Bildirim
McDonalds'da Çalışmak Mı, Burger King'te Çalışmak Mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
McDonalds'da Çalışmak Mı, Burger King'te Çalışmak Mı ?
(En Son Oy Tarihi: 15.4.2018)
Giriş
-
18 yaşından küçükleri çalıştırabiliyorlar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tahrikk
18 yaşından küçükleri çalıştırabiliyorlar mı?
bencede almazlar -
Burgera gir beles ranch ve buffalo sosu verirsin bize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okuyup iyi üniversiteye gitmek istiyorsan otur ders çalış ama okumuyacaksan okulu bırak şimdiden işe gir ama böyle yerlerde seni köpek gibi çalıştırırlar ilk hatanda kovarlar dikkatli ol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solbek11 -- 27 Kasım 2011; 20:39:29 > -
İkisinede gitmem.Adam gibi Türk lokantasında çalış bence. -
Burger Kingde çok eziyolar-mış-.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamdoctor -- 27 Kasım 2011; 20:43:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bozuyuk32
Okuyup iyi üniversiteye gitmek istiyorsan otur ders çalış ama okumuyacaksan okulu bırak şimdiden işe gir ama böyle yerlerde seni köpek gibi çalıştırırlar ilk hatanda kovarlar dikkatli ol
Anadolu lisesindeyim, derslerimi çalışıyorum. -
büyüde gel -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan05
quote:
Anadolu lisesindeyim, derslerimi çalışıyorum.
bütün liseler anadolu oldu
ailenin maddi durumu nasıl? -
quote:
quote:
quote:
ailenin maddi durumu nasıl?
Bilmiyordum. 480 ama bizim taban puanı. Toplam net gelir 3.500 falan ama borçlar var ondan. Dişlerime tel taktıracağım taksitle ondan çalışmak istiyorum.
Not: Borçları haziranda bitiyor -muş-.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 27 Kasım 2011; 20:44:49 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Bilmiyordum. 480 ama bizim taban puanı. Toplam net gelir 3.500 falan ama borçlar var ondan. Dişlerime tel taktıracağım taksitle ondan çalışmak istiyorum.
Gelir iyiymiş çalışmana gerek yok yazın çalışırsın lisesin puanı iyi önemli bir üniversiteye gidebilirsin geleceğini riske atma
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Gelir iyiymiş çalışmana gerek yok yazın çalışırsın lisesin puanı iyi önemli bir üniversiteye gidebilirsin geleceğini riske atma
Hocam tel taktırmam lazım. Borçları tamamen bitmiyormuş zaten ayda 1000 tl ödemeye başlayacaklarmış yani bize kalan 2.500.
-
Burger kingde fazla arkadaş aile eş dost samimiyeti kuramıyosun muhabbet olarak sadece müşteri gözüyle bakabiliyosun,mc daha uygun bu açıdan ve diğer amelelik açısından 18 yaş altı çalışabiliyor biraz büyük göstermen yeterli -
quote:
Orijinalden alıntı: KarsiyakaSk
Burgera gir beles ranch ve buffalo sosu verirsin bize
-
burger king -
quote:
Orijinalden alıntı: __ARNAVUT__
burger king
Neden ? -
Okuduklarım kadarıyla BK'de köle oluyorsun -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: __ARNAVUT__
burger king
Neden ?
çalışan arkadaşlarım vardı 2 side yoruculuk aynıdır zaten parasıda yakındır burger king te en azından öğle yemeğin daha lezzetli olur akşam çıkmadan milkshake falan alabilirsin
Benzer içerikler
- ezan tersten okunursa ne olur
- vintage balya nereden alınır
- 2 tane 1000 mg antibiyotik içmek
- sağlık ocağından rapor nasıl alınır
- migrosta çalışmak
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X