Şimdi Ara

mcdonalds da işe başladım gençler merak ettiklerinizi sorun bakalım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
21
Favori
31.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Uzun sacla calisabiliyomuyuz ? Gorursen alintila mutlaka. ben sacimi kestirmek istemiyorum baya uzunlar omuzlardan asagi

benim saçlar tam 3 yıllık. geçen kış başvurdum mcdonalds, burger king ve bir kaç yere daha. hepsi "biz sizi arıcaz" dediler. çok işleri varsa demek, aramaya fırsat bulamadılar galiba. yoksa ararlardı :((
    1-2 iş daha bulmuştum. herşeyde anlaştık tam başlıcam işe ama yine saçlar yüzünden kapının önü gözüktü bana. herkese iş var bana yine kapının önü :(

asla pes edip kahrolası kapitalizme yem olmucaz 1 .ben bu sene çalıcagım yere sordum sorun var mı yok dediler. gidip pazarda limon satarım su satarım yazın.ama saçlarımı ancak kafamla birlikte alırlar.

aynen
    adam diyor ki bana: "saçları kestirceksen hemen gel başla". bende "yav bi yürü git" dedim ve moonwalk yaparak mekanı terk ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 30 Nisan 2013; 17:00:01 >

• Sinop erfelekde avm varmı ?

Edit: daha doğrusu mcdonalds varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Airbus- -- 30 Nisan 2013; 17:06:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

SİGORTAN VARMI YOK MU ARKADAŞIM KAÇ GÜNDÜR TIRMALIYORUM. DÜRÜST OLUP CEVAP VERİRSEN, TEŞRİF EDERSEN GERÇEKTEN ÇOK MEMNUN OLACAĞIM.

sigorta var zaten sigortasız çalıştırmıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

Sinop erfelekde avm varmı ?

bende erfelekliyim hocam ama sinopta yok
  • Maaş iyimi SSK varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.legend

quote:

Ben erfelekde mcdonalds varmı diyorum
  • quote:

quote:

quote:

netten bak bakalım varmı yokmu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

netten bak bakalım varmı yokmu

http://www.sektorelrehber.com.tr/alisveris/avmalisverismerkezi/sinop/erfelek/
    Yok

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

istanbul popeyes restaurantinda müdürüm bende. Sorulariniz varsa alabilirim

KFC VOLKSWAGEN İSE

POPEYES ANCAK DACİA OLUR

BERBAT BİR TADİ var kfc'gore bence

Terbiyesiz tavuk igrenc bir reklamdi

cihan abi her yerdesin VW ile

• Burger Kingden farkı ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

quote:

Adamlar kaç bin liralık makineler alacak, siz gelmiş burada evde yapabilir miyiz diye soruyorsunuz. Ayrıca her türlü pislik yapılır, yere hamburger düşerse sorun bakalım o müdür onu çöpe atar mı? Kendi cebinden çıktığı için atmaz, millete dayar. Kimse gelipte savunmasın. Ekmek, etler, patates vb. tüm şeyler başka firmalardan geliyor bildiğim kadarıyla .Vasıfsız, aptal insanları müdür diye çalıştırıyorlar orada.

müdürlerin ve çalışanların sorumlu olduğu şeylerden biride yere düşen ürünleri ıskartaya atmaktır ayrıca günde 9bin tl yapan bi dükkan 60tllik ıskartaya gitmiş ürünlerden hiiç bişi olmaz

Öyle bir şey yok. Ama adama derler ki hiç mi bir şey düşmedi? Öyle 3,5 bişi atarlar tabii fakat gerçekçi olalım bir kutu hamburger köftesi yere düşerse bunu yerden toplayıp paketlerler. Çamurlu su dahi olsa. Arkadaşım anlatıyordu. Hatta tavuk eti bir ürün donuk halde düşmüş kör noktaya dolabın arkasına. Müdürün biri müşteriler yoğun, sonra alırız demiş. Eleman atmak istediğinde ise nasıl olsa 200 c yağda pişiyor demiş. Atmamışlar. Çoğu zaman bekletilmiş ürünleri kakalıyorlar müşterilere. İnan hiç biri standartlara uymuyor. Ben olsam ben de uymam zaten. Asgari ücret alacağım, tüm gün ayakta durup bunları mı yapacağım?

burger'da çalışırken ölü servis derdik

beklemiş buruş buruş olmuş burger'i ısıtıp ısıtıp itelerdik ki heryer yapıyor bunu neredeyse..

