Şimdi Ara

McDonald’s Uygulamasından Bedava Big Mac Menü 🎁 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.623
Cevap
55
Favori
165.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Külah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • McDonald’s Uygulamasından Bedava Big Mac Menü 🎁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CardoMann kullanıcısına yanıt
    Biriktirmeye devam o zaman, zaten bu ay daha hiç burger vermedi. Burger olmadan kendimi yormama değmez

• börü06 kullanıcısına yanıt
    Hangi tuş o hacam

• samsung s20fe telefonumda oyun aşırı yavaş hareket ediyor ama saniye normal devam ediyor.

bu yüzden hep kaybediyorum.

Aynı durumda olan var mı?

• zero01 kullanıcısına yanıt

Oyuna girerken telefonu 60 HZ'e düşürün. O şekilde oynayabilirsiniz. Eğer telefon Samsung ise Ayarlar- Ekran- Pürüzsüz Hareket- Standart (60 HZ) seçmelisiniz. S20+ kullanıyorum, her gün bu şekilde yapıyorum. 120 HZ olunca çok geç patlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıtır tavuk sandviç

• Ayın 15'ine kadar kullanılabilir denmesine rağmen cookieyi silmişler ilk günden kazanılan. Güvenmeyin yani bu kurumsal görünen amatör şirkete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 8 Temmuz 2023; 11:4:15 >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    7 gün kuralı geçerli malesef. riske girmeyip kullanmıştım dün .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda herkes faydalansın diye yöntemi yazıyorum atılan mesaja bakın nekadar kötü ve bencil insan var
    McDonald’s Uygulamasından Bedava Big Mac Menü 🎁

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Hocam şartlardan kaldırmışlar. Yani hem 7 gün olayını şartlardan kaldırıp hem 15'ine kadar kullanabilirsiniz demeleri 7 gün şartını artık sözde gözetmediklerini gösteriyor ama işte istersen böyle demeye getiriyorlar. Deneyimlemiş olduk.

Bu arkadaş taktiği merak eden varsa dm atsın söyleyim dedi dm atıyorum görüldü atıyor böyle biri işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 8 Temmuz 2023; 16:13:6 >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

demiştim McDonald’s Uygulamasından Bedava Big Mac Menü 🎁 

Bencil olsam mobil internet harcayarak oynadığım hediyeleri hiç tanımadığım birine vereyim demezdim sanırım 😏
    Ayrica kampanyanın sürekliliği için demiştim neyse demekki bitsin istiyorsunuz sorun değil bitsin ben zaten alamıyorum kazandıklarımi sizi düşünmek hataymis
    Ve 15ine kadar ürünleri alin yazarken bugün 1inde aldığımız cookieler silindi iste bu yüzden genele herseyi yazmak yerine özel diyoruz bilmem anlatabildim mi? 🙄

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Ben öyle bisey nerde yazmışım atar mısın lütfen taktik yok iste yazılan çizilen neyse onu yapıyoruz biz de 😌
    Ayrica hakaret içerikli msjini buraya atmayayım istersen sevgili arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 9 Temmuz 2023; 2:55:33 >

arkadaşlar durumu yerinde olmayan arkadaşlar olabilir herkesin şartları bir değil, onlara faydalı olur.

• Hedef skor tekrar 600 olmuş.

Sundae verdi.

Bir de bazen dörtlü set yaptığım halde ilave süre vermiyor sanki oyun kafasına göre takılıyor gibi geliyor anlayamadımMcDonald’s Uygulamasından Bedava Big Mac Menü 🎁 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 9 Temmuz 2023; 10:46:7 >
  • Rezalet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Sen kimsinde bana birşey anlatacaksın ister ev internetinden gir ister mobilden benim problemim değil Senden kimse birşey istemedi ayrıca , 3-5 kişi uygulamayı tekeline alıp yararlanacağına ihtiyacı olan herkes faydalansın forum ruhu budur zaten paylaşmak, laf cambazlığı yapıp manipülasyon yaparak taktiği paylaşma diye milletin mesaj kutusunda yalvar yakar takla atacağına bunu düşün bence sen

edit: oyunu oynarken sayfalar arasi gecis tusu var ona basın o sırada süre akmıyo

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

aman ne internet harcamışsındır. para toplayalım, sana 20 gb paket yapalım sonuçta her oyun 1 gbdır. bak kardeş sen bu yöntemi burda arkadaş ilk paylaştığında duydun ve yararlanmaya başladın. boş yapma o yüzden. senin gibi insanları iyi bilirim, sen yararlan, sen sütü sağ ama başkaları yararlanmasın. iptal ederlerse etsinler nolacak yani bir cola için yaptığın caza bak. ben seni forumda çok görüyorum, foruma girer bin tane soru sorar cevap alır faydanı alırsın. ama başkası aman almasın. ne korkusu ayrıca, sen mcdonaldsın burayı takip ettiğinimi sanıyorsun, adamlar telefona yarım saatte bakıyor :) iptal olursa iptal olsun, bende bu yöntemle almaya başladım hediye, önce bir kere bile yapamamıştım. ama senin gibi engel olmaya çalışanı görünce ifrit oluyorum.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.