Şimdi Ara

Mazda3 aracımı sattım araç arıyorum max. 70000tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • LPG takilmamasi mazda icin buyuk dezavantaj, karsisinda 1.4 140 beygirlik cok verimli bir turbo motor var cunku.

Eger otomatik diyorsaniz 3, manuel diyorsaniz leon derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

Özel değilse sattığınız mazda 3 özelliklerini ve sattığınız fiyatı söyler misiniz? Birde ne kadar sürede sattınız acaba?

Impressive donanım HB LPG li 14000km de satma sebebim yeni kasa mazda almak tamamen zevkine satıldı fiyat olarak 46000tl ye verdim yanında 18" jant ve lastikle beraber 3 günde satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat2580 -- 6 Temmuz 2014; 0:48:54 >
  • Önceliğim dizel olurdu bu paraya.

Astra dizel için bayilerle görüşür bir fiyat alırdım
  • murat2580 M kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Çok zarar etmediniz heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

Anladım hocam. Çok zarar etmediniz heralde.

1 sene önce LPG dahil 49500 tl almıştım takasta aldığım bayi bana 37000 sayarız demişti ben 46000 tl ye sattım

• aslı şimdi mazda 3 alınmalı
    leon falan yanında hikaye
  • Bir kaç mazda bayisini aradım ellerinde reflex HB veya sedan kırmızı veya beyaz araç yok ellerinde araç olan bildiğiniz varmı
  • Delta düşünürseniz her konuda yardımcı olurum.Ancak diğer seçeneklerden kesinlikle Mazda 3 alınmalı.Araç 10 numara 5 yıldız.Ama alındımı en üst donanım alınmalı.Bir daha uzun süre araba değiştirmek istemezsiniz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Delta düşünürseniz her konuda yardımcı olurum.Ancak diğer seçeneklerden kesinlikle Mazda 3 alınmalı.Araç 10 numara 5 yıldız.Ama alındımı en üst donanım alınmalı.Bir daha uzun süre araba değiştirmek istemezsiniz zaten.

Hocam pm yazmıştım siZe tlf ile görüşmemiz mümkünmü
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Delta düşünürseniz her konuda yardımcı olurum.Ancak diğer seçeneklerden kesinlikle Mazda 3 alınmalı.Araç 10 numara 5 yıldız.Ama alındımı en üst donanım alınmalı.Bir daha uzun süre araba değiştirmek istemezsiniz zaten.

Aynen LanciaDeltacı hocama katılıyorum. Power veya power sense paket alıp uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum bende. Aracın donanımı bol ve güvenlik üst düzeyde. İyi bir tercih olur. Bu aracın dizel versiyonu gelir mi? Benim için belki bir bekleme nedeni olabilir. Bilenler cevaplarsa sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 3 istediğim özellikte bulamıyorum olanlarımda ben beğenmiyorum ve hiç indirim yapmıyorlar seat leon FR için doğuş Çankaya 62250 alor mavi + FR döşeme için fiyat verdi fakat bayi çalışanının tavrı yüzünden eşim bunlardan araç Almam dedi ve çıktı Honda bayisi 2013 civic HB sport için 68700 fiyat verdi kararsızım halen mazda3 için içimde ısrar var ama gerçekler ortada araba yok piyasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat2580

Mazda 3 istediğim özellikte bulamıyorum olanlarımda ben beğenmiyorum ve hiç indirim yapmıyorlar seat leon FR için doğuş Çankaya 62250 alor mavi + FR döşeme için fiyat verdi fakat bayi çalışanının tavrı yüzünden eşim bunlardan araç Almam dedi ve çıktı Honda bayisi 2013 civic HB sport için 68700 fiyat verdi kararsızım halen mazda3 için içimde ısrar var ama gerçekler ortada araba yok piyasada

Ankara bayisi hiç indirim yapmıyor şu an. Forumda bir arkadaş İzmit bayisi indirim yapıyor gibi birşey söylemişti. Tabiki ben aramadım. Bu arada alırsam benimde kafamdaki renk kırmızı veya inci beyazı sedan olacak gibi . Şu an araç sıkıntısı var bayilerde. Benim acelem olmadığı için şimdilik takipteyim . Önümüzdeki dönem daha rahat araç gelecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mazda ya bir kere binen mazdaya binmeye devam eder derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

LPG takilmamasi mazda icin buyuk dezavantaj, karsisinda 1.4 140 beygirlik cok verimli bir turbo motor var cunku.

Yeni mazda 3 e LPG olmuyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: muratakbulak

quote:

Orijinalden alıntı: atom239

LPG takilmamasi mazda icin buyuk dezavantaj, karsisinda 1.4 140 beygirlik cok verimli bir turbo motor var cunku.

Yeni mazda 3 e LPG olmuyor mu?

Lpg takiliyor ama bildigimiz sistemler gibi degil.Ve verimli olmuyor.TSI motorlar gibi direkt enjeksiyonlu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.