Şimdi Ara

MC III mü? LTT mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Megane Coupe III çıktığı günden beri hep almak istedim. Tam almaya karar verirken Renault LaTiTude isimli modleiyle karşıma çıktı. Son 1 aydır ikisi arasında bir türlü karar veremiyorum. Son 1 aydır izmirdeki bornova-mais bayisini adeta abluka altına aldım. 2005 den bu yana Megane II sedan 1.5 dci kullanıyoruz ailecek. Çokda memnunuz. Gerçi kendimi bildim bileli hep Renault marka aracımız vardı. 30 yaşındayım. Her ne kadar MCIII ü istesemde, ailem ''yakında evleneceksin, aile için küçük gelir, zorlanırsın, madem bir kere alınacak en donanımlı ve iyisi olsun'' düşüncesi ile hareket ediyorlar. Gerçi bu düşüncenin ve donanımların tabiki sonu yok. Ama renault dan başkada marka düşünmediğim için ya MCIII ya da LTT düşünüyorum. LTT deki donanım ve özellikler olarak MCIII e gözle görülür farklar attığı ortada. Ama tipik GENÇ İŞİ görünümünede sahip olan MCIII ün verdiği hisde tartışılmaz. LTT ''babaçko'' diye tabir ettiğimiz türden biraz. 2 araçlada test sürüşüne çıktım. Gerçekten MCIII üde, LTT yide kullanırken inanılmaz keyif aldım. 2 aracıda en üst donanım seviyesinde ve 1.5 DCI motorları ile 0 almayı düşünüyorum. Yakın zamanda evlenme gibi bir durum söz konusu olduğundan ve donanım özelliklerinden dolayı LTT, ancak görünüm ve verdiği his açısından MCIII... Siz yukarıda yazdığım durumda olsaydınız hangisini tercih ederdiniz???

Tüm forum üyesi arkadaşlarıma saygılarımla...

• Doğru söylemek gerekirse Coupe de zorlanırsınız ama şöyle zorlanırsınız.Yarın öbür gün çocuğunuz olursa sıkıntı olacağı kesin.
    Ben 21 yaşımdayım alacağım araba ikisi arasında doğal olarak coupe III olur :)
    Bu konuda aslında kimse size yardımcı olamaz çünkü biri dediğiniz gibi baba arabası biri ise genç arabası.
    Bunun kararı size düşüyor. Bir şeylerin tam ortasındasınız 30 yaş coupe veya latitude diyemiyorum en iyi fluence al diyeceğim şaka şaka
    Ama dediğim gibi coupe de çoluk çocuk olursa zorlanacağınız malum çünkü tek kapı uğraşamazsınız in bin yaparken.
    Latitude uzun araç olduğu için daha güvenilir bir araç bunu da unutmamak gerekir. Araba da yok yok çünkü.
    Ben olsam coupe III alırım yaştan dolayı (21)
    Ama hemen de çocuk oldu bitti gibi konuştum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 8 Nisan 2011; 4:21:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Doğru söylemek gerekirse Coupe de zorlanırsınız ama şöyle zorlanırsınız.Yarın öbür gün çocuğunuz olursa sıkıntı olacağı kesin.
    Ben 21 yaşımdayım alacağım araba ikisi arasında doğal olarak coupe III olur :)
    Bu konuda aslında kimse size yardımcı olamaz çünkü biri dediğiniz gibi baba arabası biri ise genç arabası.
    Bunun kararı size düşüyor. Bir şeylerin tam ortasındasınız 30 yaş coupe veya latitude diyemiyorum en iyi fluence al diyeceğim şaka şaka
    Ama dediğim gibi coupe de çoluk çocuk olursa zorlanacağınız malum çünkü tek kapı uğraşamazsınız in bin yaparken.
    Latitude uzun araç olduğu için daha güvenilir bir araç bunu da unutmamak gerekir. Araba da yok yok çünkü.
    Ben olsam coupe III alırım yaştan dolayı (21)
    Ama hemen de çocuk oldu bitti gibi konuştum ben

Zaten coupe için olumsuz düşündüğüm tek yer günlük hayatta kullanırken tek kapının ve arka taraftaki darlığın bana yaşatacağı sıkıntı. Ancak bir türlü ''tamam LTT'' diyemiyorum nedense...

• arkadaşım bende focus hb var ve 2 ay sonra allah nasip ederse oğlum dünya ya gelecek şimdiden düşünüyorum acaba arabası sığarmı bagaja diye... Yani anlayacağınız evlenince daha büyük bir araba isteyeceksin... Bekar olsan düşünme al cupe yi 3-5 sene kullan sat büyük al dersin ama senin baya yakınmış galiba evlenmen 1 yıl sonra satmak zorunda kalma ona göre düşün derim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.