Şimdi Ara

MAZDA RX-7 TOURING CAR TÜRKIYE SAMPIYONASI SONA ERDI!!!! (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
3
Favori
75.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erendemirbakan

quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

Arkadaşlar 2-3 yıldır yapım aşaması süren ve piyasaya açılmasında benimde emeğim olan yeni işimize hayırlısıyla başladık...
    İnsanlara ingilizceyi evlerinde yattıkları yerden basit bir şekilde öğretmeyi hedefleyen sistemimizi ingilizce öğrenmeyi isteyen arkadaşlar varsa buradan inceleyebilirler
    http://ingilingi.com/
    Çevrenizde de bununla ilgilenen kişiler olursa benimle irtibata geçip daha detaylı bilgi ve biraz daha indirimli şekilde sistemin full sürümüne sahip olabilirsiniz

Onur cidden başarılı olucak bence bu site inceledim üye olurum belki finallerden bi kurtulayımda irtibata geçerim senle emeğinize sağlık tebrik ederim.

Saol kardeşim işallah.. biraz reklama ihtiyacımız var sadece sistem güzel

• herkese herşey için teşekkürler. inidianapolis benim ilk online yarışımdı. gene indianapolisle ara verdik turnuvalara. grubun hiçbiyere gitdiği yok beyler. istediğimiz anda gene toparlanırız turnuvamızı yaparız. böyle bir bağ oluştu aramızda. kim ne derse uyarız...

volkan abicim yeni okudum yazdıklarını. herşey karşılıklı gerçekten. grubumuzda herkes içten davranıyor. önemli olanda bu. yapmacık olan hiçbişey yok. iş hayatında herşey düzelir umarım, ne kadar kaliteli bir insan oldugunu seni tanıyan herkes biliyor. herşeyi halledersin sen. bugun 42. turdan önce yarıştan kopsaydın hayatta tamamlamazdım o yarışı bilesin

hayatımda yaptıgım en zevkli yarıştı diyebilirim bugunku yarış. elinde olmayan nedenlerle kaçıran kişiler gerçekten üzülmeli. bir neden olmadan gelmeyenlerde olmuştur tabiki. onlar daha çok üzülmeli bence. çok büyük bir heyecanı kaçırdılar

4 turnuvadır beraber turladıgım, yarıştıgım herkese cok teşekkür ediyorum. gerçekten her birinden birşeyler ogrendim.

ödüller kazanan kişilerle konuştuk. biraz geçikecek maalesef ödüller. ama bir önemi yok sanırım. surda bir aradayız. herkese tekrar çok teşekkürler.

SON puan durumu...

MAZDA RX-7 TOURING CAR TÜRKIYE SAMPIYONASI SONA ERDI!!!!

MAZDA RX-7 TOURING CAR TÜRKIYE SAMPIYONASI SONA ERDI!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt35 -- 17 Ocak 2012; 4:37:42 >

• Volkan için yukarıda yazan tüm arkadaşlarımın düşüncelerinin altına imzamı atarım. Ayrıca Şampiyonluğu için kutluyorum.

Burada sizleri tanımaktan çok mutluyum çok güzel arkadaşlıklar edindim.

Yarışa katılamayan arkadaşlar cok zevkli bir yarıştan mahrum kaldılar diyebilirim.

Aksaklıklardan doğru dürüst sıralama atamadım . 5. kalktım. İlk viraj stresinden kazaya falan karışmamak adına ayagımı gazdan cekince bi anda sonunculuğa düştüm. Ayrıca önümdeki Tarkan ve Bekayda lag vardı yanlarına fazla yakllaşamadım korkudan. Sonrasında 5-6 tur Bekay ın müthiş defansını aşmakta zorlandım ve zaman kaybettim. . Aramızda müthiş centilmence bir mücadele oldu. Sonrasında Bekayı ve Tarkanı geçerek Oğuz ve Mustafayı yakaladım. Aradaki farkı tam kapattım,2 tur sonra ben bunların ikisinide gecer , eksoz dumanımı ikisinede yuttururum derken:) ikisi önümde aynı anda aniden erken pite girerek baskımdan kurtuldular:)

