Şimdi Ara

mcdonalds da işe başladım gençler merak ettiklerinizi sorun bakalım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
21
Favori
31.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

Orijinalden alıntı: WeCouldBeTheSame

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

Saati 2.5 tl mi

ucuz köleler olmadan ülkemizin godomanları nasıl daha zengin olcak kardeş...maaş paspas madde in turkey doğal tabi..

eleman insaat'a gidip harc karistirsa daha fazla kazancak,haberi yok.

bk ve mc'de calisan kadinlara lafim yok tabi.bir tek bizim antepte mi boyle bilmiyorum.kizlar 10 numara.1.80-1.90 boylarinda manken gibi bakimli oluyor hep.yalarun gifi nerdeyse ondan

antepte olmasak yiyicez

Antepte olupta kelle paçadan başka birşey yiyeni ben yerim

ya gercekten o kadinlari orda gorunce uzuluyorum.gozumu alamiyorum zaten.isterseniz konuyu ss lele desteklerim bir ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

nasıl bir amaca hizmet ettiğini biliyormusun ?

mcdonalds da işe başladım gençler merak ettiklerinizi sorun bakalım

dünyaya hayvan olarak da gelebilirdik bunu düşünmeden hayvanlara hunharca davrananlardan nefret ediyorum

• Aslında şöyle baksak ya olaya;
    Sen saat başı 2,5 TL alıyorsun..Ama bir menü en az 10 TL ( yanılmıyorsam ) ..
    Yani o patron seni bir menü fiyatına 4 saat çalıştırabiliyor..
    Sana ayda 2000 TL maaş verseler zarar ederler mi?
    -HAYIR
    Peki onlar bunun farkındayken neden zenginliklerinden biraz ödün verip sana UFAK bir iyilik yapmazlar?
    -Çünkü biz bu paraya razı gelecek kadar fakiriz..
    ŞİMDİ ÜLKEMİZE YATIRIM YAPIYORLAR, AVRUPANIN EN HIZLI BÜYÜYEN ÜLKESİYİZ DEYİP KENDİNDEN GEÇENLER
    DAĞILIN!
  • daha sonra o iskarta olan kofteleri ne yapiyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseuser

Gelsek bedava hamburger yedirir misin

+1

• Etler nereden geliyor?Firma adı vb varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YB)

Gizli musterilere dikkat edin

hhahahaha :D

gizli müşteri... çok yaşamıştım bunu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TAB]ip

Aslında şöyle baksak ya olaya;
    Sen saat başı 2,5 TL alıyorsun..Ama bir menü en az 10 TL ( yanılmıyorsam ) ..
    Yani o patron seni bir menü fiyatına 4 saat çalıştırabiliyor..
    Sana ayda 2000 TL maaş verseler zarar ederler mi?
    -HAYIR
    Peki onlar bunun farkındayken neden zenginliklerinden biraz ödün verip sana UFAK bir iyilik yapmazlar?
    -Çünkü biz bu paraya razı gelecek kadar fakiriz..
    ŞİMDİ ÜLKEMİZE YATIRIM YAPIYORLAR, AVRUPANIN EN HIZLI BÜYÜYEN ÜLKESİYİZ DEYİP KENDİNDEN GEÇENLER
    DAĞILIN!

Yanlisin var onlar sana 10 tlye satiyolarsa 8 tl kar yapiuolar

• Harbiden bu nedir ya saati 2.5 tl ingiltereye 3 kez gittim çalışanların çoğunun maddi durumu iyi elinde iphonelar ipadler inşaat işçisinde bile lüks arabalar var ne diyorsunuz siz ya ordaki menü en fazla 5 pound aldıkları maaş 1800 le 3000 arası

• quote:

Orijinalden alıntı: aaksu

Koftelerinde çok fazla koruyucu madde olduğunu duymuştum. Uzunca bir süre (yıllarca bile denebilir) dolaba koymasaniz dahi ne bir böcek sinek yaklaşıyor, ne de bozulma meydana geliyor demişlerdi. Bu doğru mu? Bi deneme şansınız var mi?

pişmişi 14 yıl boyunca küflenmeden renk değiştirmeden kalmış... internette resimleri var... sadece içinde bir şey kaybolmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

Harbiden bu nedir ya saati 2.5 tl ingiltereye 3 kez gittim çalışanların çoğunun maddi durumu iyi elinde iphonelar ipadler inşaat işçisinde bile lüks arabalar var ne diyorsunuz siz ya ordaki menü en fazla 5 pound aldıkları maaş 1800 le 3000 arası

2.sınıf et ambarı bir dünya ülkesiyle tutup ingiltereyimi bir tutuyon bu ülkeler vizeleri kaldırsa bu ülkede genç kalmaz zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Etler nereden geliyor?Firma adı vb varmı?

mc kendi üretiyo etleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: confickerbelasi

daha sonra o iskarta olan kofteleri ne yapiyorsunuz?

