Şimdi Ara

Mazda3, Civic, Mondeo arasında kaldım 'MONDEO ALINDI' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bykush99

Çok güzel seçim. 0-100 Testide istiyorum . Lpg'de performansını öğrenmek için. Hayırlı olsun.

valla hocam performanstan çok anlamam ama öyle gaza yüklendiğinde sırtını koltuğa yapıştırmıyor fakat ben de zaten bunu istemiyorum. ama yokuş çıkarken filan sıkıntı olmuyor. yokuşta durup tekrar kalkarsanız ki bu her arabada bir nebze olur tabiki bayılma oluyor....

ben pek performans tutkunu değilim genelde uzun yolda bile 120 yi geçmem ben biraz hız korkusu var.... malum iki çocuk bekler evde :)
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: empirex

quote:

Çok güzel seçim. 0-100 Testide istiyorum . Lpg'de performansını öğrenmek için. Hayırlı olsun.

valla hocam performanstan çok anlamam ama öyle gaza yüklendiğinde sırtını koltuğa yapıştırmıyor fakat ben de zaten bunu istemiyorum. ama yokuş çıkarken filan sıkıntı olmuyor. yokuşta durup tekrar kalkarsanız ki bu her arabada bir nebze olur tabiki bayılma oluyor....

ben pek performans tutkunu değilim genelde uzun yolda bile 120 yi geçmem ben biraz hız korkusu var.... malum iki çocuk bekler evde :)

Hocam ileride nasip olursa bende almayı düşünüyorum. Hazır B segment araçlar 40 , C segment araçlar 60 tl olmuşken 30 küsür lira verip D segment keyfini süreceğim . Onun için öğrenmek istedim. Sadece lpg motoru çok hırpalıyor mu diye merak ettim . Yeniden hayırlı olsun.

• quote:

quote:

quote:

Hocam ileride nasip olursa bende almayı düşünüyorum. Hazır B segment araçlar 40 , C segment araçlar 60 tl olmuşken 30 küsür lira verip D segment keyfini süreceğim . Onun için öğrenmek istedim. Sadece lpg motoru çok hırpalıyor mu diye merak ettim . Yeniden hayırlı olsun.

mutlaka hırpalıyordur ama ne yapalım bu benzin fiyatları ile mecburen LPG ile kullanmak zorunda kalıyoruz..

ben aracı aldıktan sonra test ettim 280 km uzun yolda araç içinde tek ben vardım 180 km'si düz yol 100 km'si çok dik rampalar mevcut, ortalama 100-110 km hız ile yolun en az 150 km lik kısmında klima açık şekilde 53 TL lik gaz yaktım.... bence gayet makul bir değer gibi geldi...

bu arada arcın performansı da iyi geldi bana, performans tutkunu bir arkadaş kendisinde honda civic var,,, benim arabayı test etmek istedi bende yolcu koltuğuna oturmuştum. araca biner binmez resmen topukladı denir ya aynen öyle oldu valla baya da iyi geldi bana 1.6 motorun bu kasayı bu şekilde hoplattığını görünce ben de şok oldum ama devir saatinide 5000 lere dayadı yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empirex -- 2 Temmuz 2012; 15:03:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

quote:

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim

2008 model Siyah Mondeo 1.6. Titanyum 125 hp aldım
    71000 km de LPG li
    yokuşlarda bile maşallah iyi gidiyor...
    150 rakımdan 1800 rakıma tırmandım tahmin ettiğimden daha iyi performanslı çıktı lpg li olmasına rağmen hiç bayılmadı
    Araçtan şu an için çok memnunum.. almayı düşünenlere tavsiye derim...

Hayırlı olsun güzel tercih güzel araç kazasız belasız kullanımlar...

Teşekkür ederim allah daha iyisini herkese nasip etsin

Fotolarda gelsinde birde biz görelim şu titanyumu

buyrun arkadaşlar bunlarda resimleri

Mazda3, Civic, Mondeo arasında kaldım 'MONDEO ALINDI'

•  Mazda3, Civic, Mondeo arasında kaldım 'MONDEO ALINDI'
  •  Mazda3, Civic, Mondeo arasında kaldım 'MONDEO ALINDI'
  • Hayırlı olsun. 3 seçenek içinden bana göre en mantıklısını almışsınız.

