON İKİ YARIŞ ZAMANLAR GELSİNNN 1.35.789

Mustafa abi sanırım 1,04 dönmüştü dün yanlış yazmadım 1,04 şaşırmayın Kendi söyledi vallahi

Yaşlandı o artık ya, gözleri falan görmüyor eskisi gibi. Birde panikledi dün akşam 3 mavi takım pilotunu antrenmanda görünce:)

• Mavi takim hepten sasirdi valla hadi benim gozum gormuyo sizin kulaklar...
  • siyah ve mavi takım pilotları bf3 de kapışsınlar, daha güzel kapışırsınız, forumdan falan zor olmuyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt35

siyah ve mavi takım pilotları bf3 de kapışsınlar, daha güzel kapışırsınız, forumdan falan zor olmuyomu

Yok böylesi daha güzel:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 4 Ocak 2012; 15:35:25 >
  • Selam beyler
    Eray bizim ödülleri şey pardon kazananların ödülleri hazırlamaya başla anca biter..Videolar mideolar fln uzun işin var valla işin zor...Benim tabak kütahya porselen olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

Selam beyler
    Eray bizim ödülleri şey pardon kazananların ödülleri hazırlamaya başla anca biter..Videolar mideolar fln uzun işin var valla işin zor...Benim tabak kütahya porselen olsun

vaaaaay, mavi takımmmmmmmmmm, şşşşşt alooooooooooooooo, neler diyolar yaaaaaaaw. hiç duymuyonuz valla

posterleri hazırlamaya başladım vidyo için biraz ugrasıcam kamera falan alıcam arkadaştan. valla evde boş boş oturuyorum butun gun tankın tepesindeyim hallederim sanırım. ödüllerede oguzu yollıycam, yardım ederim diyodu hiçbişey yaptıgı yok, gitsin kütahyaya alsın gelsin tabakları

tabakları turnuva sonunda hazırlatcaz başka kaçışı yok, nolcagı belli değil

• Günaydın Arkadaşlar,

Ya bu Arda 'ya nooldu acaba çok merak ediyorum. Aldığım haberlere göre bizim turnuvayı yarıda bıraktığı için donanım haber forum 14 gün uzaklaştırmış arkadaşı

Onur'cum düzlük sonunda senin için özel bir köşe ayırttım muhtemel risklere karşı rezervasyon 09.01.2012 saat 21.04 e ayrıldı daha ilk turda seni bekliyorlar. Aman dikkat et orası tek kişilikmiş başkasınıda götürme yanında

Bu yarış takım olarak en az 45 puan alacağız diğer takımdaki arkadaşların planlarını ona göre yapması rica olunur.

Eray, Yarış biter saat 22 38 civarında eğer önümde değilse senin araç 22.39 da kapı çalsın kupa gelsin kardeşim pardon tabak yemek yicem onu bekliyorum o akşamın yemeği benim tabakta olsun bari

Şaka bir yana herşey olabilir arkadaşlar bunu gerçek hayatta yarışlardada gördük elbette elimizden geleni yapacağız gerekirse yol verip yarış tamamlayacağız önemli olan ne olursa olsun bu işten birlikte aldığımız keyif

Bu arada 4 lü araç paketini nihayet satın alabildim. İnanamayacağınız şeyler oldu. Almıyor usta 3 kez kart bilgisi değiştirdim olmadı. SOny GM i aradım kimse cevap vermiyor abone merkezleri hep meşgul hep meşgul. En sonunda 20 dakikalık bir konuşmanın ardından abone merkezinden başka ulaşabileceğiniz bir merci yok diyen güvenlik görevlisine 2 karton yumurta ile gelip camlara patlatacağımı eğer birine bağlamazsa yemin edip bunu yapacağımı paramla rezillik yaşadığıma kadar getirdim olayı. Beni Türkiye kurumsal müşteri müdürüne bağladılar

Neyse 10 larca görüşme ardından bana özel tahsis edilen müşteri uzmanı ile yaptığımız ortak çalışma sonucunda parayı ps3 hesabına yatırıp paketi indirebildim. AVrupa sony'e kadar uzadı iş Sağolsunlar varolsunlar iş çözüldü ya kafamdan gitti ya rahatladım

Scirocco ile gazladım çok keyifliydi yaw hayatım hep 200 lerle geçti nerdeyse hergün bu turnuvada eve gelince 300 lere çıktım sanırım yoruldum biraz daha yavaş araba kullanmak için bahane arıyorum

Fikret abi , Özgün yarışta konuştuğumuz gibi Umut ve Onur ile ben ilgileneceğim Abi senin adamın belli şu Kara şimşek Mustafa ile bizzat sen ilgilen Özgün pilotlar şampiyonasına göre baktın ben yarışta mantarlıyorum senin görevinde tabi kabul edersen bu kupaları geciktirme planları yapan Eray olacak konuştuğumuz gibi

Erayy elde bf3 le oturacağına git al şu tabakları nerden alıyosan kardeşimm Yoksa bu tabakları alsak taksim meydanında kazanuri için kırsakmı mdya önünde acaba

Bu arada Umut ağır hasta olmuştu umarım iyileşmiştir. Tekrar geçmiş olsun.

