Şimdi Ara

Mazda6-Subaru Legacy-Honda Accord- Peugeot 407? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: pug407

ya bırakın zayıf japon arabalarını. mondeo,407,passat,laguna,vectra,alfa gibi araçlar arasından seçim yapın.

Ya helal olsun.Bu kadarına pes doğrusu.Bırakın japon araçlarınıderim buna ben.Yani sen legacy accord ile 407yi bir tutuyorsan bu fanatiklikten başka birşey değildir.Test eden herkes bende dahil 407nin iyi bir alternatif olmadığını söylüyor.Motoru dışında.
  • listeden subaru diyorum.

liste dışı da

alfa 159 3.2 4x4 ve benzincinin kızını tavsiye ediyorum.

evliysen ya da kızı ayarlayamazsan 1.9 mjet dizel alfa ya kalırsın;daha hesaplı zaten

böyle bir alet yok.

siyah içi bej deri olucak ama

resimde görüldüğü gibi avrupada küçük kardeşlerimize alfa 159 dersi konmuş

Mazda6-Subaru Legacy-Honda Accord- Peugeot 407?

• quote:

liste dışı da

alfa 159 3.2 4x4 ve benzincinin kızını tavsiye ediyorum.

evliysen ya da kızı ayarlayamazsan 1.9 mjet dizel alfa ya kalırsın;daha hesaplı zaten

böyle bir alet yok.

siyah içi bej deri olucak ama

resimde görüldüğü gibi avrupada küçük kardeşlerimize alfa 159 dersi konmuş

CokGuzel yaa.
  • legacy ve mazda 6 dan birini seç
  • peugeot 407
  • 407 diyenlerin legacy ve mazda 6 nın nasıl bir araba olduğundan bile haberleri yoktur eminim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..CANDY..

peugeot 407

+111 peugeot 407....
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

Honda accordu iç hacminin ve bagajının yetersizliği sebebiyle,
    407 yi malzeme kalitesinin zayıflığı, şasisinin, sürüş özelliklerinin ve motorunun yetersizliği sebebiyle elemelisin.
    Geriye mazda6 ve legacy kalıyor, bu iki araçta seni hiçbir şekilde üzmez,
    Mazda yakın zamanda koç bünyesine geçecek olması, fiyat avantajı, ve uluslararası güvenilirlik araştırmalarında hep en sorunsuz araç seçilmesiyle öne çıkıyor.
    Fakat bence bu söylediklerin arasında legacy 1 numara , ve 1 numara olması için awd sistemi bile ( özellikle karayollarımızın bakımsızlığı ve tuzakları göz önüne alındığında) yeterli.
    Konfor- performans yol tutuş olarak ta legacy diğerlerinin arkasında kalmaz.

Marka atışmasına girmek istemiyordum ama yine dayanamadım. 407'yi malzeme kalitesinin zayıflığı, şasisinin, sürüş özelliklerinin ve motorunun yetersizliği hususlarında eleştirmişsiniz, 407 konusunda nasıl bu kadar bilgili olabildiğinize şaşırdım kaldım. Ben 1 yıldır kullanıyorum, daha önce de 6 yıl 406 kullandım, dediklerinizin tam tersine Peugeot'lar çoğu arabadan daha kaliteli malzemelere ve sürüş özelliklerine sahip araçlar. Ben de o zaman daha değişik bir yorum getiriyim. O kadar parayı bir japon arabasına vereceğinize kaliteli bir avrupa araba almak daha mantıklı.

407 sahibi olup kabul etmek tabii ki zor fakat 407 yeni jenerasyon bir model olmasına rağmen sınıfının en son sıralarında yer alan bir otomobil, bunun doğruluğunu ispat etmek için otomobili kullanmış olmak gerekmez kaldı ki, aramızada, topiği açan arkadaşın sorduğu sorudaki bütün otomobilleri karşılaştırabilecek kadar uzun süre kullanmış hiç kimse yoktur.
    Ben şahsen cevaplarımı, kullandığım otomobillere, sempati duyduğum markalara göre değil (öyle olsa accord al derdim), okuduğum testlere, izlediğim yorumlara göre şekillendiriyorum.
    Size 407 nizle kazasız belasız huzurlu yolculuklar dilerim.

• quote:

ya bırakın zayıf japon arabalarını. mondeo,407,passat,laguna,vectra,alfa gibi araçlar arasından seçim yapın.

