Şimdi Ara

Mazlumun TTNET ile İmtihanı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
3.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karakter meselesi. Yalan dolanla güya seni tekrar abone yapıp tekrar sinir harbine sokacaklar. Tecrübeyle sabit her daim yalan söylüyorlar. Şunuda unutma, Telekom ve Ttnet etle tırnak gibi aynı grubun iştirakidir. Farklı değiller. Elemanları bile aynı. Bence oyuna gelme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saha dolabım değişseydi açtırırdım interneti. Bu dolap durduğu müddetçe 3G'ye devam.

3G ile ilgili hız arttırımına ilişkin konuya yoğunlaşacağız anlaşıldı
    Bkz. Harranlı Emine Kaybetti Başlığı >>http://forum.donanimhaber.com/m_63698700/tm.htm
  • Yok yok saha dolabını veya exchange noktasındaki PoTS'yi yenileyerek sana yardım etme gibi kurumsal bir hata yapmazlar. Gerçi kurum da yok ortada

Birde başlık hoş olmuş yenisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mudavim

quote:

Orijinalden alıntı: ddk

bu arada Hazırnet nasıl, hazır nettede iptal sorunu yaşar mıyız acaba?

Ben Vodafone Cepnet'e geçtim. Tıngır mıngır da olsa giriyor. İndirme sınırı yok.

Düşünürsen tavsiye ederim. Şu anda onunla bağlıyım.

Ben de ttnet'i bu yüzden kapattım ama cepnet ile de gif, video vs açmak hayal oldu
    Şu firmaların sömürüsünden kurtulsakda adam gibi internet kullansak keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans
    Ben de ttnet'i bu yüzden kapattım ama cepnet ile de gif, video vs açmak hayal oldu
    Şu firmaların sömürüsünden kurtulsakda adam gibi internet kullansak keşke

Opera Turbo mod webde dolaşırken Firefox'a oranla bariz hızlı.

Firefox'ta reklam engelleme eklentilerini kurduğum halde, Opera bir çok sitede Firefox'tan daha hızlı çalıştı.

Dediğin gibi video izlemek işkence. Hız 256kbps olsa o bile yetecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudavim -- 2 Ağustos 2012; 9:46:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Yok yok saha dolabını veya exchange noktasındaki PoTS'yi yenileyerek sana yardım etme gibi kurumsal bir hata yapmazlar. Gerçi kurum da yok ortada

Birde başlık hoş olmuş yenisi.

Eyvallah kardeşim, kelimeler kifayetsiz kalıyor maalesef
  • ben bu durumu defalarca yazdım dile getirdim eger çok büyük sorununuz varsa müşteri hizmetlerini arayacagına baglı bulundugunuz telekom müdürlügüne gidip durumu kökünden hallletmeniz. müşteri hizmetlerini aradıgınızda kesinlikle durumu çözmez çöemezler sadece telefon fatuıranaız kabarık gelir yine cebiniz yanar
  • Haklısın üstad. Arayınca tarife kilitlemeye çalışıyorlar.

• dün itibariyle (başvurudan 1 hafta sonra) ttnet ADSL bağlantım kesildi. son faturayı bekliyorum, ya da son fatura olmasını ümit ediyorum :)

• bana da yardım edermisiniz arkadaşlar.benim internet önce 4 e şimdide 1 indi .neymiş bana gelen yüzlük kabloda sorun varmış.eee benim suçum ne.nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz.
  • Hattını kapattıran arkadaşlar borcu yoktur yazısı almayı unutmayın. İleride borcunuz var faiziyle ödeyin gibi zırvalık çıkarırlarsa borcu yoktur yazısıyla hakkınızı rahatlıkla arayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golimer

Hattını kapattıran arkadaşlar borcu yoktur yazısı almayı unutmayın. İleride borcunuz var faiziyle ödeyin gibi zırvalık çıkarırlarsa borcu yoktur yazısıyla hakkınızı rahatlıkla arayabilirsiniz.

Vezne mi veriyor o yazıyı yoksa MH'mi? Birde son gelen faturada "ödenmemiş borcunuz bulunmamaktadır" yazısının hükmü yok mu?
  • quote:

Vezne mi veriyor o yazıyı yoksa MH'mi? Birde son gelen faturada "ödenmemiş borcunuz bulunmamaktadır" yazısının hükmü yok mu?

Telekomdaki görevlilerden bilgi alabilirsin. Elektrik ve suda avukatımız aracılığı ile imzalı ve kaşeli olarak almıştık. Bu tarz kurumlarda aboneliği sonlandırırken muhakkak imzalı ve kaşeli borcu yoktur yazısının alınması gerektiğini söyledi...
  • haklısında, borcu yoktur kağıdından sonra borç çıkarsa ne yapacaksın?
  • Saha Dolabı yıkılmıştır arkadaşlar.

Komşum telefon etti az önce.

- "Abi, bizim saha dolabı yerde yan yatmış" dedi.

Dedim "ne iş???"

- "Valla bilmiyorum, araba falan çarpmış olabilir. Ya da değiştiriyorlar, bilmiyorum" dedi.

BTK'ya yapmış olduğum şikayet üzerine, Türk Telekom'un TTNET'e verdiği cevapta
    Saha Dolabının sağlam olduğu ve 16mbit interneti sorunsuzca verebilecekleri tarafıma bildirilmişti.

Hani sağlamdı? Kazayla birisi dokunsa yıkılacak diye yazmıştım.

Zeytinburnu Telekom Santraline gittim. Kapıdaki görevli, bu dolap sorununa kendilerinin bakmadığını
    Bakırköy Telekom Müdürlüğü'ne başvurmam gerektiğini söyledi. Telefon verdi, oraya bildirirseniz
    hatta gidip resimleri gösterirseniz daha etkili olur dedi.

Saha dolabının bulunduğu yerdeki dükkan sahibine "nasıl düştü bu?" dedim.

- "İyice yan yatmıştı, Zeytinburnu Telekom Santraline gittim. Hatta kavga edecektim oradakilerle
    ya şunu tamir edin, ya da kaldırın başka bir yere taşıyın" demiş. Bir şey yapamayacaklarını söylemişler.

- "Sonra ne oldu" dedim.

- "Bilmiyorum, kamyon değdi herhalde" dedi

Mazlumun TTNET ile İmtihanı

Mazlumun TTNET ile İmtihanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudavim -- 14 Ağustos 2012; 23:12:55 >

• O fotoğraftaki dolap Fox Tv'de yayınlanan televizyon dizisi olan 'Dedemin (saha) dolabı)' ile çok uyumlu. Dedelerinden kalmış gibi haşat.

• konuyla çok alakası yok belki ama, geldiğimiz şu 2012 yılında , bazı ülkelerde soluduğumuz hava gibi bedava verilen internete hala 2 basamaklı internet faturası ödüyor oluşumuza (2 basamak dediğim keşke 15-20 olsa, 60-70-80 ler arasında boğuşuyoruz) , bir ton para ödediğimiz yetmezmiş gibi her servis sağlayıcıdan bir ton şikayet olmasına, buna rağmen hiç gelişme olmamasıyla beraber gün geçtikçe fiyatların artmasına ve işin çığrından çıkmasına o kadar şaşırıyorum ki, şirket değil mafya resmen. kuruduk artık. soyulacak yanımız kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Şaşırmadım gayet doğal senin başına gelen yüzlerce kişinin başına geliyor daha kötüleri...
    Tek yapacağın adliyeye gidip suç duyurusunda bulunacaksın dolandırıldığını söyleyeceksin tüketici mah. felan hikaye zaten
    ttnet'in nitelikli dolandırıcı olduğu yargıtay tarafından da onaylanmıştır onuda söyliyim :))

Yargıtay mı, hadi ya :)

Ciddiyim :) kafası atan bir müşteri 2011 şubat ayında mahkemeye verip dolandırıldığını iddia ediyor haksız yere fatura ödeme gibi kendinden habersiz sözleşme yapıldığı vs...... kazanıyor ttnet kararın temyizi için yargıtaya başvuruyor ama yargıtay suçu sabit görüyor :) nitelikli dolandırıcılığı onaylanmış oluyor ama bunları habeer yapmazlar nedense
    Düzeltme: 2011 Şubat

Kaynak var mı hocam?

