Şimdi Ara

MCDONALD'S SOSLAR ÜCRETLİ OLDU! GÖSTER TEPKİNİ DH! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
2
Favori
6.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten son zamanlarda hamburgeri küçültüp fiyatı arttırdı gitmiyorum artık. İstediği kadar arttırsın fiyatı beni bağlamaz. Talep olmasa arttırmaya yeltenemez fiyatı. İnsanlar fiyatlar arttığı halde gitmeye devam ederse yakında sadece hamburgeri 15 lira yapar bide yanına içecek parası isterler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf81

Carl's Jr varken o kimmiş.

Carls jr. fiyatlar ve menüler nasıl? Tadı güzel mi?

gayet lezzetli. Mc donalds'dan bir tık pahalı. ama içecek sınırsız. 14 15 Liraya menünüzü masanıza kadar getiriyorlar.
  • İskender,pide,kebap,döner,lahmacun varken burger'de neymiş, spor yaptığım için mümkün olduğunca az yiyorum ama burgere para vermem kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

Hiç gitmedim. Dönercide ketçap beleş.

döner ketçep yapıyorsan yeme onu bidaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

Hiç gitmedim. Dönercide ketçap beleş.

döner ketçep yapıyorsan yeme onu bidaha

Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlıksız şeyler yemiyorum pek gittiğimdede mcdanısa yılda 1 kez gitmiyorumdur :) hele şekerli içecekler Allah korusun:)ayda bikez belki icetea .. sizede sağlıklı beslenmenizi öneririm hamburgerine kadar kimyasal bir ekmek hiç mi bozmaz
  • mc nin sosları cidden berbat.
  • virginia angus

carls jr ve

bk ( big king xxl yada double texas smoke house )

bunlar dışındakiler lezzet vermez..

he lezzet verse bile gerçekten lezzet aldığın şeyler için 0.25 kuruş ödemeye razı olun..

zevk bu... yere bile atıosunuz yeri geldiğinde 0.25 kuruşu

ben veririm. 10 tl de olsa veririm. boğaza gitsin ota boka gitmesinden se
  • quote:

Orijinalden alıntı: qun4L

virginia angus

carls jr ve

bk ( big king xxl yada double texas smoke house )

bunlar dışındakiler lezzet vermez..

he lezzet verse bile gerçekten lezzet aldığın şeyler için 0.25 kuruş ödemeye razı olun..

zevk bu... yere bile atıosunuz yeri geldiğinde 0.25 kuruşu

ben veririm. 10 tl de olsa veririm. boğaza gitsin ota boka gitmesinden se

Bu kafa yapısı yüzünden gelişmiyor işte ülke, sen o menülere dünya para veriyorsun o soslar senin hakkın, 10 kuruş bile olsa hakkını savunmalı insan
  • Kadıköy zurnanın üzerine tanımam hacı ağbii. o nası bi dürüm şeklidir
  • Burdaki bi cok kisi dahil 5 tllik biraya 30 40 tl , 1 tl lik fistiga 10 tl veriosunuz... Nerde sizin hakkiniz ??

Adam sana menu sunuyo sos sunmuyo. Sos istersen extra. Sen hic bigking + kola + patates + sos gordunmu ? Hayir

Bilmeden konusma. Ulke senin gibiler yuzunden geri planda kaliyo bence.. Konusmalarina dikkat et..

• Carl's Jr Burger varken diğerleri mi ? Asla...
    Büyük hamburgerler, ücretsiz sosler, sınırsız içecek vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Pino'ya gidiyorum sıkıntı yok.

Adamım benim
  • Mc donalds ta calisiyorum yok oyle bisey

• en iyi soslar burgerda olduğu için beni enterese etmeyen bir olaydır.
  • Sen MC seversin ben Burger. Neyin tartışmasını yapıyorsunuz herkesin damak tadı aynı değil. İkisinin de her menünün olmasa da güzel menüleri var isteyen MC e gider isteyen Burger de bu neyin fanboyluğu. MC pahalı olduğu ve kampanyası az olduğu için genel de burger tercih ediliyor. Ayrıca yemeğin fanlığımı olur ikisinden de çıkan yağı sanayiye versen kabul etmez biz hala tüketelim...
  • Hic gitmedim. Gittigim yerlerde hamburger vermiyolar. ):

• Kaliteli bir restaurant da ödeyeceğim paraya ne olduğu belli olmayan insanların hazır olarak makinelerde pişirdiği hamburgerlere aynı fiyatı ödüyorum.

Daha iki gün önce 2 süper boy Big Mac 40 TL para ödedim. (not: 10-15 tane sos aldım ekstra ücret talep etmediler)
    Geçen hafta Beeves Burger'de 2 hamburger menüsüne 40-45 TL arası bir ücret ödedim...

Mc Donalds ve Burger King fiyatları çok abartı. Yine de tercih edecek olsam Mc Donald's tercihimdir. Big Mac bi harika dostum
  • Ne zamandir gitmiyordum onceki gun gideyim dedim kofteburger istedim(duble degil tek etli, diger malzemeler ayni) kaldirilmis cocuk menusu hamburgeri veriyoruz dedi. 15tl ye 2 tane kofteburger + en buyuk boy kola patates geliyordu simdi cocuk menusu hamburgeri seklinde en buyuk boy kola patates bile daa pahaliya geliyor. Soslarin ucretsiz olmasindan dolayi genelde tercih ederdim gorunuse gore simdi o da burger king gibi olmus.

Edit: Bu aralar daha cok Arby's e gidiyorum. Sadece patatesleri yeter . Hamburgeri falan cok iyi degil ama patatesleri bir efsane. Menu olarakta genelde Barbeku Deluxe en buyuk boy aliyorum. 16tl ye geliyor. Patatesler iyi doyuruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 17 Şubat 2015; 10:07:07 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.