41. turda son pitime kadar kazasız cezasız giderken pitten cıkar cıkmaz start düzlüğünün sonundaki ilk virajda dubalara carptım pert oldum ve tekrar pite girdim. Ama süper bir yarıştı herkesi tebrik ediyor ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 17 Ocak 2012; 12:28:28 >

• Şampiyon Volkan abiyi ve Mavi takımı tebrik ediyorum helal olsun hakettiniz
  • Turnuvaya katılan herkesi tebrik ederim, sizinle sürmeme şans tanıdığınız için de ayrıca teşekkür ederim.

Tebrik ederim Volkan abi.

Fikret abi tebrikler.

Ben de fasülyeden takıldım ama sizin sayenizde şampiyon olduk. Helal olsun..

Şampiyonluğumuz da hayırlı olsun.

Diğer takımları da tebrik ederim..

Volkan abi herşeyde vardır bir hayır,sıkma canını.. Bir isteğin olursa elimizden geleni yaparız.
  • Arkadaşlar İyi Akşamlar,

Desteğiniz düşünceleriniz ve tebrikleriniz için çok teşekkür ederim. Herşey olacağına varır kanımca hayırlısı olsun diyelim. Bugün turnuva sonunda yine burda kopmadan iletişim kurmaya devam edebilmek çok keyifli gerçekten bu tamamen sizlerle alakalı herbiriniz özel insanlarsınız bunu lütfen unutmayın...
  • Herkese merhaba,

Herkes duygusala bağlamış valla ben de duygulandım Çoğunuzu tanıyorum, yeni katılanlar oldu, ayrılanlar oldu ama bu toplulukta bulunan herkes çok çok değerli. Çok güzel yarışlarımız oldu, çok emek verildi, gerçekten çok çok keyifli bir topluluk bu. Zamanında turnuvanın ortasında bıraktığım için belki satıcı gözüyle bakanlar olmuş olabilir ama şartlar böyle gerektirdi. Sonuçta biz burada oyun oynamak için değil, gerçekçi sürüşü yakalamak için varız. Gerektiğinde 0.2-0.3 sn geliştirmek için saatlerce antrenman yapıyoruz. Bu durumda bu hobiyi sürüş olarak daha keyifli yaşamak için ayrılmak durumunda kaldım, amacım kimseyi yarı yolda bırakmak değildi PS3 ile ilgili yaşadığım karışık olaylar nedeniyle muhtemelen bir daha GT5'te buluşamayız ama foruma hergün bakıyorum

Hepinizi çok seviyor ve sayıyorum, yaptığımız muhteşem yarışlar için teşekkürler. iRacing'e de bekleriz bir gün

• quote:

Orijinalden alıntı: EfkanBirkiye

Herkese merhaba,

Herkes duygusala bağlamış valla ben de duygulandım Çoğunuzu tanıyorum, yeni katılanlar oldu, ayrılanlar oldu ama bu toplulukta bulunan herkes çok çok değerli. Çok güzel yarışlarımız oldu, çok emek verildi, gerçekten çok çok keyifli bir topluluk bu. Zamanında turnuvanın ortasında bıraktığım için belki satıcı gözüyle bakanlar olmuş olabilir ama şartlar böyle gerektirdi. Sonuçta biz burada oyun oynamak için değil, gerçekçi sürüşü yakalamak için varız. Gerektiğinde 0.2-0.3 sn geliştirmek için saatlerce antrenman yapıyoruz. Bu durumda bu hobiyi sürüş olarak daha keyifli yaşamak için ayrılmak durumunda kaldım, amacım kimseyi yarı yolda bırakmak değildi PS3 ile ilgili yaşadığım karışık olaylar nedeniyle muhtemelen bir daha GT5'te buluşamayız ama foruma hergün bakıyorum

Hepinizi çok seviyor ve sayıyorum, yaptığımız muhteşem yarışlar için teşekkürler. iRacing'e de bekleriz bir gün

Efkan ve Bekir bizlerden kopmadiginiza sevindim. Ufak tefek problemler kesinlikle sorun yaratmiyor aksine daha cok konusarak birbirimizi daha iyi taniyor ve seviyoruz. Birbirimizi hos goruyoruz.
    Arasira yazarsaniz iyi olur.
    Sevgilerimle.

