megamac jumbo boy yanındada 6lı nuggets bunlada doymazsan gel beni ye
quote:
Orijinalden alıntı: cahitdikici
megamac jumbo boy yanındada 6lı nuggets bunlada doymazsan gel beni ye
hocam mega mac jumbo boy doyurmaz mı 6lı nuggetsa para yetmiyo fiyat neydi birde
cok acayip bi konu ya mesajlari saskinlikla okuyorum . --- - x ye - doymuyorum :/ - y ye - doymuyorum :/ - z var oda cok doyurucu - doymuyorum :/ arkadasim bence bi doktora falan gorun once obezite riski icin. Ayrica git oraya bak sec veya gir sitesine ordan sec. Ne kadar sacma bi baslik.
quote:
Orijinalden alıntı: Renkler
yapma bunu diyetteyimmm
Cinsiyetin Hatun Mu
KFC veya popeyes dan al. doyarsın. bunun dışında burger king - steakhouse
quote:
Orijinalden alıntı: southbeachFL
Burger kinge gidiyorsun kasiyere cheese burger menüsü söyledikten sonra 2 adet ilave ve hardal turşu ketçap olmasin dedikten sonra büyük boy patates kola söyleyip bekliyorsun ve sonrasinda lezzet orgazmi.
burgazm
quote:
Orijinalden alıntı: alper3333
cok acayip bi konu ya mesajlari saskinlikla okuyorum . --- - x ye - doymuyorum :/ - y ye - doymuyorum :/ - z var oda cok doyurucu - doymuyorum :/ arkadasim bence bi doktora falan gorun once obezite riski icin. Ayrica git oraya bak sec veya gir sitesine ordan sec. Ne kadar sacma bi baslik.
quote:
Orijinalden alıntı: alper3333
düzgün oku burgerle mcteki tek menüyle doymuyorum zaten 2 menü alıcam hem o fiyata daha karlı olur.kfcden extrem falan onlar güzel birşey demedim pizzayada bişey demedim çin yemeğinden midem bulandı o yüzden yemiyorum.yahu hamburger çekti canımız başına silah dayayan yok istersen yazmayabilirsin.birde forumda soruyorum ama sizin gibi ilginç insanlar çıktığı için ne yazık ki soru soramıyorum beğenmeyen yazmasın kardeşim
Süper boy 2 tavukburger menü 9.75 sırf patatesi doyarsın 3 lt kola falan olacak eve bile gider .
quote:
Orijinalden alıntı: Z-Gear
Süper boy 2 tavukburger menü 9.75 sırf patatesi doyarsın 3 lt kola falan olacak eve bile gider .