Şimdi Ara

MAZDA RX-7 TOURING CAR TÜRKIYE SAMPIYONASI SONA ERDI!!!! (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.662
Cevap
3
Favori
75.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler öyle vidyolar çekicemki izlemeye doyamıcanız şaka maka çok ugrastırıyor, daha çekim aşamasına geçemedim, yarışlardaki notları alıyorum (kim kime çarpmış kim kaza yapmış kim sollamış falan). bu iş çok ugrastıracagı için poster işini iptal ettik. volkan abiyle konuştum ve o konuyu eger zaman kalırsa bi halyol yapmaya çalışıcam, ama zaman kalıcagını dusunmuyorum. en kötü ihtimal, herkesin yarış içi fotolarının oldugu yaklasık 50 60 kare fotografın bırlestıgı bir poster yapıcam ve foruma koyucam. isteyen çıktısını alır dıye dusunuyorum, zor bişey degıl çıktı.

bide şöyle bi müjdem var kazananlara, hediyeler biraz geçikebilir oguz bu aralar çok mesgul finalleri dolayısıyla. bende bu vıdyo ıslerıyle dolduruyorum bos vakıtlerımi, gerçekten çok ugrastırıyor. o yuzden kazananlar bi belirlensin sonrasında yavas yavas hazırlatırız odullerımızı diyorum. zaten kımsenın acelesı yok sanırım

bide bişey dicem şimdi ama dalga geççeniz diye demiyorum. tripod lazım kamera var ama tripod yok onuda buldummu tamamdır

vidyo işi içinde söyle dusunuyorum. cektıgım vidyoları rapid'e atıcam ve ordan indiricek herkes. çünkü tek tek yollamaya kalksam bosu bosuna kargo masrafı. şu işler yuzunden antrenman bile yapamadım, bu yarıs volkan abı 1.ligi garantıler

herkese iyi günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: black61

quote:

Orijinalden alıntı: TarkanBassoy

Tarkan ama Tarkan'dan pek umut yok bu yarış. Arkadaşlar finallerim dolayısıyla bu yarışa katılamama ihtimalim oldukça yüksek.

Tarkancim canin sagolsun bu keyif isi. Keyif dedimde az once iki keklik turkusunu soyleyerek antrenman yapiyordum arkamdanda iki mavi araba geliyordu... Ne olur ne olmaz diyede kayitda yaptim. Yanliz ayip olmasin diye farkindaysaniz isim vermiyorum!!!

Yahu bu mavi takımdan iki kisi arkamdaydi olayinda sanirim isim verilmedigine gore bu sahsi muhteremlerden biri ben oluyorum sanirim

Mustafa abi acil piste davet ediyorum seni bu konuya bi aciklik getirelim hodri meydan
    Turnuva pilotlarinin katilimi acil rica olunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ***GTO***

quote:

quote:

Tarkan ama Tarkan'dan pek umut yok bu yarış. Arkadaşlar finallerim dolayısıyla bu yarışa katılamama ihtimalim oldukça yüksek.

Tarkancim canin sagolsun bu keyif isi. Keyif dedimde az once iki keklik turkusunu soyleyerek antrenman yapiyordum arkamdanda iki mavi araba geliyordu... Ne olur ne olmaz diyede kayitda yaptim. Yanliz ayip olmasin diye farkindaysaniz isim vermiyorum!!!

Yahu bu mavi takımdan iki kisi arkamdaydi olayinda sanirim isim verilmedigine gore bu sahsi muhteremlerden biri ben oluyorum sanirim

Mustafa abi acil piste davet ediyorum seni bu konuya bi aciklik getirelim hodri meydan

:))) Bir öğrencimin dosyasını hazırlayıp ben de geliyorum.. Start Your engine!!!

• Off ulen off dün akşam misafir vardı turlayamadım. Şu andada iş yerimdeyim gece 1 e kadar full time çalışacam. Gece uykudan fedekarlık edip turlarım artık.

Eraycım kasma kendini emeklerinden dolayı takdir ediyorum snei.
  • Süper bir video arkadaşlar. İzlemeniz şiddetle tavsiye edilir.

MAZDA RX-7 , KAWASAKİ MOTORSİKLET Drift.

http://www.youtube.com/watch?v=VYpOFimB7ZA&feature=player_embedded#!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 8 Ocak 2012; 16:51:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***GTO***

quote:

quote:

Ben herzamanki gibi pistte idim ancak mavi hicbir 4 teker yoktu. Bilemiyorum artik!!!

• Gençler Günaydın..
    Geçen akşamki maç için Teşekkür Ederim.. İyi yendiniz yaw bi türlü toparlayamadım takımı, Paşamızda geç geldi sonuç hüsran.. Katılanların ellerine sağlık..
    Bi ara tekrar yapalım..