• Arkadaşlar,

GT ye 225 mgb lık update gelmiş içeriği hakkında bilgisi olan varmı ?

Update içerik video linki ektedir titreme deprem değil benden okurken Pause kullanın

http://youtu.be/hHkozj01eg8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***GTO*** -- 18 Ocak 2012; 11:52:48 >

• Arkadaşlar herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum. 1 buçuk turnuva boyunca sizlerle beraber yarıştım. İnanın her anı büyük bir heyecan, büyük bir zevkti benim için bunu yaşattığınız için teşekkür ederim. Kimseyi yüz yüze tanıma fırsatım olmadı ama herkes hakkında iyi izlenimler edindim. Ne kadar kaliteli, düzeyli insanlar olduklarınız aşikar. Gerek muhabbetlerimiz gerek ise birbirimize karşı yaklaşımımız fevkaladeydi. Bundan önce de birçok sim oyununda turnuvalarda bulundum ama inanın bu kadar yakın bir arkadaşlık kardeşlik ortamı görmemiştim. Umarım bu birliktelik bozulmaz ve ilerki zamanlarda yeni turnuvalarda yeni heyecanlar yaşarız.

Biten turnuva için pek söyleyecek bir şey yok. Tebrikler Volkan abi şampiyonluğu sonuna kadar hak ettin ve kazandın. Aramızda bu işe en çok zaman ayıran gerçekten özveriyle çalışan sendin. İnan senden başkası şampiyon olsaydı seni adına üzülecektim. Tüm mavi takım pilotlarını da ayrıca kutluyorum. Ben ciddi zaman problemi yaşadım turnuva boyunca. Sadece 2 yarışa antreman yaparak girebildim ve onlarda da iyi sonuçlar aldım (spa monza) . Siyah takım olarak şampiyon olabilirdik, malesef En hızlı pilotumuz Onurun birkaç yarışta üst üste puan alamayışı, yaşadığı şanssızlıklar, giremediği yarışlar, benim istikrarsız oluşum şampiyonluğu kaçırmamıza sebep oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TarkanBassoy

Arkadaşlar herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum. 1 buçuk turnuva boyunca sizlerle beraber yarıştım. İnanın her anı büyük bir heyecan, büyük bir zevkti benim için bunu yaşattığınız için teşekkür ederim. Kimseyi yüz yüze tanıma fırsatım olmadı ama herkes hakkında iyi izlenimler edindim. Ne kadar kaliteli, düzeyli insanlar olduklarınız aşikar. Gerek muhabbetlerimiz gerek ise birbirimize karşı yaklaşımımız fevkaladeydi. Bundan önce de birçok sim oyununda turnuvalarda bulundum ama inanın bu kadar yakın bir arkadaşlık kardeşlik ortamı görmemiştim. Umarım bu birliktelik bozulmaz ve ilerki zamanlarda yeni turnuvalarda yeni heyecanlar yaşarız.

Biten turnuva için pek söyleyecek bir şey yok. Tebrikler Volkan abi şampiyonluğu sonuna kadar hak ettin ve kazandın. Aramızda bu işe en çok zaman ayıran gerçekten özveriyle çalışan sendin. İnan senden başkası şampiyon olsaydı seni adına üzülecektim. Tüm mavi takım pilotlarını da ayrıca kutluyorum. Ben ciddi zaman problemi yaşadım turnuva boyunca. Sadece 2 yarışa antreman yaparak girebildim ve onlarda da iyi sonuçlar aldım (spa monza) . Siyah takım olarak şampiyon olabilirdik, malesef En hızlı pilotumuz Onurun birkaç yarışta üst üste puan alamayışı, yaşadığı şanssızlıklar, giremediği yarışlar, benim istikrarsız oluşum şampiyonluğu kaçırmamıza sebep oldu.

