Şimdi Ara

MAZDA RX-7 TOURING CAR TÜRKIYE SAMPIYONASI SONA ERDI!!!! (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
3
Favori
75.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Roach3558

Peki yarışları sadece izleme seçeneğimiz var mı?

yarış anında izleyebilme sansın yok arkadaşım, nedeni ise ; güzide ülkemizdeki güzide internet hizmeti saglıyıcılarının, dünyadaki en pahalı hızmetı sunarken bunun karsılıgını vermeyerek bize fiyatına göre en düşük internet baglantısı sunması ve bu nedenle odada fazla kısının olmasının baglantıyı yavaslatması. ama eski turnuvamızın yarışlarını kayıt çalışmaları devam ediyor. gt5 sevdalısı bir yapımcıyla baglantıya geçip piyasaya surmeyı dusunuyoruz

saka bi yana evde misafirlerim var, not alma işlemlerini tamamladım sadece cekımler kaldı. kamerayla ılgılı ufak tefek problemler var onlarıda hallettıkten sonra 3 4 gunluk ısı kalıyo en fazla. bakalım biraz sabır istiyorum sizden arkadaşlar çok guzel şeyler cıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt35 -- 23 Ocak 2012; 2:38:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut_Mutlu

1-umut
    2-volkan
    3-oguz
    4-mustafa
    5-onur
    6-eray
    7-özkan

Unuttuklarım varsa altına ekleyin arkadaşlar..12 asil 4 yedek diye yazmamın sebebi,bazı yarışlarda eksilen kadroyu sürekli 12 kişide tutabilmek..Her yarış 12 kişi yarışabilmek.Hem de bu sayede yeni arkadaşlara da yarışma fırsatı vermek.Eklemeyi unuttugum arkadaşlar devam ettirsin.Yarış 30 ocak pazartesi günü.

güncel.
  • Günaydın Arkadaşlar,

Yahu harbiden millet fena baymış ne yazı yazıyor nede gt5 e gireni görüyorum Umarım herkez iyidir ve sorun yoktur arkadaşlar.

Eray 'cım Selam,forum turnuvanın başlığını değiştirme konusunda sana özel bir mesaj atmıştım mesajım gelmedimi yardımlarını rica ediyorum

Duyduğuma göre Mustafa Abiyle Fikret Abi çok yoğun bir tempoda gizli gizli evde ve carting pistlerinde antremanlar, spor aktiviteleri yaparak kendilerini güçlendiriyorlarmış

Hatta bir cafede İlk yarış müsabakasında öyle bir uzayacağımki Volkan'ın ön tampon dayanamayıp düşecek cümlesini kullanmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ***GTO***

Günaydın Arkadaşlar,

Yahu harbiden millet fena baymış ne yazı yazıyor nede gt5 e gireni görüyorum Umarım herkez iyidir ve sorun yoktur arkadaşlar.

Eray 'cım Selam,forum turnuvanın başlığını değiştirme konusunda sana özel bir mesaj atmıştım mesajım gelmedimi yardımlarını rica ediyorum

Duyduğuma göre Mustafa Abiyle Fikret Abi çok yoğun bir tempoda gizli gizli evde ve carting pistlerinde antremanlar, spor aktiviteleri yaparak kendilerini güçlendiriyorlarmış

Hatta bir cafede İlk yarış müsabakasında öyle bir uzayacağımki Volkan'ın ön tampon dayanamayıp düşecek cümlesini kullanmışlar

Abi selam..
    Valla senin bahsettiğin iş ortamlarının benzerini bende yaşıyorum son zamanlarda..Hayay düzenim alt üst oldu ne uyku saatim kaldı ne iş...Hatta Eray bilir geçen hafta sabaha kadar oyundaydık ps3 ü kapatıp işe gittim sabah 7 de ...Biraz kafam karışık hiçbirşeye konsantre olamıyorum bu aralar...
    Forumdaki başlığıda gerekli şekilde düzeltmiştim, son puan durumlarını da düzelttim 2-3 gün önce ama bu forum arasıra sapıtıyor yaptığım değişiklikler bazen görünüyor bazende eski halini gösteriyor..Yani o benden kaynaklanmıyo bilginiz olsun ben değişiklikleri yaptım
    İşallah şu işlerimi bi düzene sokarım en kısa zamanda da herşeye braz daha konsantre olur tekrardan bi düzene geri dönerim...
    Hepinizi çok özledim gt5 den çok sizlerin muhabbetini özledim oyun bahane yani...Pazartesi yarışında görüşürüz işallah

• quote:

Orijinalden alıntı: ***GTO***

Günaydın Arkadaşlar,

abi bayagdır gırmıyorum foruma en son dedıgını onura ilettim oda yazmıs zaten degıstırdım dıye ama bende hala duzelmemıs gıbı gorunuyor. onur bıdaha bı bakar gırdıgınde olmazsada olmaz napalım pazartesi yarışında gorusuruz...