Devam eden turnuvanızda herkese bol şans
  • dun yaklasık 3 saat falan turladım bugunde yarım saat sonuc 1.35.509. keşke daha önceden başlasaydım antremanlara diyorum. çok ceza alıyorum. yarışta sakin sürersem ilk 3e girerim herhalde. şimdiden iyi yarışlar herkese. saat 6 ve kimse online degıl
  • Hepimiz Fikreti ne kadar cok seviyormusuz. Fikret kardesim yarim saat seni konustuk herkes gercektende kopmana cok uzuldu formul aradik fakat sana olan bu kadar sevgi ve saygiya ragmen cozum bulamadik. Su kadarini soyleyim belkide ilk uce girebilecegin yaristan kopman ne kadar uzucu ise en az bir okadar daha guzel olan senin ne kadar guzel bir insan oldugun bir kez daha hepimiz tarafindan anlasilmis olmasidir.
    SENI SEVIYORUZ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hepimiz Fikreti ne kadar cok seviyormusuz. Fikret kardesim yarim saat seni konustuk herkes gercektende kopmana cok uzuldu formul aradik fakat sana olan bu kadar sevgi ve saygiya ragmen cozum bulamadik. Su kadarini soyleyim belkide ilk uce girebilecegin yaristan kopman ne kadar uzucu ise en az bir okadar daha guzel olan senin ne kadar guzel bir insan oldugun bir kez daha hepimiz tarafindan anlasilmis olmasidir.
    SENI SEVIYORUZ.

Volkan abi tebrikler.

Mustafa abi hislerimize ve düşüncelerimize tercüman olmuş,teşekkürler..

Bir de şunu söylemeden geçmeyeyim, Fikret abi yaşadığı talihsizliğe rağmen kendi durumunu bırakıp yarış sonunda benim pit stratejimin yanlış olduğuna üzülüyordu, büyük adamsın vesselam..

• Fikret reiss seni seviyoruz
  • Büyüksün babaaaaaaaaaaaaaaaaa abi seni seviyoruz daha ne diyelim. hepimize oldu böyle talihsizlikler ama seninkisi en kötüsüydü. mustafa abininde dediği gibi bayag bi konustuk durumunu, 8 kişiydik odada sanırım. hepimizde keşke çıksaydık dedik. herkes 1 kişinin bırakmasını bekliyormuş. ama bunun olmamasının nedeni sondan 2. yarış olması başka bişey degıl. eger bu olay turnuvanın ortasından önce yada ne biliyim 2 yarış önce olsaydı hiç düşünmezdik biliyosun. herhangi birisi tekrar deseydi yarış tekrarlanırdı. tekrar diyeyim üzme kendini biliyorum bu gece uyuyamıycaksın. yarışta yaptıgı hatadan dolayı bile uyuyamayan bi kişi böyle bi olaydan sonra kesin uyuyamaz. sözlerime bir fıkrayla son vermek istiyorum biraz hava yumuşasın

adamın biri Corvette siyle bir sahil kasabasına doğru yolculuğa çıkmış. adam basabas gidiyomuş. bi anda karşısına yavaşla 50 km. biye bir tabela çıkmış. adam biraz daha ilerlemiş ve bir tabela daha karşısında. yavaşla 25 km. adam biraz daha ilerledikten sonra yavaşla 10 km tabelasını görmüş ve artık canım corvettesi=) ağlamaklı sesler çıkartmaya başlamış. adam biraz daha ilerledikten sonra karşısında yavaşlaya hoşgeldiniz yazını görmüş...

herkese iyi geceler...

• Arkadaşlar bu güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum.Valla ne yazacagımı bilemiyorum.Erayında dediği gibi hala sinirden yerimde duramıyorum.

.Uyku falan hikaye oldu. Zaten dün gecede sabaha karsı 5 gibi anca uyumus 8 dede işe kalkmıstım.

Ama bu saatte yazdıklarınızı okumak beni mutlu etti. İyiki varsınız.

Kaptan Volkan a ve centilmence yarışan tüm arkadaslarıma da ayrıca tebriklerimi belirtiyorum.

SİZLERİ SEVİYORUM.
  • Günaydın Arkadaşlar,

Dünün olayı Fikret'in daha yarışın başında kopmasıydı Daha ilk turdan ne motivasyon nede heyecan kaldı bende... Hep bekledim biri daha düşerse diye aslında herkes aynı şeyi beklemiş , Eray bana bakmış napıyorum diye Onur keza nerdeyse herkes aynı düşüncede

Özellikle bu son iki yarışta Fikret abinin verdiği emeği ve uykusuz geceleri düşününce durum gerçekten çok daha üzücü bir hal alıyor. Dün Eray anlattı benim aklımdan uçmuş gitmiş ben koptuğumda yarış yeniden başlatılmış keşke birileri daha hemen çıksaydı ..