Kalın sağlıcakla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***GTO*** -- 6 Ocak 2012; 7:09:02 >

• Bu akşam antreman yapıcam..Gücümün yettiği kadar.
  • Umut abi geçmiş olsun portakal ye bol bol
    Volkan abi ilk virajda dikkat ette sakın ola dışımda kalma yoksa seni yeşilliklere yollarım 10 saniye takılırsın orda Kafiyeli oldu
    Yok ya allah korusun gerçekten böyle bişey olur birde sonra Fikret abi bizi mahveder dilinden kurtulamayız vallahi
    Son yarışta Eray görevini kusursuz yerine getirdin Volkan abiyi patlatarak eline sağlık Bu yarıştada aynı performansı bekliyorum kardeşim İlk virajda hallediyosun işi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0rtress -- 6 Ocak 2012; 11:35:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

Umut abi geçmiş olsun portakal ye bol bol
    Volkan abi ilk virajda dikkat ette sakın ola dışımda kalma yoksa seni yeşilliklere yollarım 10 saniye takılırsın orda Kafiyeli oldu
    Yok ya allah korusun gerçekten böyle bişey olur birde sonra Fikret abi bizi mahveder dilinden kurtulamayız vallahi
    Son yarışta Eray görevini kusursuz yerine getirdin Volkan abiyi patlatarak eline sağlık Bu yarıştada aynı performansı bekliyorum kardeşim İlk virajda hallediyosun işi...

Vay vay vayyyyy Şer odakları ş başında. Ne dolaplar dönüyorda haberimiz yok.

Bu arada her akşam antrenmandayım. Mustafa da eşlik ediyor. Gerçi bana pek zevk vermiyor ama idare ediyoruz.

Ayrıca Varmı 1,35,500 atan::)

• noluyo abi, turnuvanın bu kadar ilgi odağı olucagını düşünmüyodum

yok tabağımı ver yemek yicemler, antrenman yapıyoruz zevk vermiyo diyenler, sen şunu dışarı it sen bunu patlat diyenler bu yarış bir iddam yok, farkda çok fazla zaten geçen yarış yaptıgım mallıktan sonra. yani forza siyah takım derim ben yarış içinde (azda ben kızdırıyım ortamı)

• quote:

noluyo abi, turnuvanın bu kadar ilgi odağı olucagını düşünmüyodum

yok tabağımı ver yemek yicemler, antrenman yapıyoruz zevk vermiyo diyenler, sen şunu dışarı it sen bunu patlat diyenler bu yarış bir iddam yok, farkda çok fazla zaten geçen yarış yaptıgım mallıktan sonra. yani forza siyah takım derim ben yarış içinde (azda ben kızdırıyım ortamı)

Vayy bee Mavi takımın kendinden başka dostu yok sanırım. Ortam komplo teorileriyle kaynıyor. Dikat etmek lazım kaptannnnnnnnn:)

• Aloooo Tomofil Siporları Federasyonu uyuyormu?İnce ince Yasemince doğranacaz gibime geliyor:) Extra gözlemci istiyorum son 2 yarış için.

Yalnız şaka bi yana Kara Şimşek Mustafada pistte iyi durumda. Hedefim onu arkamda bırakmak olacak.Onuru zaten Volkan halleder, Tarkanın hakkındanda Özgün gelir..

Çok pis gaza geldim .. Akşama misafir gelecek sanırım ama yarın izinliyim sabaha kadarda olsa full antrenman var bu gece.

Valla Mavi takımdan herhangi birine çarpana tazminat davası açarım ona göre:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 6 Ocak 2012; 14:30:33 >
  • quote:

noluyo abi, turnuvanın bu kadar ilgi odağı olucagını düşünmüyodum

Helal Eray sana güveniyorum Arda'da çıkmasaydı oda Fikret abiyi pert edicekti ama napalım sağlık olsun

• Tarkaaaan :))))))))))))))

O değil de şaka maka bayağı iddialı geçecek son 2 yarış
  • Tarkan ama Tarkan'dan pek umut yok bu yarış. Arkadaşlar finallerim dolayısıyla bu yarışa katılamama ihtimalim oldukça yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TarkanBassoy

Tarkan ama Tarkan'dan pek umut yok bu yarış. Arkadaşlar finallerim dolayısıyla bu yarışa katılamama ihtimalim oldukça yüksek.

Tarkancim canin sagolsun bu keyif isi. Keyif dedimde az once iki keklik turkusunu soyleyerek antrenman yapiyordum arkamdanda iki mavi araba geliyordu... Ne olur ne olmaz diyede kayitda yaptim. Yanliz ayip olmasin diye farkindaysaniz isim vermiyorum!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.