< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
McDonald’s Uygulamasından Bedava Big Mac Menü 🎁 (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
26 mayıs 'ta sondu ama kaldırmışlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
daha kazandıklarımı hiç almadım, yarın gidip yiyeyim bari.. 3 menü, birkaç tekli atıştırmalık, birkaç içecek/dondurma... geçmişteki sayfalarda yazmıştım hissimi, erkenden biter diye...
Evet ya şerefsizler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
00.00’da girdim oynattı 2 kere ödül verdi ama ödüller leşti zaten
Aynı gün birden fazla QR okutulabiliyor mu, aynı gün birden fazla ödülden yararlanan var mi yani?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet sınırsız
Devam ediyor oyun da 1 kez oynattı zaten artık indirimli ürün veriyorsa anlami kalmamış gecenlerde 40tlye 2 tane mc flurry diyordu ben onu 40tl ürünü bedava sanıp oynadım alirken 40tl mi vereceğim bir de? 🙄
Menü içecek atıştırmalık vs iyi almışsınız ben ayin 3unde başladım oynamaya menüler önce mi verildi? Cunku bende 2 patates, 2 nuggetstan başka bedava ürün yok 😔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 8 Mayıs 2023; 8:52:1 >
boşuna oynamayın 4 hak kaullandım 25 saiye 600 puanı zar zor yuaptım vrerdiği orta boy kahve 10 tl yada menü yanında 6 lı nugget 5 lira
-
bir şekilde 4lü yapmaya çalış her zaman, süre veriyor çünkü onlar,
gün içerisinde oyun geri gelmişti, şimdi yine kayıp.
Yine baş yine baş
4 kere oynadım yaklaşamadım bile. ne veriyor ki bu sefer
-
uzun zamandır böyle aptalca bir şey görmemiştim. süre başlıyor gelen şekiller kendi kendine bişeyler yapıp yok oluyor, yenileri geliyor elimi süremeden 5-10 saniye geçiyor zaten.. sinir stres kaynağı başka bişey değil.
-
Tırt yine menü yanında cookie 5 tl ve bi menüde 35 tl indirim
bundan sonra atık bedava vermez gibi
-
-
Durum nedir burgerseverler 😊 ben gec başladım asıl başlarda alan almış sanirim 😏
3 gündür oynamıyorum zaten 2 curoz 2 nugget alabilmistim onu da bölgemde yok başkasına alması için karekod mu vereceğim eger alamazsam boşa gitmesin verebilirim
Bugünkü ödüller kötüydü yine. Ama önceki günden iyiydi. 3 gündür sanırım hediye ürün vermiyor. Bugün mcchicken menü 65 tl vardı. Normal fiyatı 115 tl olduğu için idare eder bir ödül yine de :D Ödülü kullan dediğinizde karekod çıkıyor ama 15 dakika süresi vardı sanırım. Bizim burada kiosklar var. Karekodları genelde okuyamıyor. Ben de karekodun üzerindeki M ile başlayan numaraları giriyorum. Ekran görüntüsünü atsanız kioskun başındaki birine alabilir diye düşünüyorum.
-
Ödül durumu nedir hocam 2 gündür oynamıyorum makul indirimli menü veriyor mu bir de bu kazanılanlar 25 mayısa kadar mi kullanılmalı o yüzden de oynayamıyorum bölgemde yok çünkü 😏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X