Şimdi Ara

MAZDA RX-7 TOURING CAR TÜRKIYE SAMPIYONASI SONA ERDI!!!! (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
3
Favori
75.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eray turnuvanın en zor işini yapıyorsun bu kesin. Elinden geldiği kadar ve yeterli süre kullanarak kendine eziyet etmeden yap. Kendini çok strese sokma. Biz rahatız turnuva bitti antrenman yok,sorumluluk yok, ama turnuvanın bittiği yerde senin sorumlulukların başladı. O yüzden rahat ol kardeşimsin. Biz 3 sene de bekleriz sen canını sıkma yeter ki

Şimdiden ellerine kollarına emeğine sağlık.
  •  MAZDA RX-7 TOURING CAR TÜRKIYE SAMPIYONASI SONA ERDI!!!!

MAZDA RX-7 TOURING CAR TÜRKIYE SAMPIYONASI SONA ERDI!!!!

ÖDÜLLERİMİZ ARKADAŞLAR

teşekkürler iyi dilekleriniz için. ben seni ararım gelmeden 1 gün önce abi direk dükkana gelirim hem orayıda öğrenmiş olurum. oğuzla gelcez büyük ihtimalle. görüşürüz...

bu arada aksiliklerden sadece birisi, sizinde görüceğiniz gibi belkide fark etmezsiniz bile ama ben genede söyliyim, takım kupalarından birisinin sembol yerini adam takarken kırdı. pazartesi yenisini yaptırtıcam adama söyledim. sorun yok yani ama küçük küçük çıkıyor iste canım sıkılıyor. umarım beğenirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt35 -- 11 Şubat 2012; 16:23:34 >

• Eray ellerine sağlık şahane olmuşlar kardeşim.
  • bilgisayarımı anca kurtarabildim. puan durumunun son hali...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt35 -- 12 Şubat 2012; 15:01:12 >
  • Eray ellerine sağlık kupalar çok güzel olmuş
    Bizim gibi kupa alamayanlar içinde madalyon yaptırman iyi olmuş Teşekkür Ederiz.

Turnuvadan sonrada bir türlü tam manasıyla bir araya gelip yarış yapamadık doğrusu sanırım bizi bir araya getirecek tek şey yeni bir turnuva organize edilmesi olucak.
  • Kardeşim ödüller güzel görünüyor, bize kupa düşmesede kazananlar için uzun yıllar saklanacak güzel bir hediye olmuş..
    Arkada da çay demleniyor galiba Video yuda sabırsızlıkla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefluc

Eray turnuvanın en zor işini yapıyorsun bu kesin. Elinden geldiği kadar ve yeterli süre kullanarak kendine eziyet etmeden yap. Kendini çok strese sokma. Biz rahatız turnuva bitti antrenman yok,sorumluluk yok, ama turnuvanın bittiği yerde senin sorumlulukların başladı. O yüzden rahat ol kardeşimsin. Biz 3 sene de bekleriz sen canını sıkma yeter ki

Şimdiden ellerine kollarına emeğine sağlık.

+10

Aynen katılıyorum lütfen acele etme kardeşim rahat ol. Bu arada selamlar tüm arkadaşlara bu aralar uzak ara modundayım umarım en yakın zamanda geri döneceğim.

Selamlar,
  • Erayla telefonda görüştüm yolda dükkanıma doğru geliyor kupa ile beraber. Eeee yakısıklı bi foto çeker koyarım bend e foruma dimi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memento-Mori35

Erayla telefonda görüştüm yolda dükkanıma doğru geliyor kupa ile beraber. Eeee yakısıklı bi foto çeker koyarım bend e foruma dimi:)

Bekliyoruz
  • beyler gittik geldik fikret abinin yanına valla çok güzel oldu yüz yüze görüşmek çok farklı herkese tavsiye ediyoruz fotoyu koyar fikret abi bugun, biraz özeninde buluşun, aynı şehirde olanlar için diyorum bunu tabiki konuştuk beraberken akşam oyunda buluşalım demiştik ufak bi yarış yapalım. hemde YENİ TURNUVA için hazırlıkları konusalım dedik herkesi bekliyoruz.

ben son anda çıkan işim yüzünden gelemiycem bu arada. özür diliyorum bu akşam için. oğuza demiştim düşüncelerimi, o benim yerimede fikirlerini söyler yeni turnuva için. iyi yarışlar...