Burger'^da arkadaki personellerin düşen ekmeği kullanırlardı et en iğren yere düşsün gene kızartırlardı ( bu bizim çalıştığımız yer içi demiyorum başka yerlerdede böyle eminimki genel olarak bir çoğunda )

mc donalds'dada çalıştım aynı şekilde aynı şeyler oradada oluyordu

la et düştü diyorum bas geç toster'a diyor

başlangıç istasyonundayım ekmeği düşürdüm tam ıskartaya atıcam müdür hengameyi çıkartı napıyorsun atılırmı o bişey olmaz yapma etme itele geç

bunları bile bile de zaman zaman gidip yiyoruz hepimiz

• Bence Mcdonalds Sultangaziye şube açmalı
  • quote:

Adamlar kaç bin liralık makineler alacak, siz gelmiş burada evde yapabilir miyiz diye soruyorsunuz. Ayrıca her türlü pislik yapılır, yere hamburger düşerse sorun bakalım o müdür onu çöpe atar mı? Kendi cebinden çıktığı için atmaz, millete dayar. Kimse gelipte savunmasın. Ekmek, etler, patates vb. tüm şeyler başka firmalardan geliyor bildiğim kadarıyla .Vasıfsız, aptal insanları müdür diye çalıştırıyorlar orada.

dün gittim mc ye. kız kola için bardak aldı 2 tanesini yere düşürdü. baya izledim. ne yapacaklar diye kimse dokunmadı. 10 dk kadar ordaydım masada siparişimi bekliyordum göz ucuyla baktım kimse dokunmadı. ama onları bile çöpe atmayacakları gözlerindeki şu şafşolozlar gitsede şunları alıp yerinekoysak havasındaydı.
    fesatmıyım yoksa laa .

• quote:

Orijinalden alıntı: cnmklvym

quote:

dün gittim mc ye. kız kola için bardak aldı 2 tanesini yere düşürdü. baya izledim. ne yapacaklar diye kimse dokunmadı. 10 dk kadar ordaydım masada siparişimi bekliyordum göz ucuyla baktım kimse dokunmadı. ama onları bile çöpe atmayacakları gözlerindeki şu şafşolozlar gitsede şunları alıp yerinekoysak havasındaydı.
    fesatmıyım yoksa laa .

Büyük ihtimal yerine koymuş olabilirler. Ayrıca önlüklü, eldivenli kişiler temizlik yapamıyor. Kasadaki elemanların da eliyle bir şey alması yasak bildiğim kadarıyla. Sürkeli mikroplu para alışverişi yapılıyor fakat bu arka planda olduğundan kimse önemsemiyor. Titiziz, profesyoneliz havası veriyorlar.

• Patatesler hangi firmadan alınıyor?
  • Bugün Le M siparişi verdim ufacık ekmeğe kocaman köfte koymuş kuş kadarda kaşar varla yok arası birşey

Ayrıca yaşça 45-50 var iki tane amcayıda paket servise koymuşlar utanmıyorlar...
  • At kesiyonuz mu?

Şaka bir yana oldum olası mcdonald burger king vs böyle fast food çuları sevemedim giderim yaprak dönerimi yerim ayranımı ya da kolamı içerim üstüne bi de sigara yakar keyfimi sürerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürekli Banlanan Adam

At kesiyonuz mu?

Şaka bir yana oldum olası mcdonald burger king vs böyle fast food çuları sevemedim giderim yaprak dönerimi yerim ayranımı ya da kolamı içerim üstüne bi de sigara yakar keyfimi sürerim

Oda sakat yaa her yer güzel yapamıyor döneri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

quote:

At kesiyonuz mu?

hocam malatyada tek 2 yere güvenirim biri tek tut diğeri yaprak döner gerisi boş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

quote:

At kesiyonuz mu?

hocam malatyada tek 2 yere güvenirim biri tek tut diğeri yaprak döner gerisi boş

Konya'da tandır yapan yer var herkes elle yiyiyordu orda ama oranın etide süper mesela mc donald's dönerci falan hikaye :))

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.