Tarkancım sağol ama öyle düşünme kazanamayadabilirdim son yarışta net kopsaydı olay bitmişti . Önemli olan gazlamak elbette sizlerle yav ben şu konuyu merak ettim yazında sizin ikinci pilot kimdi çok seviyorum kendisini

• O pilotu bir sonraki turnuvada bol bol goreceksin. Cunku hep senin onunde olacak
    :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***GTO***

quote:

Orijinalden alıntı: TarkanBassoy

Arkadaşlar herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum. 1 buçuk turnuva boyunca sizlerle beraber yarıştım. İnanın her anı büyük bir heyecan, büyük bir zevkti benim için bunu yaşattığınız için teşekkür ederim. Kimseyi yüz yüze tanıma fırsatım olmadı ama herkes hakkında iyi izlenimler edindim. Ne kadar kaliteli, düzeyli insanlar olduklarınız aşikar. Gerek muhabbetlerimiz gerek ise birbirimize karşı yaklaşımımız fevkaladeydi. Bundan önce de birçok sim oyununda turnuvalarda bulundum ama inanın bu kadar yakın bir arkadaşlık kardeşlik ortamı görmemiştim. Umarım bu birliktelik bozulmaz ve ilerki zamanlarda yeni turnuvalarda yeni heyecanlar yaşarız.

Tarkancım sağol ama öyle düşünme kazanamayadabilirdim son yarışta net kopsaydı olay bitmişti . Önemli olan gazlamak elbette sizlerle yav ben şu konuyu merak ettim yazında sizin ikinci pilot kimdi çok seviyorum kendisini

Abi bizi 2. pilotumuz yoktu ki o nereden çıktı Mustafa abim ve Onur 1. pilot ben 3.

• Supersin TARKAN :)))))))))
  • quote:

Günaydın Arkadaşlar,

Ya bu Arda 'ya nooldu acaba çok merak ediyorum. Aldığım haberlere göre bizim turnuvayı yarıda bıraktığı için donanım haber forum 14 gün uzaklaştırmış arkadaşı

Forum ceza vermedi, istemeden kötü şeyler yazmamak için turnuvanın bitişine kadar kendimi uzaklaştırdım, madem merak ettin söyleyeyim sonunda istediğin oldu ve turnuvayı bıraktım sebebi de sensin Volkan, aslında aylar önce bırakmalıydım ama yazdığın aşağılamalara ve ince ince laf sokmalara artık katlanmamaya karar verdim, yazdığın süslü laflarla herkesin gönlünü fethetmişsin ama bu yazıların hepsi benim için boş ve sahte. Oyun becerine saygılıyım ve şampiyonluğunu tebrik ediyorum ama bana çok yanlış yaptın, artık aynı ortam da olmamız mümkün değil.

Keyfinizi kaçırmış olabilirim ama bunları yazmayı zorunlu hissettim arkasdaşlar, başka yarışlarda görüşmek üzere

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Günaydın Arkadaşlar,

Ya bu Arda 'ya nooldu acaba çok merak ediyorum. Aldığım haberlere göre bizim turnuvayı yarıda bıraktığı için donanım haber forum 14 gün uzaklaştırmış arkadaşı

Forum ceza vermedi, istemeden kötü şeyler yazmamak için turnuvanın bitişine kadar kendimi uzaklaştırdım, madem merak ettin söyleyeyim sonunda istediğin oldu ve turnuvayı bıraktım sebebi de sensin Volkan, aslında aylar önce bırakmalıydım ama yazdığın aşağılamalara ve ince ince laf sokmalara artık katlanmamaya karar verdim, yazdığın süslü laflarla herkesin gönlünü fethetmişsin ama bu yazıların hepsi benim için boş ve sahte. Oyun becerine saygılıyım ve şampiyonluğunu tebrik ediyorum ama bana çok yanlış yaptın, artık aynı ortam da olmamız mümkün değil.

Keyfinizi kaçırmış olabilirim ama bunları yazmayı zorunlu hissettim arkasdaşlar, başka yarışlarda görüşmek üzere

biraz ağır olmuş bence bu laflar. kimsenin kimseyi fethettiği yok kalemiyiz biz. kişisel bi sorunun varsa kendisine mesaj at abi buraya neden yazıyosun. şimdi o kadar adam güzel sözler sarfetti sana ve buraya bu sözler yakışıyomu. kendisine mesaj atsaydın keşke...