Dün özellikle çıkmadım çıkamadım arkadaşlar , Eğer Eray kopsaydı belki basar çıkardım ama takım arkadaşım olduğu için yanlış anlamalara bugüne kadar koruduğumuz tüm değer ve prensiplere olan saygımdan çıkamadım inanın 15 tur araba bile kullanamadım doğru dürüst aklım hep Fikrat abinin o anki durumundaydı gerçekten çok sinir bozucu ve üzücüydü.

Yarışa gelince Eray'la sanırım 7 tura yakın birlikte gittik sonrasında Eray'ın fazla aşınan lastikleri nedeniyle ben ufak bir hatayı değerlendirip arayı 2 saniye açtım. Sonrasında da her pit nerdeyse aynı zaman farkını açarak hata yapmadan gidebildim yarışın sonlarındaki salma durumu hariç 8 saniye ile bitiriyorduk sanırım. Tebriklr Eray'cım..

Onur'da çok iyi mücadele etti ve diğer tüm arkadaşlarımı kutluyorum.

Fikret Abi tekrar geçmiş olsun takılma sakın bu duruma yarış dündü bitti Bir sezonda 5 - 6 bin tl para harcayıp final yarışının başında motor patlattığım zaman aklıma geldi nerdeyse dediğin gibi oturup ağlayacaktım gidip sağı solu tekmeledim sinirimden

Hedef son yarış ne gerekirse yapalım usta bize yakışan şekilde bitirelim bu işi

• vayy mori vayyy.20mbit netten gt5 düşüyorsa vay halimize..O yüzden bak bana no stress no Gt5.Ne zaman düzelir o zaman gazlarız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROCKTURK

vayy mori vayyy.20mbit netten gt5 düşüyorsa vay halimize..O yüzden bak bana no stress no Gt5.Ne zaman düzelir o zaman gazlarız..

Netten düşmedim Hakan. önce 2 saniye kadar görüntü dondu. Düzelir gibi oldu. Düzeldiğinde kendimi hasarlı ve ceza almıs gördüm. 2 saniye sonrada makine komple dondu reset atıp cıkmak zorunda kaldım. Sesler hala geliyordu makine kitlendiğinde.

Valla evlat acısı gibi koydu . İlk defa başıma geliyor. Daha önce bu tür sorunlar yasayan arkadaşları şimdi daha iyi anlıyorum. Ama yapacak bişey yok her şekilde GT5 İ seviyorum ölünceye kadar gazlamaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 10 Ocak 2012; 17:44:16 >
  • Herkese selam..Benim için yarış ilk turda bitti malesef..Tebrikler herkese.Oldukça temiz bir yarııştı.
  • Fikret abi yarışın başında ps3'ün kitlenip kopman buyuk talihsizlik oldu senin için
    Aramızda hafta ici en cok antreman yapan sendin.
    Bende yarista bu kadar iyi performans göstereceğimi tahmin etmiyordum
    3 pit yaptim avantaj saglamak istedim 2 kere hata yapinca 15 sn kadar zaman kaybettim pit stratejim suya düştü
    Mustafa abide iyi bir stratejiyle son pitine erken benle beraber girince son 7-8 tur mucadeleli guzel bir yaris geçirdik
  • beyler bilgisayarım açılmadığı için puan listesini tam olarak güncelleyemedim. fotografları falan degıstıremedım. açılınca duzenlerım ama acılmıycak gıbı duruyo. sonunda ıflas etti

Güncel puan durumu... mavi takım 2 puan daha arayı açmış ve sayın volkan kurdoglu ile aramdaki fark tam olarak 24 puan. bu bana şöyle bişey ifade ediyo. volkan abi bu yarışı tamamlayamazsa... hadi bakalım hayırlısı ne diyelim. ilk turda kopma olmasında. gerçi olsa napıcaz onuda bilmiyorum. umarım olmaz.

MAZDA RX-7 TOURING CAR TÜRKIYE SAMPIYONASI SONA ERDI!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt35 -- 10 Ocak 2012; 20:28:36 >

• Beyler bir dahaki turnuva hangi araçlar söyleyin bakalım

Nissan Leaf G 2011
    Aston Martin V12 Vantage 2010
    Volkswagen Volkswagen 1200 1966
    Jaguar XJR-9 LM Racecar 1988
    Lamborghini Aventador LP700-4 2011
    Mini Mini Cooper S Countryman (R60) 2011
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.