Dün mesela bir restoranına gittiğimde çıtır tavuk yoktu bitmişti muadil verin dedim vermediler. Böyle durumlarda ürün alabilen oldu mu bir şekilde farklı gün vs. de olsa. |
McDonald’s Uygulamasından Bedava Big Mac Menü 🎁 (16. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yukari-cok.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
açıklama kısmında detaylıca yazıyordu, okumamışsınız burada çırpınıyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
ah be kardesim ben dun yazmistim bugun son gun diye keske dun girseydin foruma gorurdun belki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bugün ne verdi arkadaşlar ben hakkımı kazanamadan bitirdim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cookie
-
Ahahahaha arayıp şikayet edecekmiş. Müşteri kaybetmişlermiş.
Çok güldüm.
Ahahahahahahahaha
-
Bugün çuros var 😒
malları bedava topluyon, bi de müşteri kaybetmekle mi tehdit etcen ?
makarnayla iyi gidiyor, karnımız doydu bugün şükür.
Mamut emmi karnını bunlarla doyuracak kadar çaresizsen söyleseydin ilk kampanyada da silindi 2.de de 3 piliç burger 2 patates 2 sundae silindi tarihlerini takip edemeyince
hoş ben oyun için giriyorum suan ilcedeyim yok burda gidersem diye alıyordum 7 gün süre olunca siliniyor soyle de vereyim karnin doyuyorsa 🙄
ya bu oyun sürekli kafasına göre kareleri sıfırlayıp sıfırlayıp duruyor ve süre gidiyor bu sırada 600 puana ulaşamıyorum nasıl her gün 600 puan yapıyorsunuz bir taktiği falan mı var?
Dün cookie almıştım ne olduysa bugün geri gelmiş, bugün yine aldım çuros ile beraber.
Yalnız cookie çıktığı zaman McCAFE olan yerden almak daha iyi oluyormuş. Dün aldığım güzeldi herhalde önce fırınlayıp sonra kavanoza koymuşlardı ılıktı, bugün McCAFE olmayan mağazadan poşetiyle birlikte verdiler zaten bir huylandım açtım baktım soğuk takır takır. Zaten donuktan çözdürülmüştür filan yazıyor poşetinin üzerinde. Bedavanın bedavası olduktan sonra tabii her türlü yenir de seçme şansınız varsa diye belirteyim dedim.
Ayrıca biriktirerek kullanan için söylüyorum tek tek fiş çıkartmaya gerek yokmuş artık kasiyer öyle söyledi. Ben iki tane arka arkaya QR okutunca birden fazla bedava tek fişte oluyor artık isterseniz diye belirtti.
-
Bana cookie yok diye donut verelim dediler. Ben gerek yok dedim. Israr ettiler, kabul ettim 🙂
İyi de neden benim mesajım üzerinden yazdın 🤔
Skoru 650 puana yükseltmişler dikkat edin.
Pazartesiden itibaren her şeye zam gelecek diyorlardı da gözümüzü açtığımız gibi buna zam gelmiş olması hoş olmadı
Vere vere de 5'li soğan halkası verdi yani puanın yükselmiş olduğunu fark edince güzel bir şey mi verecek acaba demiştim.
-
ney ?
puan 650.
kazanmamanız için herşeyi yapıyorlar.
süre hızlıca bitiyor
-
Bugünün ödülü nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X