Şimdi Ara

McDonald’s Uygulamasından Bedava Big Mac Menü 🎁 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.623
Cevap
56
Favori
165.424
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 ay daha uzatılması için yorum var, yüklenelim genjler

instagram
    McDonald's Türkiye on Instagram: "26 yıldır dünyayı kasıp kavuran Big Tasty lezzeti sonunda Türkiye’de! 🍔Hadi sen de bu benzersiz lezzeti denemek için en yakın McDonald’s’a gel ya da hemen sipariş ver👉🏼 mcdonalds.com.tr veya 444 62 62 😍#McDonaldsTürkiye #McDonaldsGibisiYok #BigTasty"
    https://www.instagram.com/reel/Cuoz3FKohGn/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

1 ay daha sürerse artık uygulama mağazası puanı iyice yerlerde gezer. Oyuna kızan girip 1 yıldız veriyor çünkü

Arada uygulamada sıkıntı yaşansa da hiç kazandığım ürünleri alırken sorun yaşamamıştım dün o da oldu. Bir şubede hem çuros hem de milkshake aynı anda nasıl kalmaz aklım almadı. Gerçekten mi yoktu yoksa bedava alacağımız için ayak mı yaptılar bilmiyorum içime kurt düştü.

• bi kac sey var isteyen ozelden yazabilir ilk yazana veriyim

• Oyun tekrar gelebilir de urunleri bugun silmeseler olmuyor mu? 🤨
    o kadar oynadık 120km mesafede hadi gideyim ilk kez alayım urunleri desem kasada yok cekerlerse araçtaki joopu kullanmaya zorlarlar diye korkuyorum 😬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 15 Temmuz 2023; 23:42:43 >
  • çıtır tavuk'u kullanmayacak olan varsa 30-40 dk sonra kullanabilirim.
    kodu alınca 15 dk içinde kullanma işi biraz zor olacak ama denk gelirse artık.

• Ekran görüntüsü almaya izin vermiyor uygulama. Nasıl veriliyor başkasına?

• Kod kullanmayacak olan varsa avmdeyim, paylaşırsa sevinirim

• covid19 C kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj attım lazımsa vereyim.

• İsteyene milkshake ve çıtır tavuk verebilirim.

Edit: forumdan bir arkadaşa verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lhijilin -- 15 Temmuz 2023; 20:52:52 >
  • Bağımlılık Yapan Adam kullanıcısına yanıt
    Alttaki mesajlara bak. Herkes birbirine iyilik yapıyor. Sende ucuza vereceğim diye jest yapıyorsun

• son gün kendileri kullanamayacakları için veriyorlar, benim yazdığım ürünler 100 liradan fazla tutuyor ve inan umrumda değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağımlılık Yapan Adam -- 15 Temmuz 2023; 20:33:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Haklısın.

• Tatlı isteyen mesaj atsın çok var elimdeee 😄😄😄😄

• Arkadaşlar restoranlar kapandı mi? kapanmadiysa 3 citir tavuk 6 milkshake 4 sudae 2 patates 3 sogan halkası 2 kulah 2 kola vardi verebilirim

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam senln vermeye gönlün razı değil, içinden gelmiyor.

1 ay önce yine son gün verebilirim konuya yazdın, ben alabilirim diye 3-5 dk sonra konuya mesaj attım, 1 saat mesajı görmedin, bakmadın.

Şimdi tesadüf o ki yukarıda senle benim mesajım arasında 8 saniye var. Sen, 100 km uzaktayım mağazaya demişsin. Ben, ürün kullanmayacak olan varsa alabilirim yazmışım.. sonrasında konuya çokça kişi yazmış. Sen 30 dk kala göstermelik, kimsenin işine yaramayacak mesaj atıyorsun.

• fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Ben geneldeki msjini görmedim ki sn olarak nerde görünüyor ben yorumu yazıp çıkarım yani ön yargılı olmasaydın ozelden yazsaydın ayrica vermeyecek olsam niye yazayım soruyorum bazi cadde restoranlari 12ye kadar acikti o yuzden yakinsan vereyim halen
    Mesala benim 200mt yakınımda b.king var o yuzden paycell kampanyasında 20dk kala biri vermişti 5dk da kasadaydim almıştım böyle durumlar olabiliyor diye dile getirmek istedim 😏

ne farkeder, aynı anda biri beleş veriyor, sen parayla

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.