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Günaydın Arkadaşlar,

Arda,

Yazdıklarına sadece gülüyorum.. Beceremiyorum desen anlarım, vakit bulamıyorum desen anlarım, sana gıcık kaptım desen yine anlarım...

Burda kim kimin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu az çok biliyor gerek yazışmalardan gerek oyunda sesli konuşmalardan gerekse karşımıza çıkan durumlara verdiğimiz tepkilerden. Sana yazdığım ve soktuğumu iddia ettiğin cümleleri bir oku ve nedenlerini bir araştır istersen... Kimseyi kandırmaya çalışma karşında çocuk yok.. Hayatına eklemen gereken bir cümle vereyim sana anlamını öğren belki sonra bana hak verirsin E M P A T İ !!
    Seni bugüne az da olsa ciddiye almıştım çünkü hareketlerin ve tavırların kendini bile kendine kabul ettirememiş 0 12 yaş aralığındaki çocukları anımsatıyordu bana.. Onların yazdığı ve yaptığı şeyleri yapıyordun. Bugün malesefki bu hakkınıda kaybettin gözümde.. Artık zaten bir araya gelemeyeceğimize göre bir sorun yok.

Ama sana tavsiyem biraz harbi ol biraz dürüst ol yazdığıma anında istersen pm den istersen cebimden arayıp kızabilirdin cebim sende var. Unutma sana durup dururken hiç bir şey söylemedim ne zaman sen bir yorum yaptın yada gruba ters düşecek hareketlerde bulundun o zaman cevap verdim vermeliydim çünkü söylediklerinde yaptıkların hiç bir zaman birbirini tutmadı. Ekibin motivasyon bozucu ve sürekli herşeye arıza çıkaran bireyi rolünü üstlendin.

Herneyse sana ayıracak daha fazla vaktim yok. Şu andan itibaren yazacağın söyleyeceğin kişisel bişey varsa bile cebime yada pm e mesaj at burayı boş yere meşgül etme ve yine insanların huzurunu kaçırma lütfen. Başka dertlerin varsa şubat ayında Antalyaya gelicem istersen haber veririm yüz yüze görüşürüz ne sana nede başkasına heleki bir oyun ortamında (Senin için böyle ben oyun olarak görmüyorum) asla kafa yakmam kafayı yakacağım çok işim var...

Şampiyonluk tebriğin için ayrıca teşekkür ederim darısı bir gün seninde başına .....

• Yaa bitmiş gitmiş,kim kime ne yaptıysa maazide kaldı beyler,önümüze bakalım,isteyen katılır istemeyen katılmaz.Sabah sabah moralim bozuldu..
  • Araç...............Toyota FT-86
    Pist.................Special Stage Route 5
    Lastikeler........Spor yumuşak.
    Max güç..........250 hp
    Min ağırlık.......1100 kg.
    Modifiye..........Serbest.
    Tarih...............30.01.2012

Katılımcı sayısı.12
    Oda kurulumu............20:15
    Sıralama Başlangıç.....20:30
    İlk Yarış Başlangıç......20:45
    İlk Yarış Bitiş..............21:15
    10 dk ara..
    İkinci yarış Başlangıç...21:25
    İkinci yarış bitiş...........21:55

Yarışlar yaklaşık 30 dk olacak şekilde tur sayılarına çevirilecek.İkinci yarış ilk yarışın sonucuna göre terten sıralanacak..

Katılımcı sayısı 12 asil 4 yedek

Kayıtlar açılmıştır.

1-Umut Mutlu
    2-Volkan Kurdoğlu
    3-
    4-
    .
    .
    .
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut_Mutlu -- 19 Ocak 2012; 11:28:42 >
  • Benide ekle Umut abi

Hangi FT-86 olcak bide ? 4 tane olması lazım oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImOguz_ -- 19 Ocak 2012; 11:40:22 >
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.