Japon işçiliği ile Fransız işçiliğini karşılaştırmak nefis bir okyanus balığı ile sıradan bir Akdeniz kefalini karşılaştırmak gibi olmuş bence.
    Yani olmamış...
  •  Mazda6-Subaru Legacy-Honda Accord- Peugeot 407?

accord kasa degiştirecek yeni kasa cezbedici degil sıradan.
  • quote:

quote:

quote:

Honda accordu iç hacminin ve bagajının yetersizliği sebebiyle,
    407 yi malzeme kalitesinin zayıflığı, şasisinin, sürüş özelliklerinin ve motorunun yetersizliği sebebiyle elemelisin.
    Geriye mazda6 ve legacy kalıyor, bu iki araçta seni hiçbir şekilde üzmez,
    Mazda yakın zamanda koç bünyesine geçecek olması, fiyat avantajı, ve uluslararası güvenilirlik araştırmalarında hep en sorunsuz araç seçilmesiyle öne çıkıyor.
    Fakat bence bu söylediklerin arasında legacy 1 numara , ve 1 numara olması için awd sistemi bile ( özellikle karayollarımızın bakımsızlığı ve tuzakları göz önüne alındığında) yeterli.
    Konfor- performans yol tutuş olarak ta legacy diğerlerinin arkasında kalmaz.

Marka atışmasına girmek istemiyordum ama yine dayanamadım. 407'yi malzeme kalitesinin zayıflığı, şasisinin, sürüş özelliklerinin ve motorunun yetersizliği hususlarında eleştirmişsiniz, 407 konusunda nasıl bu kadar bilgili olabildiğinize şaşırdım kaldım. Ben 1 yıldır kullanıyorum, daha önce de 6 yıl 406 kullandım, dediklerinizin tam tersine Peugeot'lar çoğu arabadan daha kaliteli malzemelere ve sürüş özelliklerine sahip araçlar. Ben de o zaman daha değişik bir yorum getiriyim. O kadar parayı bir japon arabasına vereceğinize kaliteli bir avrupa araba almak daha mantıklı.

407 sahibi olup kabul etmek tabii ki zor fakat 407 yeni jenerasyon bir model olmasına rağmen sınıfının en son sıralarında yer alan bir otomobil, bunun doğruluğunu ispat etmek için otomobili kullanmış olmak gerekmez kaldı ki, aramızada, topiği açan arkadaşın sorduğu sorudaki bütün otomobilleri karşılaştırabilecek kadar uzun süre kullanmış hiç kimse yoktur.
    Ben şahsen cevaplarımı, kullandığım otomobillere, sempati duyduğum markalara göre değil (öyle olsa accord al derdim), okuduğum testlere, izlediğim yorumlara göre şekillendiriyorum.
    Size 407 nizle kazasız belasız huzurlu yolculuklar dilerim.

ben 407'yi 1 yıldır kullanıyorum, 406'yı ise 6 yıl kullandım. Bu arada 10 yıldır da arada sırada Mercedes C200 kullanıyorum(babamın), yani Peugeot ile Mercedes'i de karşılaştırma imkanına sahibim. Peugeot'nun denildiği gibi kalitesiz bir tarafını göremedim, ama ne hikmetse bazı arkadaşlar Peugeot kullanmadan Peugeot uzmanı kesilmişler, japon arabası olunca mutlaka kaliteli, fransız olunca da kalitesiz oluyormuş bu uzmanlarımıza göre. Okuduğunuz testler ve yorumlarla olmuyor bu işler, biraz da kullanmak lazım. Japon arabalarının euro-ncap'deki kalitelerini görüyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pug407 -- 9 Kasım 2006; 10:42:49 >

• quote:

ben 407'yi 1 yıldır kullanıyorum, 406'yı ise 6 yıl kullandım. Bu arada 10 yıldır da arada sırada Mercedes C200 kullanıyorum(babamın), yani Peugeot ile Mercedes'i de karşılaştırma imkanına sahibim. Peugeot'nun denildiği gibi kalitesiz bir tarafını göremedim, ama ne hikmetse bazı arkadaşlar Peugeot kullanmadan Peugeot uzmanı kesilmişler, japon arabası olunca mutlaka kaliteli, fransız olunca da kalitesiz oluyormuş bu uzmanlarımıza göre. Okuduğunuz testler ve yorumlarla olmuyor bu işler, biraz da kullanmak lazım. Japon arabalarının euro-ncap'deki kalitelerini görüyoruz!