• whiteangel akşama seni de bekliyoruz..

Forumu takip eden diğer yarışçı arkadaşlara da bilgi amaçlı..4 kişilik boşluğumuz var bu akşam için.

Saatlerde biraz esneme olabilir..İşlerim çok yoğun bugün.Kar yağışı sebebiyle hareketlendi buralar..Ben geç kalırsam da Volkan açacak odayı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut_Mutlu -- 30 Ocak 2012; 14:22:33 >
  • pist çok güzel, özellikle virajların birbirleriyle baglantıları. bir virajdan diğer viraja geçiş çok zevkli, çok akıcı bi pist. araçta çok dengeli. en iyi 1.31.101 attım. istanbulda kar varsa geç kalınabilitesi çok fazla olan bir yarış bizleri bekliyor
  • ok.. bi terslik olmassa katılırım.. geçenlerde birkaç saat döndüm ama 1.35 in altına düşemedim.. büyük ihtimal sonuncuyum ama yarış sırasında size karşı ters bi durum yapmam.. aracı en dıştan sürme ve ds3 her zaman bana zaman kaybı yaptırıyo ama böyle alıştım..
    Görüşmek üzere..
  • Dostlar misafirlerim HALA var bu aksam bir ihtimal dedim ama olmadi sizlere iyi yarislar
  • Arkadaşlar işyerimin lokomotif kalemi lastik ve jant satışı..Birkaç gündür İstanbul'daki hava şartlarının dün kar ve tipi şeklinde zirveye ulaşmasından dolayı kar lastiği satışlarında patlama yaşandı ve tüm kadro mesai yapmak durumunda kaldık.Hatta saaat 17.00-20.00 arasında trafiğin kilitlenmesinden dolayı 200 metre mesafeyi ancak 3 saatte ancak ilerleyebildim ve bir ara geceyi arabada geçireceğim düşüncesine bile kapılmıştım..Çok istememe rağmen katılamadım yarışa..Bundan sonra her pazartesi akşamı yarış yapalım..Yeni bir turnuva yapana kadar.
  • Son turnuvadan takım fotoları...

Mavi Takım --- Fikret - Volkan - Özgün

MAZDA RX-7 TOURING CAR TÜRKIYE SAMPIYONASI SONA ERDI!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt35 -- 1 Şubat 2012; 23:49:32 >
  • Siyah Takım --- Onur - Mustafa - Tarkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt35 -- 1 Şubat 2012; 23:50:32 >
  • Sarı Takım --- Hakan - Özkan - Umut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt35 -- 1 Şubat 2012; 23:50:45 >
  • Kırmızı Takım --- Arda - Eray - Fatih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt35 -- 1 Şubat 2012; 23:51:47 >
  • Beyaz takım üyelerinin arka arkaya oldugu bir an bile bulamadım kocaa 11 yarışta
  • Emeklerine sağlık. Çok güzel olmuş.
  • Olm bırak fotoları fln videoları ödülleri bekliyoruz Bak millet dağıldı iyice şu işleri hızlandır ortam ısınsın..
    Resimler güzelmiş şaka biyana emeğine sağlık
  • Eraycım emeğine sağlık . güzel resimler çekmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

Olm bırak fotoları fln videoları ödülleri bekliyoruz Bak millet dağıldı iyice şu işleri hızlandır ortam ısınsın..
    Resimler güzelmiş şaka biyana emeğine sağlık

valla benim bi suçum yok herkes ne kadar sogudunugu gosterdi bi anda yok oldu ortadan ödülleri forumda gorünce, kapılarına dvd ler gelınce gene gerı donerler

abi vidyoları ne olursa olsun yapıcam kafaya koydum. o kadar terslik geldiki başıma halada geliyo hatta, o kadar sorun çıktıki. işin yarısını hallettim hala terslik geliyo. gelen giden misafirleri saymıyorum bile. ama yapacam ödülleri saldım biraz kazananlar fazla üstelemedikleri için oguzunda işleri var, bide benim kpss kursum başladı onlardan kurtulup bulusucaz oguzla yarın veya hafta sonu hazırlatıcaz. seni arıycam fiyatlarla ilgili, kazık yemeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt35 -- 2 Şubat 2012; 14:49:27 >

• Birde bizim grup bi şekilde bi araya gelemedi bi türlü...Çok çeşitli şehirlerde yaşıyoruz ama benim hayalim bigün hepimizin buluşup, güzel bi toplantı organize etmemiz ve carting pistinde gazlamamız
    Zor gibi görünüyor ama imkansız değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0rtress -- 2 Şubat 2012; 16:14:00 >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.