Bildirim
MAZOTA ZAM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: rafii
Bu hafta indirim beklediğim mazot fiyatına 5 kuruş zam geleceği bilgisini aldım.inşallah doğru değildir. İki gün önce yapılan indirimin düzeltmesi sanırım.
Yok oyle birsey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim söyledi ?
Muhabbet nerededeydi?
Daha geçen 5 kuruş indirim gelmedi mi yav? -
Bunlar hep Alkolün etkileri... -
duyumu kimden aldın
pompacıdan -
ßunlar Hep Amerikanın Oyunları -
Mazot Benzin fiyatıyla kafayı bozdunuz iyice.
Sokaktan geçenden zam duysanız gelip konu açıyorsunuz burda!
Hani link? Nerde yazıyo? Haber kaynağı? -
zam felan yok.. -
Yok öyle birşey yatın uyuyun -
Sanmıyorum..Dolar çıkmaya devam etseydi zam olabilirdi.. -
5 kuruşluk indirimi bile tam yansitmamislar ki zaten. En son shell de mazot 3.81 - 3.83 tu güya 5 kuruş indirim geldi ama ben istasyonda 3.78 - 3.80 gördüm. Total vardi ayni yerde o da 1 er kuruş daha pahaliydi. Bu mu şimdi 5 kuruşluk indirim. 2 kuruşu direkt ceplerine atmışlar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Zam haberine millet o kadar alıştı ki, zam gelmeyince artik asparagas haber çıkarma isteği duyuyor. Allah şifa versin.
Artması için sebep yok yalan haber
zam falan yok arkadaşlar en azından ocak sonuna kadar hatta 5-10 krş luk bir düşüşte olabilir bizzat emin kaynaktan söylüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X