Şimdi Ara

MBP i7 15' VS MBP i5 13.3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şu an 15" 2ghz intel core i7, 4gb ram 500gb hdd mbp kullanıyorum. işim tasarım(photoshop) ve arada nadiren after effects, şimdi ben "Apple MacBook Pro - Core i5 2.3 GHz - 13.3″ - 4 GB Ram - 320 GB HDD **early 2011** " bir makinaya geçsem attan inip eşşeğe binmiş olur muyum? kahreder mi bu değişiklik beni, yoksa o kadar da fark olmaz mı. ya da ufak upgradelerle bu olası sorunu çözebilir miyim?

bir de monitore yine 1920x1280 çıkış verir mi bu 13.3" mbp?

önerilere çok ihtiyacım var,
    teşekkürler!

mbp 13 spec:http://www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/stats/macbook-pro-core-i5-2.3-13-early-2011-unibody-thunderbolt-specs.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flatten -- 18 Kasım 2011; 22:58:54 >

• Cihazınıza mümkünse SSD takın. Sonra gözünüz başka bir bilgisayar görmez zaten. Yapılabilecek en iyi upgrade olur şu devirde.
  • mac lerin harici ekran kartlıları var onlardan alırsan işi sağlama alırsın ama dahili kartlada photoshop un hakkından gelir.hdmi çıkışları vardır bu pclerde dolayısıyla fhd çözünürlülüğü herhangi monitör yada tv ye aktara bilirsin.after effect in nasıl oyun olduğunu bilmiyorum dolayısıyla dahili hd3000 kart sıkıntı çıkarabilir fifa pes gibi hafif özellikli ise oynatabilir.mac şartmı hafifmi olsun diyorsun
  • bence 13 inç,,15 inçin verdiği konforu veremez en azından benim için öyle ama asıl tasarım grafik işi ile uğraşmak için sanki 13 inç biraz küçük gelir birde hd3000 entegre gpu pek bişe veremez oysa 15 inçte 6770 ile her istediğinizi yapabilirsin..
  • İşlemci olarak i5 işlemcili dediğiniz model eski serinin 15" i7 çift çekirdek işlemcili mbp'ine hemen hemen yakın işlemci skoru alıyor yani bu konuda eğer kullandığınız makine 2010 versiyonu ise hız konusunda pek sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum.

İsterseniz internetten xbench skorlarına bakabilirsiniz bu makinelerin.

Ama ekran konusunda 15" kadar tatmin edebilir mi 13" model onu bilemem.

Harici monitör kısmında sorun yok rahatlıkla bağlarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.