Şimdi Ara

MAZDA RX-7 TOURING CAR TÜRKIYE SAMPIYONASI SONA ERDI!!!! (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
3
Favori
75.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, G25'imi satmayı düşünüyorum almayı düşünen varsa bana ulaşsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

Birde bizim grup bi şekilde bi araya gelemedi bi türlü...Çok çeşitli şehirlerde yaşıyoruz ama benim hayalim bigün hepimizin buluşup, güzel bi toplantı organize etmemiz ve carting pistinde gazlamamız
    Zor gibi görünüyor ama imkansız değil..

Bence bu iş olursa ancak istanbulda olur ve yazın olur diye düşünüyorum. yazın hem ulaşım daha rahat olur hemde daha kolay vakit bulabiliriz. 15 kişi olmasada 10 kişi civarında toplanabiliriz bence. izmir tayfası belli, atlar arabaya geliriz. zaten cogu kişi istanbulda. ankaradanda akarlar istanbula tamam işte oldu bitti

• Eray emeğine sağlık gerçekten çok güzel kareler yakalamışsın
    bizim takım fotoğrafında gölgeden gelen tek benmişim senin o fotoğrafı çekeceğini bilseydim aydınlık tarafa geçerdim tüh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozkan_Son

Eray emeğine sağlık gerçekten çok güzel kareler yakalamışsın
    bizim takım fotoğrafında gölgeden gelen tek benmişim senin o fotoğrafı çekeceğini bilseydim aydınlık tarafa geçerdim tüh

bu kareler varya özkan 11 yarışta tek kareler. başka hiç arka arkaya gelmiyor aynı takım pilotları, gelse bile başlangıçlarda oluyo bu, öyle oluncada kare yakalanmıyo =))
  • fotolar güzel olmuş eray eline sağlık adamım. Yeni turnuva merakla bekleniyor :D
    geçenlerde 1966 beetle ın olduğu paketi aldım arkadaşlarla saatlerce foto modunda takılmışız, saatin farkında değiliz nasıl geçtiğinin onları bastırp poster diye astık bide üstüne :D bu oyun bi garip biyerden illaki kanına giriyo insanın.
  • Fotoğraf modu gerçekten mükemmel.Başlı başına başka birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfkanBirkiye

Merhabalar arkadaşlar, G25'imi satmayı düşünüyorum almayı düşünen varsa bana ulaşsın :)

Efkan G25'i satıp ne alıcan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut_Mutlu

quote:

Merhabalar arkadaşlar, G25'imi satmayı düşünüyorum almayı düşünen varsa bana ulaşsın :)

Abi bir terslik olmazsa Fanatec CSR Elite inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi aracımız BMW M3 standart garajdan seçilecek mod yok lastikler spor yumuşak...Pisti oda açıldıktan sonra oylama ile seçelim diyorum..Tur sürelerine göre 25 er dakikadan 2 yarış yaparız..8.30 gibi oda açılır.
  • quote:

quote:

quote:

Cihaz iyi görünüyor..Kaç kuruş? Tr de nerede satılıyor?-Satılıyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cihaz iyi görünüyor..Kaç kuruş? Tr de nerede satılıyor?-Satılıyor mu?

Henüz Türkiye'de satılmıyor. Bir alt model TR'de şu siteden satılıyor:

http://www.hepisterdim.com/?sayfa=anasayfa

Yurt dışında ise şu siteden ve fiyattan (yanlarındaki fiyatlar sadece direksiyon veya pedal vs. içindir, fiyatları set olarak düşünmeyin):

http://www.fanatec.de/webshop/new_eu/index.php?cPath=21

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H-Shifter -- 4 Şubat 2012; 21:52:33 >

• quote:

Pazartesi aracımız BMW M3 standart garajdan seçilecek mod yok lastikler spor yumuşak...Pisti oda açıldıktan sonra oylama ile seçelim diyorum..Tur sürelerine göre 25 er dakikadan 2 yarış yaparız..8.30 gibi oda açılır.

Böyle olması iyi oldu abi antreman eksiği sorun olmaz kimse antremanlı olmayınca daha güzel olur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

quote:

Pazartesi aracımız BMW M3 standart garajdan seçilecek mod yok lastikler spor yumuşak...Pisti oda açıldıktan sonra oylama ile seçelim diyorum..Tur sürelerine göre 25 er dakikadan 2 yarış yaparız..8.30 gibi oda açılır.