• Evet, güncel TTNET iptal macerası yaşayan var mı?

Buraki dilekçe ile direkt müdürlüğe gitsek ve 3. sayfayı boş bıraksak yeterli mi? (Taahütsüz aylık kotalı benimki)

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/ADSL-VDSL2-YALIN_iptal_formu.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Aralık 2012; 13:05:17 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    konu biteli 3 sene olmuş ama benim yaşadğım sıkıntıları başkaları yaşamasın diye yazmak istedim.
    ttnet taahhütüm bitmeden uydunet fibere geçiş yaptım. ttnet kapatma başvurusu yaptım 350 tl cayma ödersiniz dedi. bunun yerine aylık faturaları ödeyin oda bu fiyat tutuyor dedi. sonra taahhütün bittiği güne kadar faturaları ödedim. taahhüdün bittiği gün ofise gittim ıslak imzalı iptal dilekçesini verdim. bir kaç gün sonra ttnet aradı ben iptal dedim ve sözde kapattığımı düşünürken, 6 ay sonra bir fatura 21 tl. neymiş ben iptal ettirmemişim dondurmuşum. gelen ücret de internet büroda kullanıldığı için katma değerli servis ücretleriymiş. hemen ttneti aradım aynı şeyi söylediler. iptal değil dondurma. ofise gititm çalışanlarla müdürle gerilim yaşadık. 2-3 gün uğraştım. tüketici hakları hakem heyetine başvuru yaptım ama onlar işyeri olduğu için ticaret mahkemesine başvuru yapabilceğimi söylediler. ilk önce btk kurumuna şikayet edin dediler. dedikleri gibi yaptım. btk şikayetinde bulundum. ve ticaret mahkemesi dilekçesi yazıyordum. btk şikayetimden 2 gün sonra ttnet genel merkezinden aranarak faturanın iptal edildiğini söylediler ve bundan sonra kesinlike hiç bir fatura yansımayacağınıı söylediler.
    yani ben 21 tl ödeyeyim uğraşmayayım deseydim düşünün benim gibi binlerce insan var bin kişi ola 20 bin tl yapar fazlasını siz hesap edin.
    hakkınızı arayın bırakmayın bunlar bu şekilde halkı soymaya alışmışlar.
    şikayet var sitesi bi nebze ama asıl olan btk şikayeti.
    ve şunu asla unutmayın. iptal dilekçenizin örneğini alın ve saklayın hatta fotograflayın. iptal dilekçesi hazır bir evrak alttaki açıklamaya büyükçe iptal ettirmek istiyorum yazısını yazın ve kesinlikle nüshasını alın ve fotograflayın. ayrıca daha sonra mh den arayacaklar ve ikna çabası başlayaca yarım saat bunuda kaydedin. inanın o kadar ısrar ediyorlar ki siz iptal etmemişsiniz dondurmuşsunuz diyerek insan bi süreden sonra acaba öylemi yaptım diyor. çünkü mahkemeye gidemesin pıssın sessiz kalsın ödesin diyerek. o yüzden yaptığınız görüşmeleri kaydedin ki ilerde ne dediğinizi bilmek için.
    bu uğraşlar benim tam 1 haftamı aldı. ama her şeyi göze almıştım 1-3-5 ne harcayacaksam. ordaki müdürede söyledim
    bunları yaşadıktan sonra etrafımda eş dostla muhabbeti oldu bir baktım ki sadece ben değil etrafımdaki herkes bunları yaşamış ve bir çoğu o çıkan faturayı ödemiş uğraşmayayım diye.amaçları bu zaten. ne koparsak kar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.