Şimdi Ara

Mazda RX-8 vs Vw Scirocco 2.0tsi 200hp (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

Orjinalden alıntı: FIRLAMA85

@ RX8 carlione
    Hocam 75 bine e93ü nerde buldun?

Evo 10 içinde 75 bin denilmiş ama fiyat listesi 61 bin Euro'dan başlıyor.
    İkinci el desen yine kimse 3 aylık 2009 Evo'yu 75 bine vermez.

2007 model Mustang için yıllık MTV ücretinin yaklaşık 14 bin TL, Chrysler Crossfire ve 350Z için yaklaşık 6000 TL olduğunu unutmamak gerek.
    Ayrıca hiç biri ne kadar kasılırsa kasılsın Scirocco'dan az yakamaz.

2.0 Scirocco iyi yalnız Fiyat/performans açısından 1.4 160 hp varken fazladan 20 küsür bin vermeye değmez.

http://www.sahibinden.com/ilk_gunki_gibi_tertemiz_bi_evo_x-64WQQaXQQ13715181WQQpXQQdisplayitem linke tıkla kardeşim bak nasıl oluyormuş adamı aradım pazarlık payı vardır diyor

Ayrıca verdigim diger diyatlar'da kesinlikle atmasyon degil'dir hangi Arabayı istiyorsanız link'ini atabilirim. Sadece 3.20ci cabrio biraz iyimser fiyattır oda zorlarsanız 80'e bulursunuz şu krişz zamanı

• Ha Yine içimde kalmasın verdigim arabaların fiyat'larının geçekligi buyrun linkler..

Chrysler Crossfire Roadster : http://www.sahibinden.com/2005_model_chrysler_crossfire_bu_fiyata_bulamazsiniz!-31WQQaXQQ13417989WQQpXQQdisplayitem

Ford :Mustang :http://www.sahibinden.com/2007_model_pony_paket_kilitli_defransiyel-21WQQaXQQ11864969WQQpXQQdisplayitem

Nissan 350z : http://www.sahibinden.com/350_z_full_tripttronic-91WQQaXQQ12920364WQQpXQQdisplayitem

Porsche :http://www.sahibinden.com/2001_model_porsche_boxster-22WQQaXQQ7718157WQQpXQQdisplayitem

Ve'de bu Fiyatların hepsi pazalıksız fiyatlardır kriz zamanı adam hayret verici şekilde fiyat kırabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Arkadaş biraz genç ve ehliyetini yeni almış, hevesli sanırım. Diğer konularda da benzer ifadeler içeren postlarını gördüm, mesela yeni kasa full Civic'i 25.000 liraya bulabilirsin gibi.

Olsun, zamanla oturur bazı şeyler, foruma alışmak lazım

quote:

quote:

@ RX8 carlione

2007 model Mustang için yıllık MTV ücretinin yaklaşık 14 bin TL, Chrysler Crossfire ve 350Z için yaklaşık 6000 TL olduğunu unutmamak gerek.

2.0 Scirocco iyi yalnız Fiyat/performans açısından 1.4 160 hp varken fazladan 20 küsür bin vermeye değmez.

Bu söz benim içinse al sana'da Civic Full elegance fiyatları

http://www.sahibinden.com/civic_in_bu_gune_kadar_cikardigi_en_full_u!!!-83WQQaXQQ13457955WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/honda_2007_civic_elegance_vtec-88WQQaXQQ12633583WQQpXQQdisplayitem

bak bakayım fiyat ne kadarmış

• quote:

quote:

@ RX8 carlione

http://www.sahibinden.com/ilk_gunki_gibi_tertemiz_bi_evo_x-64WQQaXQQ13715181WQQpXQQdisplayitem

• Biri pert, diğeri de tavan hariç boyalı. Alınacak arabalar değil bunlar.
  • Fiyatları abartma sitesi degil sanırım burası. Doğru bildigimiz emin oldugumuz şeyleri konuşmalıyız. Alan arkadaşımız ne kadar aza alırsa biz o kadar sevişniriz. Ha adama gareziniz varsa bilmem.. Şimdide pertmiş diye mi eleştiriyorsunuz daha ben ne yapabilirim. Sundugum seçenekler fake dediginiz söyledigim fiyatları 10 bin euro üstü diye söyleyenler link'lerime tıklayınca ne diyecekler şaşıyorum.