Böyle olması iyi oldu abi antreman eksiği sorun olmaz kimse antremanlı olmayınca daha güzel olur....

bencede iyi düşünmüşsün abi daha iyi olur böyle

• Akşam yarış varmı arkadaslar
  • Ekip yalan olmuş..Dün akşam kimse yoktu Umut abiyle Eray a mesaj attım yarış varmı diye ama tabi kimse yoktu zaten kiminle yarışıcaktık..
  • bf3 kadrosu kuralım beyler
  • Mesajı görmedim Onur.Biz yarıştık.Whiteangel,ben,Volkan ve 4 yabancı vardı.3-4 yarış yaptık sonra kapatttık.Pazartesi uymuyorsa başka gün yapalım ama haftada bir toplanıp yarışalım aramızda..
  • ben çok boşladım işleri farkındayım birazda bundan oldu grubun soğuması. ama elimden geldiğinc bişeyler yapmaya çalışıyorum herşey ters gitmeye devam ediyor. sonunda kupaları yaptırttım. çarşamba günü aldım adamdan ama kupalardada küçük sorunlar var. oğuz şahidimdir elimden geleni yapıyorum meşgul olmama rağmen. 6 tane kupa 11 tanede madalya yaptırttım. volkan abiyle özgün abiye kupalarını göndericem diğerleri oğuz ben ve fikret abinin. fikret abiye kendim götürücem hem bi görüyim kendisini. kaç aydır yarışıyoruz hala görüşemedik aynı şehirde olmamıza rağmen.

madalyaları kupa alanlar haricinde herkese yaptırttım. vidyo kayıtlarıyla beraber göndericem onları. vidyo kayıtları için foto makinası aldım zaten alıcaktım oda ayrı konu. koca teknosanın sattıgı ürünün sarj aleti sorunlu çıktı ve onla ugrasıyorum. almısken yeni makinayla kayıt yapalım dedik oda olmuyo. herşey hazır şuan kayıt için (sarj aleti dışında) ama hala yapamadım. herkesten özür diliyorum. ödüllerin fotograflarını atıcam birazdan eminim begenirsiniz.

kupaları kazanan herkese aynı büyüklükte yaptırtmaya çalıştık öylede oldu çok güzel oldular. ben madalyayı çok beğendim. herkes için önemli bir hatıra olucak. hiç ödül almayan arkadaşlarımızda güzel bir ödül almış olucak. ömür boyu saklıyıcaklarını düşünüyorum. herşeyde küçük küçük sorun çıktı çıkmayada devam ediyor. ama uzun bir bölümünü hallettik geriside biter. vidyolarıda çekince herşey biticek.

herkese iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt35 -- 11 Şubat 2012; 1:21:04 >

• Başka makinayla çektim fotoları onunda aktarım kablosu yok arkadaşımda, kart okuyucum hc kartı desteklemiyor kafayı yicem. şimdi telefonlada çekemiyorum oguz aldı kupasını bugun komedi oldu. kafayı yersem ve bidaha girmezsem foruma falan hakkınızı helal edin... yarın kabloyu alıp arkadaştan, atarım fotoları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt35

ben çok boşladım işleri farkındayım birazda bundan oldu grubun soğuması. ama elimden geldiğinc bişeyler yapmaya çalışıyorum herşey ters gitmeye devam ediyor. sonunda kupaları yaptırttım. çarşamba günü aldım adamdan ama kupalardada küçük sorunlar var. oğuz şahidimdir elimden geleni yapıyorum meşgul olmama rağmen. 6 tane kupa 11 tanede madalya yaptırttım. volkan abiyle özgün abiye kupalarını göndericem diğerleri oğuz ben ve fikret abinin. fikret abiye kendim götürücem hem bi görüyim kendisini. kaç aydır yarışıyoruz hala görüşemedik aynı şehirde olmamıza rağmen.

madalyaları kupa alanlar haricinde herkese yaptırttım. vidyo kayıtlarıyla beraber göndericem onları. vidyo kayıtları için foto makinası aldım zaten alıcaktım oda ayrı konu. koca teknosanın sattıgı ürünün sarj aleti sorunlu çıktı ve onla ugrasıyorum. almısken yeni makinayla kayıt yapalım dedik oda olmuyo. herşey hazır şuan kayıt için (sarj aleti dışında) ama hala yapamadım. herkesten özür diliyorum. ödüllerin fotograflarını atıcam birazdan eminim begenirsiniz.

kupaları kazanan herkese aynı büyüklükte yaptırtmaya çalıştık öylede oldu çok güzel oldular. ben madalyayı çok beğendim. herkes için önemli bir hatıra olucak. hiç ödül almayan arkadaşlarımızda güzel bir ödül almış olucak. ömür boyu saklıyıcaklarını düşünüyorum. herşeyde küçük küçük sorun çıktı çıkmayada devam ediyor. ama uzun bir bölümünü hallettik geriside biter. vidyolarıda çekince herşey biticek.

herkese iyi geceler.

Geç ulaşacak olsada harcadığın emek için teşşekkürler Eraycım. Kupayı elden senin vermen iyi olur bencede ama bi gün önceden haberleşelim

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.