Şimdi Ara

MCDONALD'S SOSLAR ÜCRETLİ OLDU! GÖSTER TEPKİNİ DH! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
2
Favori
6.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90'li yillarda yokluktan bir sey sanip yerdik. simdi her yerde her turlu sey var. cucuk kadar sagliksiz hamburgere 15 tl verip sosa da para vermektense lahmacun yerim daha iyi. pizza da ayni sey. maliyetinin 10 katina satiyorlar sirf ozentilikten yiyip duruyor millet. lahmacunu fransizlar fransiz pizzasi deyip tanesini 50'ye satardi bizim gorgusuz milletimize.
  • zaten mcchicken'ı burger'dan 3 tl pahalı. yine de alıyordum ama artık hiç almam. burgerking'in hamburgeri mc'e göre çok daha iyi bence. kola ve patateste mc alır o ayrı.
  • Farklı adreslerle bikaç duzine sosu bedavaya alan adam geldi aklıma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burger'a en gicik oldugum konu 3 kurusluk sos yani yakinda keycap mayonez'de parali olur

Ekle Hocam benide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrea Pirlo -- 16 Şubat 2015; 14:51:29 >
  • burger king zamn yaptı ve geç getiriyor diye mc den alıyordum hamburgerleri kötü olmasına rağmen,artık mc den de almanın anlamı kalmadı eğer soslar ücretliyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 16 Şubat 2015; 23:57:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

Mc Donalds yönetim kurulu üyesi olarak talebinizi anlayışla karşılayıp bir sonraki yönetim kurulu toplantımızın tek maddesi olarak görüşeceğimizi size saygılarımla bildiririm.

Mc Donalds A.Ş adına yönetim kurulu üyesi Don Quilote

Böyle bir şey yazılmasını mı bekliyorsun bu konuyu hangi kafayla açtın?

• İyi olmuş açgözlülük yapıp hepsinden alıyordum kalıyordu yarısı
  • Ketçap yasaklanmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • obeziteyle mücadele adına yetmez ama evet
  • 16 Şubat 2015 McDonald's ücretli sos rezilliği
  • Mcdonals nedir ya burgerking varken, zaten bunların herşeyi aynı tadı falan, o yüzden ucuz olan herzaman iyidir, burgerda 6,50 tlye yedigim menüye mcdonalsta 10 lira vericek kadar enayi değilim

• yurtdışında ücretli zaten
  • fastfood dan uzak durmaya çalışıyorum ama illa yiyeceksem popeyes a gidiyorum hem fiyat uygun hem de acayip doyuruyor mc in patatesleri dışında diğer ürünlerinin tadı çok yapay gibi geldi alışamadım bir türlü
  • Carl's Jr çok iyi de Mc'le arasına 2 kat fiyat farkı var. BK leş zten patates kola ekmek vs. bir tek köfteleri güzel.
  • Kapitalizm bağımlıları
  • Yemek yiyeceğiniz zaman adam gibi yerlerden yiyin.

MCDONALD'S SOSLAR ÜCRETLİ OLDU! GÖSTER TEPKİNİ DH!
  • Allah başka dert vermesin
  • Biraz klasik olacakta, 14 liraya dürüm et döner alınır bereketdönerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Pino'ya gidiyorum sıkıntı yok.

Iste buu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanclskn

Biraz klasik olacakta, 14 liraya dürüm et döner alınır bereketdönerden.

14 liraya dürüm et döner mi olur? Adana 10-12 tl zaten. Burgerde vb. 2 li menüyü 12 tl civarına alabiliyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.