Şimdi Ara

McDonalds'da Çalışmak Mı, Burger King'te Çalışmak Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

McDonalds'da Çalışmak Mı, Burger King'te Çalışmak Mı ?

(En Son Oy Tarihi: 15.4.2018)
Giriş
  • Broşür dağıtım işi nasıl ? Onu tavsiye eder misiniz ? Günde 35 Tl idi sanırım.
  • simdi
    sole bisey var eger sehirinde 1 tane avm varsa orda 2side varsa oralara basvurma
    sehir icinde gene dukkan tarzi olan restorantlara gir konus
    avm ici olursa hafta sonlari filan grcekten cok yorulursun

mesela eskisehirde esparktaki mc olsun burger olsun haftasonu durmuyorlar kasa full oluyor
    ama adalar neo gibi az sehir disi yada normal ortada bulunan restorantlar esparka nazaran daha rahattir.

sende bole yap o subelere git tabi yer varsa avmye verirler yogunluk nedeni ile ama sansini denersin

kfc varsa orayada basvur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

Broşür dağıtım işi nasıl ? Onu tavsiye eder misiniz ? Günde 35 Tl idi sanırım.

Sokakta falan dağıtma keyifli olabilir bisiklet üzerinde falan. Geçen şu ginger denilen cihazlarlarla dağıtıyorlardı çok hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

simdi
    sole bisey var eger sehirinde 1 tane avm varsa orda 2side varsa oralara basvurma
    sehir icinde gene dukkan tarzi olan restorantlara gir konus
    avm ici olursa hafta sonlari filan grcekten cok yorulursun

mesela eskisehirde esparktaki mc olsun burger olsun haftasonu durmuyorlar kasa full oluyor
    ama adalar neo gibi az sehir disi yada normal ortada bulunan restorantlar esparka nazaran daha rahattir.

sende bole yap o subelere git tabi yer varsa avmye verirler yogunluk nedeni ile ama sansini denersin

kfc varsa orayada basvur

İstanbul-Kartal'da oturuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

Okuyup iyi üniversiteye gitmek istiyorsan otur ders çalış ama okumuyacaksan okulu bırak şimdiden işe gir ama böyle yerlerde seni köpek gibi çalıştırırlar ilk hatanda kovarlar dikkatli ol

ne kovarlarmı zaten oralarda 30 -50 yaşındaki kişileri almazlar girmediğin için bilmiyorsun ben moto kurye olarak çalıştırm mutfakçının canı çıkar tabii kovmazlar gene aynı şekilde devam edersin gir bak gör ortamı derim okumak hevesin gelir iş hayatından soğursun çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Sokakta falan dağıtma keyifli olabilir bisiklet üzerinde falan. Geçen şu ginger denilen cihazlarlarla dağıtıyorlardı çok hoşuma gitti

soğuk havaları hesaba katmadan yorum yapmayalım yarın öbür gün yağmurda çamurda rüzgarda kışta içeride sıağı çok özlersin oiş bahar ve yazın yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traficante de drogas

quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

soğuk havaları hesaba katmadan yorum yapmayalım yarın öbür gün yağmurda çamurda rüzgarda kışta içeride sıağı çok özlersin oiş bahar ve yazın yapılır

Evet haklısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebüyubiiii

Burgera gir beles ranch ve buffalo sosu verirsin bize

quote:

Orijinalden alıntı: Ebüyubiiii

Burgera gir beles ranch ve buffalo sosu verirsin bize

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.