Ha birde Foruma yeni katılşdıgım konusunda eziliyorum.. Evet foruma yeni katılmış olabilirim. Ama ben daha bugün doğmadım ve hemen hemen bilgisi olmadıgım sümedigim araba kalmadı. Kıbrıs gibi bi araba cennetinde yaşıyorum ( 8 ay Kıbrıs 4 ay Türkiye ögrenciyim kıbrısta daü'de.) görmedigim araba'da kalmadı Wauxhall'dan tutunda Mrs'e toyota Celica'ya kadar. Çoğu kişi bu arabaları dergide bile görmemiştir. Türkiye'de hemen hemen 1-2 dışında olmayan Mrs ve Celica'yı 1 yıl kullanmışlıgım var..
    Bunu hava atmak için söylemiyorum haşa yanlış algılanmasın.. Ama sadece beni bilmiyor die eleştirenlere bir örnektir.. son zamanlarda oto pazarlar gezilmedi sanırım krizden haberiniz yok 5.20d sahibinden'de full'u yeni kasası 25 bin Eruo'ya satıldı 3.20d 38 bin tl'ye verildi Honda s200 2005'i 41 bin tl'ye verdiler Honda civic elegance'si 2007 üstü oto pazarlarda 28'e gitmiyor. Ha siz o arabayı gidipte 30 bin tl üzerine aldıysanız o sizin sorununuz. Porsche o kadar düşmedi diyorlar gözüme mi inanayım size mi link'lari mevcuttur. Bir oto Forum'unda site yönetici'siniz diye Galaerici degilsiniz sanırım..

Sürç-ü lisan ettiysem affola Saygılar ve Selamlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Biri pert, diğeri de tavan hariç boyalı. Alınacak arabalar değil bunlar.

Hadi onlara onları dedin

http://www.sahibinden.com/90_000_kmde_2007_model-07WQQaXQQ13239756WQQpXQQdisplayitem

al bunu o zaman adamla az önce konuştum 26'ya bırakıcak hadi al
  • Bunun da pertten çıkma olmadığının garantisi yok dostum. Bir de sahibinden değil, galeriden. Dikkatli yaklaşmak lazım.

Her ne kadar arkadaşımın galerisi dese de bana inandırıcı gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 23 Nisan 2009; 23:07:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rx8|CaRLioNe

Ha Yine içimde kalmasın verdigim arabaların fiyat'larının geçekligi buyrun linkler..

Chrysler Crossfire Roadster : http://www.sahibinden.com/2005_model_chrysler_crossfire_bu_fiyata_bulamazsiniz!-31WQQaXQQ13417989WQQpXQQdisplayitem

Ford :Mustang :http://www.sahibinden.com/2007_model_pony_paket_kilitli_defransiyel-21WQQaXQQ11864969WQQpXQQdisplayitem

Nissan 350z : http://www.sahibinden.com/350_z_full_tripttronic-91WQQaXQQ12920364WQQpXQQdisplayitem

Porsche :http://www.sahibinden.com/2001_model_porsche_boxster-22WQQaXQQ7718157WQQpXQQdisplayitem

Ve'de bu Fiyatların hepsi pazalıksız fiyatlardır kriz zamanı adam hayret verici şekilde fiyat kırabilir

bu kadar mantıksız bi bakış açısı görmedim daha önce, arkadaş girmiş sahibinden.com'a modelinin en ucuz arabasını yazmış.... Kardeş sen hiç düşünmüyomusun neden bu fiyata satılıyo bu araçlar ? Gördünmü sen bu araçları, götürüp expertizini yaptırdınmı ? Bi düşün bakalım aynı model iki aracın arasında neden uçurum gibi farklar olur ?
    80.000 ytl 3.20i cabrio demişin e93 kasa, o fiyata bul pert ten çıkmamış olan bi tane bul ben satın alacağım;) Lütfen biraz akıllı düşünün vardırki bişi o fiyatlara satılıyodur, kimse enayi değil malını değerinin abartılı şekilde aşağısına versin.