Kaliteden bahsedersen avrupa arabası her zaman ağır basar
    özellikle japon mantığı sadedir
    0 araçlar içinde kalitesiz ve donanımsız araçlar parmakla sayılacak kadar azaldı...
    Önemli olan sorunsuzluğu.
    Ben hem impreza hem de 406 kullanıyorum.
    Konfor konusunda 406 full donanımlı ve daha kaliteli
    ama servise gitmeden duramıyor.
    407 nin artısı... tasarımı hoşuna giderse alınabilecek bir araç
    ama listede 3. sırada bence

• madem volvo kullanıyomuşsunuz volvodan şaşmayın derim bizde volvo s 40 1.6 D almayı düşünüyoruz kendi arabanız özelliklerini modelini ve resmini koyabilirmisin satılıksa kesinlikle volvo s 60 yok dersen Honda Accord
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

madem volvo kullanıyomuşsunuz volvodan şaşmayın derim bizde volvo s 40 1.6 D almayı düşünüyoruz kendi arabanız özelliklerini modelini ve resmini koyabilirmisin satılıksa kesinlikle volvo s 60 yok dersen Honda Accord

2000 model S40 2.0T 128.000km'de Metalik Gri. Tekliflere açığız açık arttırma usulü olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilsam

quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

madem volvo kullanıyomuşsunuz volvodan şaşmayın derim bizde volvo s 40 1.6 D almayı düşünüyoruz kendi arabanız özelliklerini modelini ve resmini koyabilirmisin satılıksa kesinlikle volvo s 60 yok dersen Honda Accord

2000 model S40 2.0T 128.000km'de Metalik Gri. Tekliflere açığız açık arttırma usulü olsun

hocam biz 2005 ve üzeri almayı düşünüyoruz bide 1.6 D olmalı bizimki öğrenci emekli işi bizimkisi ama ilgin için teşk.ler hayırlı satışlar

• hocam s40 sahibisin ve tutupta mazdaya hondaya bakıyorsun s60 dururken bu saydığın araçların sözü bile geçmez ben eski bir volvo çalışanı olarak diyorumki kesinlikle volvodan vazgeçme volvonun güvenliğini konforunu vs bu saydıklarının hiç birinde bulamazsın bence burada donanımı düşünmeyeceksiz bugün yinede azımsanmayacak bir donanıma sahip volvo ben kesinlikle volvo diyorum eğer imkanınız varsa volvodan şaşmayın

subaruyu bilemeyeceğim fakat mazda olsun honda olsun zaten pejoyu hiç saymıyorum bile hava civa kalır 2.0 T motorun keyfini sana bunlardan hangisi sunacak bilmiyorum hiç kullandınmı s60 ı ama eğer kullanmadıysan bı kullan ondan sonra başka bi arabaya yönelmiyeceksindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 9 Kasım 2006; 13:00:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

hocam s40 sahibisin ve tutupta mazdaya hondaya bakıyorsun s60 dururken bu saydığın araçların sözü bile geçmez ben eski bir volvo çalışanı olarak diyorumki kesinlikle volvodan vazgeçme volvonun güvenliğini konforunu vs bu saydıklarının hiç birinde bulamazsın bence burada donanımı düşünmeyeceksiz bugün yinede azımsanmayacak bir donanıma sahip volvo ben kesinlikle volvo diyorum eğer imkanınız varsa volvodan şaşmayın

subaruyu bilemeyeceğim fakat mazda olsun honda olsun zaten pejoyu hiç saymıyorum bile hava civa kalır 2.0 T motorun keyfini sana bunlardan hangisi sunacak bilmiyorum hiç kullandınmı s60 ı ama eğer kullanmadıysan bı kullan ondan sonra başka bi arabaya yönelmiyeceksindir

Doğru diyorsun zaten artık subaru dışında diğerlerini eledik sayılır. Seçenekler legacy, s60 ve yeni gelecek mondeo olarak değişti. Volvo s60 bunlarla aynı fiyat olsa hiç düşünmezdik fakat volvonun baz versiyonu 44.000 eurodan başlıyor; legacy ise 70.000ytl ve 4çeker olmasının yanında tiptronik vitesten tut hafızalı ısıtmalı koltuklardan xenona, çift bölgeli dijital klimasına kadar hepsi standart. Motor olarak da subarunun 165ps boxer motorun 180hp turbodan çok aşağı kalacağını düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilsam -- 9 Kasım 2006; 13:12:58 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.