• Selam arkadaslar . Sağolsunlar Eray ve Oğuz ziyaretime geldi , kupamıda getirdiler yalnız onların yanında sanırım baya yaşlı kaldım. 2 saattir evde cektiğim fotoları eklemeye calısıyorum ama pes ettim yarın dükkandan gönderecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 13 Şubat 2012; 20:22:59 >
  • Arkadaşlar direk resmi görüntüleyecek sekilde ekleyemedim. Ama linki tıklarsanız resim açılıyor. Soldaki arkadaşta şimdiye kadar çoğumuzun görmediği Oğuz .

Kupa çok güzel bi anı olacak Oğuz ve Eray a teşekkürler. Bu arada en kısa zamanda yarış videolarını bekliyoruz sabırsızlıkla.

http://img826.imageshack.us/img826/4205/78164550.jpg

http://img851.imageshack.us/img851/2834/fotoraf004003.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 14 Şubat 2012; 11:02:44 >

•  MAZDA RX-7 TOURING CAR TÜRKIYE SAMPIYONASI SONA ERDI!!!!

Abi resmi ekledim...Çok güzel bir tablo
    Oğuz'uda görmüş olduk adam gizemli takılıyodu hep...
    Online bir oyun sayesinde böyle şeylerin yaşanması ne güzel...Ekibimizi seviyorum

• Abi Eray'a ne biçim yüklenmişsin yaa adam çökmüş resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

Abi Eray'a ne biçim yüklenmişsin yaa adam çökmüş resmen

Hehehe evet öyle gibi görünüyor. Diğer rsmide ekleseydin . Onda Eray a fazla yüklenmedim:)
  • harikasınız,

benim kupa da gelsin eklerim ben de bir foto.. selamlar cümleten..

Ha bu arada Fikret abi kupa bir insana anca bu kadar yakışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefluc

harikasınız,

benim kupa da gelsin eklerim ben de bir foto.. selamlar cümleten..

Ha bu arada Fikret abi kupa bir insana anca bu kadar yakışır

Eyvallah Özgüncüm teşekkür ettim:)
  • vay fikooo kapmışsın kupayı
    nerde benim kupammmmmmm!!!!

• Çok güzel çıkmışsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

Abi Eray'a ne biçim yüklenmişsin yaa adam çökmüş resmen

yok o değilde fikret abiyi tanıyamadık valla adamın biri geliyo uzaktan incecik bişey biz daha kilolu bekliyoduk, vesikalık fotoda biraz kilolu çıkmış, eminim sizde öyle demişsinizdir içinizden tanıyamadık, karşımızda telefon etti anca anladık saçlarımı ve sakallarımı kestirmem lazım bunu anladım orman adamına dönmüşüm yaw.

volkan abinin kupa bugun gidermiş, özgün abi seninki yarın gelirmiş. bekliyoruz fotoları bebekle beraber

dün millet konuşmuştur oyunda falan diye bi şevkle girdim oyuna ama kimse online bile olmamış. bitek onur vardı. sonra foruma baktım ordada bişey yok. bu akşam olmaz tabikide yarın akşam buluşalım diyorum oyunda. bi konuşalım yeni turnuvayla ilgili.

ÇARŞAMBA AKŞAMI (YANİ YARIN) SAAT 21:00 DA OYUNDA OLABİLCEK OLANLAR... ODA AÇICAM BEKLİYORUM. YENİ TURNUVA İLE İLGİLİ FİKİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM... Bİ BAKARSINIZ Bİ ANDA ARABA SEÇMİŞİZ YENİ TURNUVA BAŞLAMIŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt35 -- 14 Şubat 2012; 17:38:46 >

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.