Patates. |
McDonald’s Uygulamasından Bedava Big Mac Menü 🎁 (17. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hilesi var mı bu oyunun
-
4 tane sildirince 5sn süre veriyor. 3 tane sildirmenin çok bir avantajı yok. Süre yetmiyor. Ben ona dikkat ediyorum.
-
evet taktiği o 14 sn kala başardım nasıl alıcaz patatesimizi üye ol falan diyor
-
Uye olmadan mi oynadın gitti o potato 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Patates ve soğan halkasının son günü ne zaman? yine silinip gitmesin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir an önce kullanın derim napcakları belli olmuyor bir gün puanı yükseltiyorlar bir gün kazanımlar siliniyor bir gün kampanya uzatılıyor :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
milkshake orta boy
-
ayin 1 inde basladi birinde aldigin hediyenin son kullanim tarihi 7 si ona gore hesapla sen yine de cuma gunu tum hediyeleri kullan sonra tekrar biriktir 14 unde kullan 15 inde bitiyo kampanya zaten
Küçük kola çıktı ama bir şeyler ters gitti dedi vermedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 6 Temmuz 2023; 13:15:31 > -
dünkü milkshake hediyesini kazandım ama ops bir şeyler ters gitti dedi vermedi .. hakkımız olan şeyi de alamıyoruz
-
Örneğin küçük kola çıktığında onun yerine küçük boy ice tea verirler mi istesek? Daha önce deneyen oldu mu?
-
ayın menüsü big mac 100 tl fırsat mı sizce arkadaşlar emin olamadım bir de tasty burger gelmiş 130 tl daha önce deneyen oldu mu tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiye edebileceğim tek ürün, kahve olur sanırım. Nasıl yiyor insanlar bu menüleri anlamıyorum.
-
Külah
kullanim kosullarinda 7 gun olayini kaldirmislar ayin 15 ine kadar kullanabilirsiniz yaziyo
Bende sormuştum forumdan bir arkadaşa bana cevap olarak oyunu oynarken sayfalar arasi gecis tusu var ona bas o sirada sure akmiyo yazmıştı ama iphonelarda işe yaramıyor sanırım yada ben beceremedim :)) belkide androidlerde oluyordur deneyin isterseniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugünün ödülü nedir
Bunların sağı solu belli olmaz ben bugün kullanacağım elimdekileri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X