Şimdi Ara

*** MAZDA TAKIMI *** (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.140
Cevap
1
Favori
110.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bekir__

98 le 99 kasalar aynı mı?
    Eğer aynı ise bu habere çok sevindim...

arabayı sırf bu yüzden satmayı düşünüyoduk , ve halaa da satmak istiyoruz. ama öte yandan da satmak istemiyoruz.
    Çünki boyle bi araba satılmaz.tek eksiği bizimkinin klima abs yok.Bunlar sonradan da takılaabiliyor. bu arada fiyatını bilen varsa bilgilendirsin lütfen.
    şu kasko işini biraz daha araştırayım ben en iyisi.

ABS yi sonradan takamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dündar

quote:

arabayı sırf bu yüzden satmayı düşünüyoduk , ve halaa da satmak istiyoruz. ama öte yandan da satmak istemiyoruz.
    Çünki boyle bi araba satılmaz.tek eksiği bizimkinin klima abs yok.Bunlar sonradan da takılaabiliyor. bu arada fiyatını bilen varsa bilgilendirsin lütfen.

takarsın ama prensipli bi şekilde çalışmaz yani abs ye güvenemezsin...doğru düzgününü yaptıtısın oda maddiyata bakar.ben yaptıran birçok adam biliyorum ama hepside son derece şikayetçi zaten abs de her zaman işe yaramıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

benim imzayı hangi yönetici değiştiriyo çıksın delikanlı gibi söylesin nesi kural dışıalla allaaaa

Valla o yönetici arkadaş benim imzamıda değiştirirse sevinirim , bide bu resmi avatarıma koymak için ufaltabilirseniz birdaha svindirirsiniz

*** MAZDA TAKIMI ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dündar -- 29 Mayıs 2006; 22:37:16 >

• quote:

quote:

quote:

takarsın ama prensipli bi şekilde çalışmaz yani abs ye güvenemezsin...doğru düzgününü yaptıtısın oda maddiyata bakar.ben yaptıran birçok adam biliyorum ama hepside son derece şikayetçi zaten abs de her zaman işe yaramıyo

Valla ben 94 ten beri MAZDA camiasının içindeyim hiç sonradan ABS takıldığını duymadım , görmedimde , O uyduruk ufak abs tüplerinin dışında

• ztn mazda servisinde yaptırmıyolar yapılıyomu onu bile bilmiyorum...modifiye şirketlerinde fln yapıyolar ama brembonun diskleri kaliperleri fln sağlam oluyo ama dediğim gibi bu maddiyat işi sanayide yuaptıranda var.
  • japon dostu, yardım et!!!
    şu imzayı bir türlü yapamadım,
    ne giriyoruz tam olarak text'e??
  • quote:

ztn mazda servisinde yaptırmıyolar yapılıyomu onu bile bilmiyorum...modifiye şirketlerinde fln yapıyolar ama brembonun diskleri kaliperleri fln sağlam oluyo ama dediğim gibi bu maddiyat işi sanayide yuaptıranda var.

Ya tabii ama disk fren kaliperi ayrı abs ayrı , bunlar modifiye olarak yapılabilir ama ABS imkansız.
  • arkadaşalar yardımınıza ihtiyacım var. Arkadaşımda 99 model 323 var hava filtresi taktırmak istiyo fakat kutuda ki debimetre işi bozuyo nasıl bi yol izlemeliyiz açık hava filtresi takmak için???
  • oooo mazdacıların sayısı artmış ne mutlu ne mutlu hemen sizlere yardıma girişiyorum
  • şimdi öncelikle dündar ustam önce sana yardımcı olayım....
    avatarını ve imzanı nasıl değiştireceğin

http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm bu linkte resimlerle anlatılıyor çok kolay bir iş tir bu....ilk mesajın aşağılarına bakarsan görebilirsin imzaya resim yüklemek ve avatarı değiştirmek başlıkları altındaki bilgiler tam sana göre

senin resminin avatar kuralarına uygun boyuttaki hali de en aşağıda bulunuyor....
    ama bu resim normalden biraz daha küçük olacaktır çünkü diktörtgen biçiminde.....avatar için imza verilen boyutlar 64*64 bunu en iyi kullanabilmek içinde tam kare biçimindeki resimler veya logolar seçilirse izin verilen boyutlardan tam olarak yararlanılabilir....şimdi bu resim diktörtgen biçiminde olduğu için yatay uzunluğu 64 olduğunda dikey uzunluğu 45 lere düşüyor buda küçük görünmesine sebebiyet veriyor..herneyse fazla uzatmayayım...