çöpe gidiyor
  • Sevmediğin birisinin hamburgerine tükürebiliyor musun?
  • Bende kitapsan , lcw ve d&r gibi yerlere başvuracam bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: by.legend

quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Etler nereden geliyor?Firma adı vb varmı?

mc kendi üretiyo etleri

sigorta olayı nasıl ? Uzun süredir çalışan arkadaşlar çalıştığınız bölümün % kaçı kadar primleriniz yatmış durumdadır , kontrol ettiniz mi ?

cevaplarsanız memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

istanbul popeyes restaurantinda müdürüm bende. Sorulariniz varsa alabilirim

avcılar popeyes aylardan beri kapalı. bilginiz var mı acaba?

birde kupon alabilirim popeyesi begeniyorum, bir menu kazanmıştım geçen sene faturayla internet sitesinden.

istinye park şubesinden az alışveriş yapmadım. alışverişlerimi de amex kartımla yapıyorum indirim oluyor anında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 28 Nisan 2013; 3:57:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sant1eqo

quote:

Orijinalden alıntı: BelRosso

quote:

Orijinalden alıntı: onur989

quote:

Orijinalden alıntı: BelRosso

quote:

Orijinalden alıntı: onur989

Saati 2.5 tl mi abi bu nedir ya Ingiltere ogrenciyim arkadaslar bende Burger Kingde calistim saati 6.09 paund. 2.5 tl nedir hakketten. 6.09 tl olsa bari

orası ingiltere burası türkiye söylediğin fiyatı verırsen kaba bir hesapla aylık her çalışana 1800 lira vermen gerekir buda asgari ücretin yaklaşık 2,5 katı falan yapıyor.Ayrıca mesela şu açıdanda bak ıngılterede menuler 10 poundken burda 10 lira.Gelişmiş ülkelerde zaten mesela ingiltrede saatlik 2,5 tl ortalama(1 pound)a çalışan kimse yok

Hocam kim kandirdi seni menuler 10 paund diye,en pahali menu 5.79 paund standart classic menuler hep 4.20 paund civari arasi.10 paund olsa kimse gitmez burda Mc yada Burgera.Zaten resmi olarak burda en dusuk maas 6.09 heryerde verilen maas budur. Tabi kimse Turkiye`de Mc donaldsda calisana 1800 tl vermez bende biliyorum ama 2.5 tlde cok az hakketten,cogu herkes ogrenci olarak calisiyor zaten part time, haftalik 20 saat felan civari. 20 saat calisan adam haftada 200 tl felan kazaniyor o zaman, Cok cok az

kimse kandırmadı benı ıntılteredekı fıyatları blmıorum ama avrupada 10 euro civarında menuler belkı orda daha farklı olabılır bılmıorum verilen para tabiki az bende bunun farkındayım ülkemizdeki düzen böyle asgarı ücret ile çalışıyorlar resmi alt limit burda bu orda daha fazla olabilir olmasıda normaldır ingiltrede hayat daha pahalı ve yaşam kalitesi olarak türkiyeden daha yüksek biryer o sebepten dolayı para farklarının olması normal ben şunu söylemek istemiştim ülkeleri kısaylama yapma sen mc donaldsda çalışan bir artısı olmayan bir elemana (çalışan arkadaşlar yanlış anlamasın sonuç olarak bir bilgi yada bir beceri gerektiren bir iş değil) 1800 lira verirsen Türkiye'de olmaz ütopik bir düşünce olur şuanki bu ülkenin şartları ile.

Yoo Avrupada`da 10€ civari degil.Kendim 3 senedir Almanya`da BK da calisiyorum.En baba menu 6,79€

Aynen bende iki üç tane avrupa ülkesinde yedim dediği gibi Mc donalsta en baba menü 4-5 euro filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novacaine -- 28 Nisan 2013; 4:04:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

tarif versenize

hamburger ekmeği olsun kaşar olsun köfte olsun nerden nasıl alınıyor nasıl yapılıyor nasıl pişiriliyor,birebir aynısını evde yapabilirmiyiz
    eve kız atınca ona karizma yapalım

O patetesi yapmak çok kolay bak tarifini veriyorum yağ yeni olucak ve açık sarı olucak patetesleri büyüklerinden alıcaksın aynı resimdeki büyüklükte ve incelikte kesiceksin öyle anane usulü olmucak sonra patatesleri yıkayacaksın düzgünce kurutacaksın hiç ıslak olmayacak sonra bi avuç alıcaksın tabağa koyacaksın tuzlayacaksın (aşırıya kaçmadan) sonra bi avuç daha alıp tuzlayacaksın bitene kadar. sonra yağ hafif kızgın olucak atıcaksın yağa kapak yarım açık olacak öyle pişicek süresini bilmiyorum artık renginden görünüşünden anlarsın yanında da spagetti makarna övöföföf artık şarap mı açarsın ( birayla acayip gidiyo patatesler ) yoksa kola mı içersiniz bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: by.legend

quote:

Orijinalden alıntı: confickerbelasi

daha sonra o iskarta olan kofteleri ne yapiyorsunuz?

çöpe gidiyor

Mesela artık bir yumurta alırken bile üzerindeki kod ile nerden geldiğini bulabiliyorsun.Kendi ürettikleri yerler nerde ,hangi çeşit hayvanlar, bunlarla alakalı bir bilgi oluyor mu etlerin paketlerinde?O anlamda sormuştum.Mesela kimi ürünlerde domuz yağı ve katkısı yoktur yazısı var.Bunlarda kesin dana eti olduğuna dair bir ibare oluyor mu?Yani Merak ettiğim helallik yönünde tam tatmin edecek birşeyler arıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.