• Birde Scirocco az yakıyor denmiş. Sırf az yakıyor diye 71 bin tl verip Scirocco alalım o zaman? Az yakmasını düşünen bir adamın 71 bin tl'ye Scirocco alması ne derece mantıklı onuda dğüşünmeden alamıyorum kendimi ..

vede konuyu başlatan kişi az yakması konusunda birşey söylememiş. düşünüyorsa yuh yani 71 bin tl verip 3-5 litre benzinden mi kaçıyor?

3-5 litre benzinden kaçan adam bir arabaya gidipte 71 bin tl veremez zaten rahat olun Adam Rx-8 almaktan bahsediyor. 9 bin devir üzerinde sürüldügünde 20 litreyi yakıpta geçen bir araç ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer23

quote:

Ha Yine içimde kalmasın verdigim arabaların fiyat'larının geçekligi buyrun linkler..

bu kadar mantıksız bi bakış açısı görmedim daha önce, arkadaş girmiş sahibinden.com'a modelinin en ucuz arabasını yazmış.... Kardeş sen hiç düşünmüyomusun neden bu fiyata satılıyo bu araçlar ? Gördünmü sen bu araçları, götürüp expertizini yaptırdınmı ? Bi düşün bakalım aynı model iki aracın arasında neden uçurum gibi farklar olur ?
    80.000 ytl 3.20i cabrio demişin e93 kasa, o fiyata bul pert ten çıkmamış olan bi tane bul ben satın alacağım;) Lütfen biraz akıllı düşünün vardırki bişi o fiyatlara satılıyodur, kimse enayi değil malını değerinin abartılı şekilde aşağısına versin.

Vardır birşey ondan satılıyor diye alma o zaman kardeşim. Git aynı model aynı km araca 20 bin tl fazla ver sonra'da sevin bu temiz diye
    Neden öyle düşünüyorsun? Hadi satan adam tok satıcıysa fazla istiyorsa?
    Bir arabanın ederi vardır. Gidipte sıfırı 39 bin tl olan civic'e 2007-2008'ine 25 bin tl istiyorlar dedigimde şaşıranlar gibisin..
    ihtimallerle yaşanmaz bu iş begenirsin götürürsün servisine adam altında şu arızası var dememiş temiz hasarsız kazasız diyor ilanlarda servise gidince expertisini yaptırınca bi sorun çıkınca adam yüzüne tükürüleceginin farkındadır sanırım degil mi?
    ihtimallere kaldıysan dışarı çıkma hadi yolda giderken başına saksı düşerde ölürsen?

• quote:

Birde Scirocco az yakıyor denmiş. Sırf az yakıyor diye 71 bin tl verip Scirocco alalım o zaman? Az yakmasını düşünen bir adamın 71 bin tl'ye Scirocco alması ne derece mantıklı onuda dğüşünmeden alamıyorum kendimi ..

vede konuyu başlatan kişi az yakması konusunda birşey söylememiş. düşünüyorsa yuh yani 71 bin tl verip 3-5 litre benzinden mi kaçıyor?

3-5 litre benzinden kaçan adam bir arabaya gidipte 71 bin tl veremez zaten rahat olun Adam Rx-8 almaktan bahsediyor. 9 bin devir üzerinde sürüldügünde 20 litreyi yakıpta geçen bir araç ...

Ayrıca ilanlara bir göz gezdir. Mesela Rx-8 satıyor adam 2006 model 10 binde 50 bin tl istiyor. Sıfırı 59 bin tl olan bir araba sence o kadar edermi? Senin söyledigine göre o araba alınmalı adam o fiyata koydugunda kim alırki diyordum demekki adam koymakta haklıymış wallahi pes.