imza olayına gelincede yukarıda sol tarafta profil bölümüne girerek aşağıda verdiğim kodları imza başlığı altındaki boşluğa aynen yapıştırırsanız ve aşağıdaki uygula veya tamam tuşlarından birine basarsanız imzanız da tamam olur

not:bu kodları ancak benden alıntı yaparak görebilirsiniz normal sayfada resim olarak görünecektir

işte kodlar
    burdan

Mazda
     *** MAZDA TAKIMI ***

[Mazda Takımı]

buraya kadar
     *** MAZDA TAKIMI ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotary_power -- 30 Mayıs 2006; 12:00:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: peluş

japon dostu, yardım et!!!
    şu imzayı bir türlü yapamadım,
    ne giriyoruz tam olarak text'e??

ben yardımcı olayım text e aynen şunları giriyorsun

Mazda
     *** MAZDA TAKIMI ***

[Mazda Takımı]

tabi yukarıdaki resimin kodlarını ancak bu mesajı alıntı yaparak görebilirsin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

quote:

hayır aynı kasa değiller fakat kullandıkları motor aynı bence protage kasa 323 satmak çok hata olur çünkü piyasada kolay bulunan bir model değil arabada abs olmayabilir fakat frenleri çok iyidir

aslında motordan yana bi parça sıkıntısı olacağını zannetmiyorum. asıl mesele farıydı, dikiz aynasıydı, tamponuydu falan filan.buyuk kazalarda tabii ki motor parçası da gerekli ama o kazalarda motordan önemli şeyler var...

ya ilginçtir bir söylentidir almış başını gidiyor....bunu gerçekten yaşayan var mı bilmiyorum ama ben 94 senesinden 2004 senesine kadar mazda 323 e bindim ve daha bir kere bile parça sıkıntısı çektiğimizi hatırlamıyorum....yani daha bir kere bile diyorum....bu kadarda iddam var yani....ha ikinci eli kötüdür şudur budur anlarımda parça sıkıntısı nedir şimdiye kadar hiç kavrayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotary_power -- 30 Mayıs 2006; 12:19:05 >

• abs sonradan takılınca iyi sonuç alınabilecek türde bir şey değildir.....zaten bana göre o kadarda ihtiyaç duyulan bir şey değildir...şu ana kadar hiç işime yaramadı veya kazadan kurtarmadı...yani abs ye güvenipte direksiyon hamlesi yapmanız gereken yerlerde nasıl olsa abs var teker kilitlenmiyor direksiyonu ne tarafa döndürürsem araba o tarafa gider diye düşünerek tam fren yaparsanız dümdüz girersiniz bir yere......onun yerine birazcık drift tecrübesi ednirseniz hayatınız boyunca abs den çok daha fazla işinize yarayacak ve ilerde pek çok kez hayat kurtaracak bir şey yapmış olursunuz....en önemlisi arabanızın sınırlarını öğrenirsiniz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mazhar

