Broşür dağıtım işi nasıl ? Onu tavsiye eder misiniz ? Günde 35 Tl idi sanırım.
simdi sole bisey var eger sehirinde 1 tane avm varsa orda 2side varsa oralara basvurma sehir icinde gene dukkan tarzi olan restorantlara gir konus avm ici olursa hafta sonlari filan grcekten cok yorulursun
mesela eskisehirde esparktaki mc olsun burger olsun haftasonu durmuyorlar kasa full oluyor ama adalar neo gibi az sehir disi yada normal ortada bulunan restorantlar esparka nazaran daha rahattir.
sende bole yap o subelere git tabi yer varsa avmye verirler yogunluk nedeni ile ama sansini denersin
kfc varsa orayada basvur
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan05
Sokakta falan dağıtma keyifli olabilir bisiklet üzerinde falan. Geçen şu ginger denilen cihazlarlarla dağıtıyorlardı çok hoşuma gitti
quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
simdi sole bisey var eger sehirinde 1 tane avm varsa orda 2side varsa oralara basvurma sehir icinde gene dukkan tarzi olan restorantlara gir konus avm ici olursa hafta sonlari filan grcekten cok yorulursun
mesela eskisehirde esparktaki mc olsun burger olsun haftasonu durmuyorlar kasa full oluyor ama adalar neo gibi az sehir disi yada normal ortada bulunan restorantlar esparka nazaran daha rahattir.
sende bole yap o subelere git tabi yer varsa avmye verirler yogunluk nedeni ile ama sansini denersin
kfc varsa orayada basvur
İstanbul-Kartal'da oturuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: bozuyuk32
Okuyup iyi üniversiteye gitmek istiyorsan otur ders çalış ama okumuyacaksan okulu bırak şimdiden işe gir ama böyle yerlerde seni köpek gibi çalıştırırlar ilk hatanda kovarlar dikkatli ol
ne kovarlarmı zaten oralarda 30 -50 yaşındaki kişileri almazlar girmediğin için bilmiyorsun ben moto kurye olarak çalıştırm mutfakçının canı çıkar tabii kovmazlar gene aynı şekilde devam edersin gir bak gör ortamı derim okumak hevesin gelir iş hayatından soğursun çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: Chidori
quote:
Sokakta falan dağıtma keyifli olabilir bisiklet üzerinde falan. Geçen şu ginger denilen cihazlarlarla dağıtıyorlardı çok hoşuma gitti
soğuk havaları hesaba katmadan yorum yapmayalım yarın öbür gün yağmurda çamurda rüzgarda kışta içeride sıağı çok özlersin oiş bahar ve yazın yapılır
quote:
Orijinalden alıntı: Traficante de drogas
quote:
Orijinalden alıntı: Chidori
quote:
soğuk havaları hesaba katmadan yorum yapmayalım yarın öbür gün yağmurda çamurda rüzgarda kışta içeride sıağı çok özlersin oiş bahar ve yazın yapılır
Evet haklısın.
quote:
Orijinalden alıntı: Ebüyubiiii
Burgera gir beles ranch ve buffalo sosu verirsin bize
quote:
Orijinalden alıntı: Ebüyubiiii
Burgera gir beles ranch ve buffalo sosu verirsin bize
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme