Şimdi Ara

mcdonalds da işe başladım gençler merak ettiklerinizi sorun bakalım (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
290
Cevap
21
Favori
31.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • the phantom of the opera kullanıcısına yanıt
    Elim yüzüm düzgündü iştende anlıyordum beni lobici olarak başlattılar en fazla başlangıç istasyonu yolan ekmeğe kadar ilerletti üstüm

bi kız geldi melek sanki sıfır tecrübe ilk günden direk kasaya koydular 2 sene oldu kız hala kasada..

müşteri çeksin diye koyuyorlar genelde birde vardiya müdürleri de genç oluyor ortalama çalışanlarla aynı yaşlarda olabiliyor kasadaki kıza yazmak istediği için rahat ettirebiliyor :)
  • yere düşen ıspartadan gelmiş ıspartalı müşterileri ne yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.legend

kuartır hariç hepsinden yiyebiliyoruz

Mega mac dahilimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.İsgenderli

Elim yüzüm düzgündü iştende anlıyordum beni lobici olarak başlattılar en fazla başlangıç istasyonu yolan ekmeğe kadar ilerletti üstüm

bi kız geldi melek sanki sıfır tecrübe ilk günden direk kasaya koydular 2 sene oldu kız hala kasada..

müşteri çeksin diye koyuyorlar genelde birde vardiya müdürleri de genç oluyor ortalama çalışanlarla aynı yaşlarda olabiliyor kasadaki kıza yazmak istediği için rahat ettirebiliyor :)

vay ....

haklısın hocam müdürler çok fena ya bizim burada çarşıda ( mersin ) bir mc donalds var. ne hatunlar çalışıyor harbi diyorum süperler. yani ayrım yapamıyorum. gerçi hamburger falan nefret ederim ama sırf kızlar görmek için gidiyorum kilo aldık boş yere

• Hocam hamburgerler de at eti varmis dogrumu [demeyecem cunki dogru sence]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyhnYlmz

quote:

kuartır hariç hepsinden yiyebiliyoruz

Mega mac dahilimi

Yanlış bilgilendirme , Quarter'ın yasak olduğu hiç bir restoran yok.Ancak Mcd'ye en çok zarara uğratan hamburger çeşidi bu , puanıda 18 olması gerek.Onu aldıktan sonra ne içecek nede patates alabiliyorsun

Tabi işini bilen ekip üyeleri Menüsünü paşalar gibi hazırlar yinede.

quote:

Orijinalden alıntı: E.İsgenderli

Restoran ihtiyacına bağlı , eğer eleman açığı varsa ve Tip & Diksiyon düzgünse , benim ve o kız gibi direk kasada başlarsın.Bir dahada ordan ayrılmazsın , kolay kolay pis işlere bulaşmazsın

quote:

Orijinalden alıntı: tracy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: red01

Siz siz olun urunlerinizi herzaman special isteyin.

Domates tursu sogan hatta peynir urun taze gelir

Alakası yok çünkü normal sandwiç malzemezide aynı kaptan konuyor ekstra dometes istersin aynı kapdan 1domates alicagina 2domates alır taze gelir diye bisey yok ama benim etim yeni bissin dersen iste ozaman etin taze gelmis olur ve en onemlisi et zaten

et yeni pişsin diyeceğiz anlaşıldı
    bundan anladığımız etler pişirilip hazır olarak bekletiliyor. sipariş geldiğinde içine konuyor öyle mi? pişmiş et en fazla ne kadar bekletiliyor?

Her ürünün kabinde bekleme süresi farklı , Et'ler 15 dk , Tavuk ürünleri 20 dk olması gerek.15 dk sonra et çöpe gitmiyor , yine yiyorsunuz onu .

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

Her ürünün kabinde bekleme süresi farklı , Et'ler 15 dk , Tavuk ürünleri 20 dk olması gerek.15 dk sonra et çöpe gitmiyor , yine yiyorsunuz onu .

o kadar para verip yine de yiyoruz

en çok köfteburgerlerde oluyor bu bekletme olayı büyük ihtimalle. hiç sıcak köfteburger yemedim diyebilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

o kadar para verip yine de yiyoruz

en çok köfteburgerlerde oluyor bu bekletme olayı büyük ihtimalle. hiç sıcak köfteburger yemedim diyebilirim.

Belli prosedürler var ,elemanlar Restoranın boş olduğu saatlerde kabine kolay kolay ürün alıp bekletmez.Yoğun saatlerde her zaman taze et yersin.

Müşteri memnuniyeti herşeyin önünde gelir , Kasiyere çekinmeden söyleyin.Ben Etin yeni pişmesini istiyorum diye özellikle belirtin.

• Babam her çalıştığı yerden birşeyler getirir.
    Sende eve hamburger falan goturuyormusun?

• SystemRQ kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela bi megamac menü ne kadara maloluyordur? süper boy ve tüm soslar

• quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

nasıl bir amaca hizmet ettiğini biliyormusun ?

dünyaya hayvan olarak da gelebilirdik bunu düşünmeden hayvanlara hunharca davrananlardan nefret ediyorum

Sen zaten bir hayvansın.

ps:insanlarda hayvandır

• quote:

quote:

quote:

Alakası yok çünkü normal sandwiç malzemezide aynı kaptan konuyor ekstra dometes istersin aynı kapdan 1domates alicagina 2domates alır taze gelir diye bisey yok ama benim etim yeni bissin dersen iste ozaman etin taze gelmis olur ve en onemlisi et zaten

et yeni pişsin diyeceğiz anlaşıldı
    bundan anladığımız etler pişirilip hazır olarak bekletiliyor. sipariş geldiğinde içine konuyor öyle mi? pişmiş et en fazla ne kadar bekletiliyor?

pişmiş et 85 derecedeki kabinlerde 15 dk bekletiliyor süresi dolunca atılıyor

• Mc. Donald diye biri var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ClutchOne

Babam her çalıştığı yerden birşeyler getirir.
    Sende eve hamburger falan goturuyormusun?

hayır biz yemek hakkımızı gün içinde kulandığımız için eve hiçbirşey götüremiyoruz oyuncak dışında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClearNOS

Mc. Donald diye biri var mı?

hiç duymadım ama mc.davut diye bi yer var
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

Hocam mesela bi megamac menü ne kadara maloluyordur? süper boy ve tüm soslar

megamc' karı yok restorana restoran bu menüden hiçbir kar kazanmıyo
  • Martı etindenmi yapıyonuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Mc. Donald's mc donald'ın demekse...mc donald da kurucusu olmaz mı?

• quote:

quote:

quote:

Ne demek istediğimi anlasaydin yada MC de çalışmış olsaydın bitmiş ürüne urun eklenmeyecegini anlardin.

Oradan ürünü alıp içine ekstra domates tursu vb şeyler koyacak babayigin daha görmedim .

Merak etme siparişi söyleyip aval aval beklemiyorum.

Sadece peynir ekletsen bile
    Biri erişmemiş olur yada eritip koyarlar oda bariz belli olur.

yanlız ben mcde çalışıyorum sandwiçhi ben hazırladığım için senden daha iyi bildiğim kesin sen siparişini verdin sipariş tepsiye geldi ama extra peynir istedin sonradan, çalışanlar o sandwiçi alır içine bitane daha peynir koyar, yani extra peynir istediğin için sandwiç çöpe gitmez

• quote:

quote:

quote:

Mc. Donald's mc donald'ın demekse...mc donald da kurucusu olmaz mı?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.