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mazhar

bende uye olabılırım arkadaslar 90 dan berı mazda modellerını ıncıgıne cıncıgına kadar takıp etmeye calıstım,ozellıkle 90 da ıthal edılen 626(1990-1991)yumurta kasa 626 (1992-1997) lara sempatım vardır,o zamanlarda mazdanın pek cok ozellıgı dıkkatı cekıodu ornegın elektrıklı camlar sadece mercedes ın e serılerınde varken cogu aracta dahı yokkken 626 larda vardı,aynı sey ozellıkle elektrıklı aynalar ıcınde solenebılır,bunların yanında hidrolik direksıyon 1990 yılında bırcok aracta yokken yine aynı sekılde mazdanın 626,323 serılerınde bulnuodu,demek ıstedıgım mazda 90 larda bı yukselıs hareketıne gırmıs fakat bunu fazla uzun surdurememıstı,6 ve 3 serısı cıkana kadar tabı

sende bizdensin yani sevindimama bişeyi yanlış yazmışsın 97 de 626 lar elektirikli cam kullanıyodu gibi 90 senelerinde 323 lerdede kullanılıyodu ve o zamanlar mercedeste bile oto cam yoktu içerden bagaj açma depo kapağı açma vs vs...
    bizimde mazdacı olmamızın nedenlerinden bir taneside bu

@japon dostu 626 nın 89 hariç 626 ların 1,6 (bakınız arka plaka boslugu uzun olanlar) versıyonlarında da elektrıklı cam kullanılmıstır,daha sonrakı kasa olan 92-97 serılerınde ve 90-96 arası olan 323 lerde ıse elektrıklı cam kullanılmıstır

kaynak: www.autoscout24.de

1991 mazda 626 2.0

*** MAZDA TAKIMI ***

1990 mazda 626 1.6

*** MAZDA TAKIMI ***

*** MAZDA TAKIMI ***

*** MAZDA TAKIMI ***

tamam kardeş ben sana aksini söylemedim zaten 91 626 mızda vardı 98 323 ümüzde vardı...94 model 323 de çok yakın bir arkdaşımda vardı snn anlayacağın mazdayla baya bi haşır neşirim
    elektirikli cam var yani 626 dada 323 dede
    o zamanki fordlara opellere mersolara bmw lere renaultlara vwlere vsvs baktığımız zaman bunları göremiyoruz tabi.........mazda farkı budur işde
    Forever Mazda

• quote:

quote:

ztn mazda servisinde yaptırmıyolar yapılıyomu onu bile bilmiyorum...modifiye şirketlerinde fln yapıyolar ama brembonun diskleri kaliperleri fln sağlam oluyo ama dediğim gibi bu maddiyat işi sanayide yuaptıranda var.

Ya tabii ama disk fren kaliperi ayrı abs ayrı , bunlar modifiye olarak yapılabilir ama ABS imkansız.

ben sana fren setinden bahsettim...abs yaptırıyorlar ama tam olarak randıman alamıyorlar.
  • denizli mazda dan al...ben bi ay kadar önce oradan aldım izmirde oturduğum halde sağolsunlar çok yardımcı oldular...
    quote:

Orjinalden alıntı: marvin

Millet Selam ;

Yakın bir zamanda mazda 3 almayı düşünüyorum

Ege bölgesinden iyi bir fiyat alabileceğim bayi bilen varmı?

Ayrıca renk alternatifi olarak daha çok tutulur, satışta kolaylık olur dediğiniz bir renk varmı? (ben koyu gri yada gece mavisi düşünüyorum)

Sizce şu an almak için kötü bir zamanmı?2007 modeller geliyor, fiyat farkı onlarda çok olurmu beklemeye değermi?

• quote:

Orjinalden alıntı: rotary_power

abs sonradan takılınca iyi sonuç alınabilecek türde bir şey değildir.....zaten bana göre o kadarda ihtiyaç duyulan bir şey değildir...şu ana kadar hiç işime yaramadı veya kazadan kurtarmadı...yani abs ye güvenipte direksiyon hamlesi yapmanız gereken yerlerde nasıl olsa abs var teker kilitlenmiyor direksiyonu ne tarafa döndürürsem araba o tarafa gider diye düşünerek tam fren yaparsanız dümdüz girersiniz bir yere......onun yerine birazcık drift tecrübesi ednirseniz hayatınız boyunca abs den çok daha fazla işinize yarayacak ve ilerde pek çok kez hayat kurtaracak bir şey yapmış olursunuz....en önemlisi arabanızın sınırlarını öğrenirsiniz....

yok artık ne drifti driftte kontrol her zaman sende olmaz...abs gerçekten gerekli birşey şahsi konuşiyim abs beni çok şeyden kurtardı...tabi bana abs olmuş olmamış fark etmez önceden abs mi vardı sanki birkaçkere abs li araba sürdük diye illa abs li araban olmasını gerektirmez.