• Bir araba normalden ucuz'a nakite ihtiyaç vardır diye düşünmüyorda Arızalıdır hatalıdır ama söylenmiyor diye mi düşünüyorsun. Bence bu kadar karamsar olma o bir edepsizliktir ve de herkes yapamaz. Sen gör adamla konuş servisine götür sorun çıkarsa alma ya sorun çıkmazsa? sana göre yine de alınmamalı
  • quote:

kardeş bak ark. dediğini anlatmaya çalışıyorum bende, ben sölüyorum anlamıyorsun bari bu arkadaşın sölediğini anla.
    tabiki gidip fazla para vermek enayiliktir, ama bir malında belli bir değeri vardır bunun 3 aşaği 5 yukarı üstünde veya altında olabilir, ama uçuk bi şekilde satılıyor ise bunun bi sebebi elbetki vardır. Sizce aynı model komple boyalı X bi araç ile boyası bulunmyan X bi aracın fiyatı bir olabilirmi ? Hee siz şimdi diyeceksiniz yine adam hatası bulunmayan aracını belki değerinin çok altında veriyor, vala tabiki olabilir parayı denizden falan topluyosa neden olmasın ;)
  • quote:

quote:

kardeş bak ark. dediğini anlatmaya çalışıyorum bende, ben sölüyorum anlamıyorsun bari bu arkadaşın sölediğini anla.
    tabiki gidip fazla para vermek enayiliktir, ama bir malında belli bir değeri vardır bunun 3 aşaği 5 yukarı üstünde veya altında olabilir, ama uçuk bi şekilde satılıyor ise bunun bi sebebi elbetki vardır. Sizce aynı model komple boyalı X bi araç ile boyası bulunmyan X bi aracın fiyatı bir olabilirmi ? Hee siz şimdi diyeceksiniz yine adam hatası bulunmayan aracını belki değerinin çok altında veriyor, vala tabiki olabilir parayı denizden falan topluyosa neden olmasın ;)

Peki kardeşim. Arabayı alacak sensin bana daha söz düşmez. İcabında Sanane dersin ben oturur kalırım. Ben senin için diyordum fazla para verme diye başıma geldi örneklendirmeye çalıştım. Para senin para dert senin beni germedi daha ben birşey yazmam ben senin için diyordum. Çok para verme diye. Scirocco alma degişimde şundandı 71 bin tl az para degil. 71 bin tl verip alıcaksan şeklini koy şekilli bir araç al ki bakan bir daha baksın. Özelligi çok olan herkesin cesaret edipte alamayacagı vay be Arabaya bak denilecek bir araba almanı istiyordum ben tabi ki tercih senin icabında bana b...k yemek düşer. tekrardan özür dilerim iyi geceler..

• quote:

quote:

Son sözüm;
    arkadaş anlatmaya çalışmış demişin. Benim sana al dedigim arabaların hiç biri ne pert ne de boyalı idi. Hepsi sahibinden kazasız servis bakımlı arabalardı..

• quote:

Orjinalden alıntı: quiet_dead

ortalıkta çok dolanmayan bir araç istiyorsanız scirocco bakmayın bence çok yakın zamanda çok görülebilcek bir araba olcak her yerde ben hergün görüyorum 1-2 tane

RX-8 de çok masraflı olabilir masraflarıyla sizi bıktırıp soğutabilir

başka seçeneklere bakın bence

Kaç rx8 yada Mazdanın hangi modelini kullanarak bu tecrübeyi edindiniz merak ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mariolaw -- 23 Nisan 2009; 23:46:57 >
  • quote:

Bu arabaların birisi Honda S2000 ise, diğeri de Man S2000.

Başka dünyaların arabaları.

Bence sen RX-8 alma, çünkü o arabayı kontrol edebilecek biri böyle kıyaslamalar yapmaz. RX-8'i herkes süremez.

Al bir tane Şirokko, bak keyfine...

Mazda RX-8 vs Vw Scirocco 2.0tsi 200hp

Yorumlari değiştirme zamani gelmedimi sencede

Sana heves kırıcı yorumlar yazmiycam, sadece mantikli düşünmekte yarar var.Açtiğin dört konuda da görüldüğü gibi çok kararsiz kalmişsin, ama bu konularda hep scirocco ön planda.Benim sana tavsiyem RX-8 almaman.Bu ne kullanamiycağindan dolayi nede kötü bir araç olmasindan dolayi.Her zaman sağlama al kendini , günün birinde sıkışınca satabileceğin bir araca sahip olmak en iyisi.RX-8 i gerektiğin de satman sana zorluklar çıkartabilir.Yoksa ayri dünyalarin otomobilleri deiller.RX-8 wankel motor kullaniyor, motor hacmi düşük ancak yüksek devirlerde benzin tüketimi çok fazla.Mazda'nin tekni servisi hakkinda pek bilgim yok ama , VW de kendini biraz daha sağlama almiş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChymerA -- 24 Nisan 2009; 0:59:46 >

• quote:

quote:

quote:

Peki kardeşim. Arabayı alacak sensin bana daha söz düşmez. İcabında Sanane dersin ben oturur kalırım. Ben senin için diyordum fazla para verme diye başıma geldi örneklendirmeye çalıştım. Para senin para dert senin beni germedi daha ben birşey yazmam ben senin için diyordum. Çok para verme diye. Scirocco alma degişimde şundandı 71 bin tl az para degil. 71 bin tl verip alıcaksan şeklini koy şekilli bir araç al ki bakan bir daha baksın. Özelligi çok olan herkesin cesaret edipte alamayacagı vay be Arabaya bak denilecek bir araba almanı istiyordum ben tabi ki tercih senin icabında bana b...k yemek düşer. tekrardan özür dilerim iyi geceler..

yok kardeş b...k yemek falan değil herkezin görüşüne, düşüncesine saygım vardır benim... ;)

• Pardon afedersinde sen galiba araba almayı sadece sahibine para vermekle falanmı sanıyorsun RX8 arkaşım?Markanın ilanlarına giripte fiyat sıralamasının en altındaki linki koymakla olmuyor o işler.Kimse arabasında bir problem yoksa abuk subuk rakamlara vermez.

Honda civic 29.000e ilan koyup 26.000e iniyorsa bir telefonda arabayı bile görmeden ben o arabayla ilgilenmem bile.Demişssinki aldıysanız sizin sorununuz al bakalım o aracı üstüne ettiğin masrafla ne oluyor.Altında temiz yazıyor falan hikaye arkadaşım.7 senedir Kendimize,eşe dosta araçları ben alıyorum okadar çok boyasız hasarsız diyenle karşılaştımki azımsanmaz.Ama gel görki ne pertten çıkmalar,komple boyalılar,yeni motorlular,yada arızalı şekilde satmaya kalkanlar çıktı.En yakın zamanda basit bir örnek vereyim.2hafta önce Honda Accord aldım babama.Piyasa belli zaten fakat bir ilan dikkatimi çekti 2008 modeline hasarsız düşük km fakat muadillerinden çok aşağıda fiyat isteniyor.Gidip aracı gördüm(Galeri) öyle bir met ediyorki anlatılmaz.Fakat aracı Tramerden sorgulatınca arabanın çoğu parçanın değiştiği çıktı.Yaklaşık olarak 8 parça değişen vardı.

Yeni kasa E60 5.20d 2006 yılında geldi Türkiyeye 25.000€ ya 400.000de veya 10-15 takla atmış aracımı aldılar?Çok arabaya bindim demişsin ama araba satın almaktan haberin yok sanırım.E93ü bulurmusun bana 80e?.He bulursun gir hasarlı araçlar kısmına çıkar karşına.

RX8 hakkında insanlarımızda genel bir kanı var.Ney bu "Abi onun motoru farklı bildiğimiz motor değil,bişey olursa başına iş açar".Çoğu kimse (lafım meclisten dışarı) sadece kulak dolgunluğu ile laflar söylüyor.Wankel motor sistemi bildiğimiz 4 zamanlı motordan çok farklı bir sistem.Bununda üstünde mühendisler çalışıyor,dünyada satılıyor.Türkiyede yaygın olmadığı için insanlarda ön yargı var.

Açıkcası ben bir aracı satın alırken 2.eli ve yedek parçayıda düşünürüm.Araba almak sadece para vermek değil.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.