Araç da gayet diri duruyor, Allah kaza bela vermesin..
  • Hayırlı olsun. Kazasız günlerde sürmenizi dilerim.
  • quote:

hayırlı olsun hocam allah kazasız belasız gunlerde kullanmanızı nasip etsın
    hocam bırsey merak edıyorum anahtarsuz calıstırma ozellıgı butun hepsınde varmı? sızın kullandıgınız titanyum modelınde vrmı?
    titanyum ve trend arasında ne gıbı bır farklar var
    birde x paket guvenlık paketı vsler var bunlar da ekstra olarak ne gıbı donanımlar oluyor bilginiz varsa cvplayabılırmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: an_k_ist

quote:

hayırlı olsun hocam allah kazasız belasız gunlerde kullanmanızı nasip etsın
    hocam bırsey merak edıyorum anahtarsuz calıstırma ozellıgı butun hepsınde varmı? sızın kullandıgınız titanyum modelınde vrmı?
    titanyum ve trend arasında ne gıbı bır farklar var
    birde x paket guvenlık paketı vsler var bunlar da ekstra olarak ne gıbı donanımlar oluyor bilginiz varsa cvplayabılırmısınız

öncelikle teşekkür ederim

sorunuza gelecek olursak...

anahtarsız çalıştırma özelliği maalesef hepsinde yok benimkinde de yok... bu özellik bazı trend ve titanyumların sanırım x paketlerinde var ve selectiv lerin hepsinde var diye biliyorum...

benim aracımda

YAĞMUR SENSÖRÜ
    FAR SENSÖRÜ
    HIZ SABİTLEYİCİ
    ARKA PARK SENSÖRÜ
    KUMANDADAN AÇILAN VE KAPANAN DÖRT CAM
    MERKEZİ KİLİT
    FOLLOW ME HOME
    KARARAN DİİZ AYNASI
    ELETRİKLİ ÖN KOLTUK
    ELEKTİRİKLİ ISITMALI YAN AYNALAR
    SÜRÜCÜ,PERDE,YOLCU VE TAVAN HAVA YASTIKLARI
    ÇİFT BÖLGELİ DİJİTAL KLİMA
    ÖN VE ARKA KOL DAYAMA
    SİS FARI
    ORİJİNAL 16 İNC ÇELİK JANTLAR
    GAYET DETAYLI BİR YOL BİLGİSAYARI
    ABS, ASR, EPS, ESP MEVCUTT.....

SELECTİVLERDE OLUP BENİM ARAÇTA OLMAYAN

AÇILIR TAVAN
    DERİ VE ISITMALI KOLTUK
    SESLİ KOMUT SİSTEMİ VE BLUETOOTH

BİLDİĞİM ADARIYLA TRENDLERDE YANİ EN BOŞUNDA

PERDE VE TAVAN HAVA YASTIKLARI YOK
    OTOMATİK KARARAN DİKİZ AYNASI YOK
    HIZ SABİTLEYİCİ YOK
    FAR SENSÖRÜ YOK
    PARK SENSÖRÜ YOK
    YAĞMUR SENSÖRÜ YOK

bunlar benim bildiklerim yanlış biliyorsam bilenler beni düzeltsin...

zaaten sahibinden koma baktığınızda en fazla titanyumların satıldığını görürsünüz... insana lazım olan birçok özellik var olmayanlarda çok lazım değil zaaten....

• Hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Hayırlı uğurlu olsun.

teşekkür ederim... allah razı olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Hayırlı uğurlu olsun.

teşekkür ederim... allah razı olsun

hayırlı olsun titanium alınır zaten trend çok boş. sırf o bilgi ekranı yeter yalnız bu motorlar lpg de subap erimesi yapabiliyor o yüzden 130 u çok geçmemeye çalışın(daha doğrusu çok devirli kullanmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 3 Temmuz 2012; 3:39:23 >
  • hayirli olsun, dogru karar.
  • Delgado kullanıcısına yanıt
    hocam eski bir konu ama yine de sorayim. Bu arabanin yakit degerleri nedir?
    sehir ici, sehir disi, karma yakit tuketimi. Litre olarak ve guncel lpg, benzin, dizel fiyatlarini yazarsaniz cok daha iyi olur.
    Su an civic elegange 2009, mondeo 2008 1.6 (titanyum, ... daha sonra karar vercem veya en ygununu da yazabilirsiniz) dusunuyorum. 35-37 000 TL vermeyi dusunuyorum.
  • Hayırlı olsun. En doğru seçim üçü arasında
  • Mondeo D segmenti olduğu için mantıklı bir tercih.1.6 benzinli şehir içi ne kadar yakıyor ?
  • quote:

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim

2008 model Siyah Mondeo 1.6. Titanyum 125 hp aldım
    71000 km de LPG li
    yokuşlarda bile maşallah iyi gidiyor...
    150 rakımdan 1800 rakıma tırmandım tahmin ettiğimden daha iyi performanslı çıktı lpg li olmasına rağmen hiç bayılmadı
    Araçtan şu an için çok memnunum.. almayı düşünenlere tavsiye derim...

hayırlı olsun öncelikle. biraz daha detaylı video felan çekebilirmisiniz. böyle yokuşta çekiş felan nasıl. düz yolda ivmelenmesi nasıl? düşünenlere fikir amacıyla çok iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.