• quote:

Orjinalden alıntı: marvin

Millet Selam ;

Yakın bir zamanda mazda 3 almayı düşünüyorum

Ege bölgesinden iyi bir fiyat alabileceğim bayi bilen varmı?

Ayrıca renk alternatifi olarak daha çok tutulur, satışta kolaylık olur dediğiniz bir renk varmı? (ben koyu gri yada gece mavisi düşünüyorum)

Sizce şu an almak için kötü bir zamanmı?2007 modeller geliyor, fiyat farkı onlarda çok olurmu beklemeye değermi?

makyajlı kasaları bekle bencenereye gidersen git fiyatta fazla bi değişiklik olmaz...200 300 ytl max 1000ytl
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rotary_power

abs sonradan takılınca iyi sonuç alınabilecek türde bir şey değildir.....zaten bana göre o kadarda ihtiyaç duyulan bir şey değildir...şu ana kadar hiç işime yaramadı veya kazadan kurtarmadı...yani abs ye güvenipte direksiyon hamlesi yapmanız gereken yerlerde nasıl olsa abs var teker kilitlenmiyor direksiyonu ne tarafa döndürürsem araba o tarafa gider diye düşünerek tam fren yaparsanız dümdüz girersiniz bir yere......onun yerine birazcık drift tecrübesi ednirseniz hayatınız boyunca abs den çok daha fazla işinize yarayacak ve ilerde pek çok kez hayat kurtaracak bir şey yapmış olursunuz....en önemlisi arabanızın sınırlarını öğrenirsiniz....

yok artık ne drifti driftte kontrol her zaman sende olmaz...abs gerçekten gerekli birşey şahsi konuşiyim abs beni çok şeyden kurtardı...tabi bana abs olmuş olmamış fark etmez önceden abs mi vardı sanki birkaçkere abs li araba sürdük diye illa abs li araban olmasını gerektirmez.

tabiki drift ustası olmayan sıradan insanlar için konuştuğumuzda arabayı savurttururken kontrol her zaman sende olamaz (tıpkı fast and the furious 3 tokyo drift filminin fragmanında konuşulduğu gibi) ama arabayı kontrolden çıkarmak ta kontrolden çıkmış bir arabayı geri kontrolüne almakta,çalışarak zamanla kontrol edebileceğin şeylerdendir
    şimdi hiç hayatında arabayı savurtturmamış lastik kaydırmamış bir insanla senin benim gibi bir zamanlar yolda düzgün gitmeyi unutmuş insanların ciddi bir kazayı atlatabilme becerisi aynımıdır??değildir tabiki......drift yapmak zamanla araba ile daha rahat iletişim kurabilmeni sağlar...arabanın sınırlarını anlamanı sağlar.....yeteneğini geliştirir....arabayı kontrolden çıkartmayı ve geri kontrolüne almada ustalaşmanı sağlar(yani bir nevi kaza tatbikatı yapma)...tabi tüm bunlar bir kaç saate olabilecek şeyler değildir...çok çalışma gerekir....tüm bunları en az benim kadar sende iyi biliyorsun....sadece farklı bir açıdan bakmayı denemişsin ama bunları tekrar hatırlaman gerekir

ha abs nin gerekliliği tartışılır...tabiki gerekli bir şey herkes için gerekli....ama ne kadar gerekli???eğer sıradan bir kullanıcı iseniz gayet gerekli eğer iyi bir sürücü iseniz daha az gerekli dir.....yani her açıdan gereklidir ama bana göre daha az gerekli
    (kendim açısından).....belki bir gün beni de kazadan kurtarır ve fikrim değişir ama şimdiye kadar bu olmadı...

• BEYLER MAZDAYLA İLGİLİ GÜZEL VİDEO LARI PAYLAŞALIM NEDERSİNİZ
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.